Τα πλοία της ιδιοκτησίας σας θα είχαν λόγο ύπαρξης εάν αντί για 8 δις πληθυσμού στο πλανήτη απέμειναν μόνο 2 δις;

Ερώτηση 1η> Aλήθεια, αναρωτηθήκατε ποτέ πόσα ηλιοβασιλέματα σας απομένουν να δείτε; Πόσες ανατολές του ήλιου;

Ερώτηση 2η> Τα πλοία της ιδιοκτησίας σας θα είχαν λόγο ύπαρξης εάν αντί για 8 δις πληθυσμού στο πλανήτη απέμειναν 500 εκατ. με 2 δις;

By The Wrong Man

Όσο αφορά την πρώτη ερώτηση η προφανής απάντηση είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ταξιδέψει στην αιωνιότητα εκτός κι εάν έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει. Υπάρχουν όμως κάποιοι εκεί έξω που γνωρίζουν πότε θα πεθάνουμε οι υπόλοιποι γιατί απλά το έχουν προσχεδιάσει. Τον θάνατό μας. Φυσικό και επιχειρηματικό.

Η απάντηση στη 2η ερώτηση έχει άμεση σχέση με την πρώτη μια και με λιγότερο πληθυσμό στον πλανήτη οι ανάγκες για τις πάσης φύσεως θαλάσσιες μεταφορές δεν θα είναι ίδιες.

Τα τελευταία δύο χρόνια οι ιδιοκτήτες των πιο ισχυρών ΜΜΕ στη χώρα μας έχουν πέσει σε μία τεράστια παγίδα αυτοκαταστροφής. Μία θανάσιμη παγίδα. Κι αυτό γιατί άθελά τους (ποιος θέλει να πεθάνει ή να δει την επιχείρησή του να καταστρέφεται;) συμμετέχουν στην αυτοχειρία τους. Οικογενειακή και επιχειρηματική.

Ας ξεκινήσουμε να δούμε τι συμβαίνει στον πλανήτη τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι άλλο από μία απόπειρα ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού της γης. Ήδη όλες οι σχετικές καμπύλες δείχνουν την θνητότητα να έχει εκτοξευθεί, τη στειρότητα στις γυναίκες επίσης, ενώ δημοσιεύματα των τελευταίων 24ωρων κάνουν λόγο για πανδημία καρκίνων εν όψει τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ.

Πολλοί αφελείς εκεί έξω ρωτάνε γιατί κάποιοι να θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό της γης γιατί στο μυαλό τους ταυτίζουν την αύξηση του πληθυσμού με περισσότερα χρήματα για τους πιο πλούσιους.

Δεν είναι έτσι όμως.

Υπάρχουν 3 σημαντικοί λόγοι μείωσης του πληθυσμού οι οποίοι για έναν παράφρονα, τύπου Χίτλερ για παράδειγμα, θα μπορούσαν να είναι δελεαστικοί.

Ο πρώτος λόγος είναι το Χρέος. Το παγκόσμιο χρέος έχει εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη-φλερτάρει με τα 400 τρις. Το χρέος των ΗΠΑ και της Ευρώπης επίσης. Το χρέος της Ελλάδας είναι κοντά στα 400 δις.

Κανένα από τα παραπάνω χρέη δεν αντιστοιχούν σε αποθέματα χρυσού.

Άρα το μαγαζί Κόσμος ως επιχείρηση έχει φαληρίσει.

Είναι επιχείρηση το μαγαζί Κόσμος; Ναι, σίγουρα. Κι αυτό γιατί κάποιοι δανείζουν τις κεντρικές τράπεζες των κρατών ανάμεσά τους και την FED. Αυτοί που δανείζουν τις κεντρικές τράπεζες είναι άλλες τράπεζες οι οποίες δεν είναι ούτε δημόσιες, ούτε κρατικές.

Ο δεύτερος λόγος όταν έχεις μία επιχείρηση σχεδόν χρεοκοπημένη να θέλεις να πάρεις τα “μέτρα τους”. Αρχίζεις λοπόν τις “απολύσεις”. Hδη γίνεται λόγος για ένα δις νεκρούς έως το 2030. Από τώρα προετοιμάζουν το έδαφος μιλώντας για πανδημία καρκίνων εξαιτίας των lockdowns και των βεβαρημένων από την πανδημία νοσοκομείων στα οποία οι άνθρωποι απέφευγαν να πηγαίνουν για προληπτικές εξετάσεις. Μόνο που όσοι ετοιμάζουν το έδαφος αφήνουν συνειδητά απ΄έξω τις παρενέργειες των εμβολίων.

 

Ο τίτλος “ξαφνικός θάνατος” διεκδικεί τη πρωτιά παγκοσμίως παρότι τα ελεγχόμενα ΜΜΕ αποφεύγουν να καταγράψουν όλα τα περιστατικά. Όπως έχουμε γράψει κατ΄επανάληψη Γάλλοι φαρμακοβιομήχανοι μιλώντας σε Ελληνίδα δημοσιογράφο ένα χρόνο πριν εκτίμησαν ότι εξαιτίας των εμβολίων COVID-19 θα έχουμε έκρηξη των αυτοάνοσων (καρκίνων) τα επόμενα χρόνια. Συμβαίνει ήδη.

Ο τρίτος λόγος είναι ο Τρόμος. Ο Τρόμος είναι εργαλείο παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Κατασκευάζουμε λοιπόν έναν ιό, τον εκτοξεύουμε εναντίον της ανθρωπότητας, στη συνέχεια εκβιάζουμε τους πολίτες να εμβολιαστούν, με τα εμβόλια χακάρουμε τα βιομετρικά τους δεδομένα (Yuval Harari), παράλληλα αντικαθιστούμε τα χρήματα (δολάριο και ευρώ) με κρυπτονόμισμα που το εκδίδουν οι κεντρικές τράπεζες και καταλήγουμε στην ψηφιακή ταυτότητα η οποία δεν έχει ουδεμία σχέση με την αστυνομική ταυτότητα και για την οποία έγινε όλο αυτό και με την οποία θα επανεκκινήσουμε τον κόσμο. Η ψηφιακή ταυτότητα θα είναι ταυτόχρονα ψηφιακό πορτοφόλι, ταυτότητα βιομετρικών δεδομένων, διαβατήριο, άδεια εισόδου σε πάσης φύσεως καταστήματα, αλλά και προυπόθεση οποιασδήποτε συναλλαγής.

Θα είναι επίσης ένα εργαλείο για κοινό παγκόσμιο μισθό. Ούτε επιχειρηματίες, ούτε εφοπλιστές, ούτε επιχειρήσεις. Πάπαλα. Το πως θα τρέφονται τα δύο εναπομείναντα δις των κατοίκων τι ψάχνετε; Ακόμη και με ένα χάπι ή μια ένεση.

Βέβαια αυτοί που το σχεδίασαν όλο αυτό ήδη βλέπουν το project να μπάζει γιατί οι πολίτες διαπιστώνουν ότι ο πιο σύντομος δρόμος προς το θάνατο είναι ο ψηφιακός έλεγχος γι΄αυτό και οι εταιρίες Τεχνολογίας απολύουν χιλιάδες εργαζόμενους μια και οι πολίτες εκεί έξω αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσουν ότι ο ψηφιακός έλεγχος είναι ανθυγιεινός.

Τίποτε όμως από όλα αυτά δεν θα έχει λόγο χρήσης ως εργαλείο εάν δεν μειωθεί πρώτα ο πληθυσμός. Η μείωση του πληθυσμού διευκολύνει τον έλεγχό του.

Εδώ βρισκόμαστε λοιπόν.

Σ΄αυτό το project συμμετέχουν άθελά τους και από επιπολαιότητα οι εγχώριοι μηντιάρχες οι οποίοι σαν εφοπλιστές και θαλασσόλυκοι πριονίζουν τα πόδια τους και αυτοκαταστρέφονται. Εάν μάλιστα έχουν κάνει τρία και τέσσερα εμβόλια τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους ήδη έχουν υπονομεύσει την υγεία τους.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος που εμφανίστηκε να κάνει 4η δόση εμβολίου COVID-19 έχει νοσήσει ήδη 3 φορές. Κι αυτό γιατί το ανοσοποιητικό του εξαιτίας των εμβολίων έχει εξασθενήσει.

Δεν θα το ακούσει αυτό από τον επιστήμονα της Πάνια, Βασιλακόπουλο.

Η αστεία εικόνα τού να ανησυχούν επειδή η κυβέρνηση παρακολουθεί τα κινητά τους με το καλοχτενισμένο Predator και να αδιαφορούν εάν την ίδια στιγμή κάποιοι τους σκοτώνουν ως φυσικές και επιχειρηματικές οντότητες τόσο με την πανδημία όσο και με τις υπόλοιπες κρίσεις-θανάσιμα projects που τρέχουν είναι τουλάχιστο ανοησία για έξυπνους ανθρώπους όπως οι εφοπλιστές. Ο μόνος που έχει ψιλιαστεί τι συμβαίνει είναι ο Γιώργος Προκοπίου.

Λοιπόν έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας αλλά για μια συνωμοσία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εάν μας ρωτάτε από ηθικής άποψης εάν είναι σωστό να μειώνεται ο πληθυσμός της γης, αυτό θέλει μεγάλη κουβέντα. Από το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να είναι τόσο ευκολόπιστα θύματα της προπαγάνδας έως το γεγονός ότι για να οδηγήσεις αυτοκίνητο δίνεις εξετάσεις και παίρνεις δίπλωμα. Για να φέρεις ένα παιδί στο κόσμο δεν ρωτάς κανέναν. Χιλιετίες τώρα με τους ανθρώπους να αναπαράγονται χωρίς έλεγχο και χωρίς κριτήρια ο κόσμος γίνεται χειρότερος. Πάντως από το να σκοτώνεις τα κουνούπια εκ των υστέρων προτιμότερο και πιο σοφό είναι να ελέγχεις τις γεννήσεις-μια και σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε.

 

Οι εικονιζόμενοι Έλληνες μηντιάρχες ας μπουν στον κόπο να διαβάσουν όσα γράφουμε.

Για το πως στήθηκε η πανδημία μπορούν και μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Μετά από αυτό είναι στο χέρι των Μαρινάκη, Βαρδινογιάννη, Αλαφούζου, Κυριακού και Σαββίδη να αποφασίσουν εάν τα ΜΜΕ της ιδιοκτησίας τους θα εξακολουθήσουν να έχουν την ίδια γραμμή τόσο για τα lockdowns, όσο και για τα εμβόλια αλλά και όλες τις άλλες κρίσεις ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού.

Ας μην έχουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους την ψευδαίσθηση ότι θα αποτελέσουν εξαίρεση γιατί οι εμπνευστές του project δεν θα ήθελαν να χαλάσουν τέτοιο καλούπι ή να χαθούν τα γονίδια από τέτοιους ομορφάντρες σαν τους εικονιζόμενους μηντιάρχες μας.

Το Σύνδρομο του Αμβούργου. Έτος Παραγωγής 1979 (μια και αι ημέτεραι δυνάμεις έχουν μαντικές ικανότητες)

Οι υγειονομικές αρχές του Αμβούργου καταγράφουν ένα ανησυχητικό φαινόμενο: δεκάδες άνθρωποι βρίσκονται νεκροί σε εμβρυακή στάση σώματος, χωρίς προφανή αιτία θανάτου. Καθώς τα νούμερα των θανάτων εκτοξεύονται, τα βασανιστικά ερωτήματα για την προέλευση και τη φύση της μυστηριώδους ασθένειας πολλαπλασιάζονται. Ο καλπάζων πανικός και τα σκληρά μέτρα καραντίνας μετατρέπουν τη Γερμανία σε βασίλειο του τρόμου και της σύγχυσης. Ένα τραχύ, ποιητικό και ανατριχιαστικά επίκαιρο ημερολόγιο πανδημίας, που χτίζει έναν κόσμο υπαρξιακής απόγνωσης, ανατρέποντας όλες τις συμβάσεις του είδους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »