Ως πειθαρχική ποινή για τις δημόσιες παρεμβάσεις του!

«Η ΝΔ θα καταθέσει υπόμνημα στον ‘Αρειο Πάγο στο οποίο θα αναφέρει τους λόγους που κατά την άποψή της το κόμμα του κ. Κασιδιάρη δεν θα πρέπει να ανακηρυχθεί υποψήφιο στις εθνικές εκλογές» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL και τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα.

Ο υπουργός Επικρατείας ερωτηθείς για το «εάν η ΝΔ πρόκειται να καταθέσει προσφυγή κατά του κόμματος Κασιδιάρη καθώς το χρονικό περιθώριο λήγει αύριο τα μεσάνυχταq» απάντησε πως «η ΝΔ ήταν σε αυτό το επίπεδο πάρα πολύ κάθετη. Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει μια εγκληματική οργάνωση η οποία θα μπορέσει να εισέλθει στην Βουλή.

Σε μία εξέλιξη που καταδεικνύει ότι αν πραγματικά κάποιον φοβούνται αυτός είναι μόνο ο Η.Κασιδιάρης.

Για τον οποίο να σημειώσουμε ότι δέχθηκε πειθαρχική ποινή για τις δημόσιες παρεμβάσεις του, με αποτέλεσμα να του κόψουν εντελώς τα ημερομίσθια που έκανε και θα μείωναν την ποινή του κατά δύο χρόνια.

Αν δεν το έκαναν αυτό, θα είχε δικαίωμα να ζητήσει την αποφυλάκισή του τον Φεβρουάριο του 2024, καθώς προσμετράται και ο χρόνος προφυλάκισης.

Ενώ η εκλογή του κόμματος και του ιδίου στην Βουλή, θα σήμαινε ότι θα αναγκάζονταν να τον μεταφέρουν από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού, στον Κορυδαλλό για να συμμετέχει στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Ερωτηθείς «εάν η ΝΔ θα καταθέσει υπόμνημα μόνο για το κόμμα Κασιδιάρη ή και για άλλα όπως του κ. Νίκου Νικολόπουλου» ο κ. Γεραπετρίτης απάντησε ότι «προς ώρας, ναι, μόνο για του κ. Κασιδιάρη» καθώς «είναι αυτό που είναι προφανές ότι υπάρχει η διασύνδεση με καταδίκη στελέχους του για εγκληματική οργάνωση», χωρίς πάντως να αποκλείσει την κατάθεση προσφυγής και για το κόμμα «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα περιμένουν στην κυβέρνηση να δουν τι περιεχόμενο των υποψηφίων του Ν.Νικολόπουλου. Αν εντοπιστεί η παραμικρή σχέση με μέλη των «Ελλήνων» και θεωρήσουν ότι αποτελεί «μανδύα» τους, τότε θα υποβάλλον ένσταση και γι αυτόν!

Πόσο δημοκρατικά είναι όλα αυτά; Σημειώνεται ότι ο Ν.Νικολόπουλος έχει καταθέσει μήνυση για απόπειρα δωροδοκίας από τον Γ.Γεραπετρίτη του τ.προέδρου του τμήματος Α1.

Ο Άρειος Πάγος θα ανακηρύξει τους υποψηφίους και τα κόμματα μέχρι τις 5 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »