Μετά τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο, άλλο ένα στέλεχος της ΝΔ άφησε υπονοούμενο για την διαφαινόμενη συμμετοχή του Κώστα Αχ. Καραμανλή στα ψηφοδέλτιά της στις επόμενες εκλογές, την οποία στην ουσία επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Μιλώντας στο Action 24 ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, τοποθετήθηκε για τη συμμετοχή του πρώην υπουργού Μεταφορών στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος, μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Ειδικότερα ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «αν εγώ ήμουν στη θέση συντετριμμένος, δεν θα είχα τη διάθεση να συμμετέχω και να συνεισφέρω στην εκλογική προσπάθεια». Ωστόσο, πρόσθεσε ότι βεβαίως ο Κώστας Αχ. Καραμανλής έχει δικαίωμα να θέσει τον εαυτό του στην ετυμηγορία του ελληνικού λαού.

Τι είχε πει ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Την εκτίμηση ότι ο Κώστας Καραμανλής, ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών, δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023, είχε εκφράσει εμμέσως ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Ερωτηθείς για το εάν ένα μέρος της πρακτικής ανάληψης ευθύνης είναι και να μην είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο κ. Καραμανλής, ο κ. Ρουσόπουλος σχολίασε:

«Δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει. Ο κόσμος πάντα είναι ο υπέρτατος κριτής. Το 2008 όταν εγώ κατηγορήθηκα αδίκως για μία αθλιότητα, για το οποίο με αθώωσε το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και η Δικαιοσύνη καταδίκασε τους συκοφάντες μου, εγώ είπα το 2009 στον Καραμανλή ότι δεν θα κατέβω υποψήφιος. Ήξερα ότι και να ήθελα να κατέβω θα ήταν μία κατάσταση που δεν θα μπορούσα να την παλέψω. Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που κραυγάζεις και δεν σε ακούει κανείς και στιγμές ψιθυρίζεις και σε ακούνε όλοι. Αυτή είναι μία από τις στιγμές που μπορεί και να κραυγάζεις και να μη σε ακούει κανείς. Όσα δίκια και να έχεις δεν υπάρχει περίπτωση να σου αναγνωριστεί το όποιο δίκιο. Ας υποθέσουμε ότι ο Κώστας Αχ. Καραμανλής τα είχε κάνει όλα τέλεια και οι ευθύνες ήταν σε έναν υφυπουργό, έναν γραμματέα, αυτή τη στιγμή είναι αλήθεια ότι τα φώτα έχουν στραφεί πάνω σε ένα πρόσωπο, σε μία κυβέρνηση, όχι αδίκως γιατί εσύ έχεις την τελική ευθύνη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »