ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ “ΠΑΡΕΛΑΣΗ” ΤΗΣ EUROVISION! ΝΑΖΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩΚΟΥΝΗΔΕΣ ΧΟΡΕΥΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑ – ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΖΟΦ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ “ΚΑΛΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ”

Πόσα τηλεοπτικά σκουπίδια μπορεί να αντέξει το μυαλό του μέσου ανθρώπου; Eurovision, survivor μεσημεριανά και πολλά άλλα. Ειδικά αν είναι πασπαλισμένα με το γκλίτερ της «αδερφής Καπουτζίδη», όπως ο ίδιος χαρακτήρισε τον εαυτό του, δηλώνοντας -για πολλοστή φορά- ότι είναι «ομοφυλόφιλος» με έναν άλλο τρόπο. Λες και ο κοσμάκης “καίγεται” να ακούσει επιβεβαίωση ότι ο Καπουτζίδης τρώει κρέας στον πισινό του…

Την ίδια στιγμή, στο πουστροτσίρκο της Eurovision, είχαμε και μια ισχυρή «δόση» νεοναζί του Τάγματος Αζόφ στο οποίο έστειλαν τις ευχές τους οι Ουκρανοί του συγκροτήματος Kalush Orchestra από την Ουκρανία που με το τραγούδι “Stefania” κέρδισαν την εφετινή Eurovision στο Τορίνο της Ιταλίας!

Οι τύποι που αντί να πολεμούν για την πατρίδα τους, έτρεχαν να τραγουδήσουν σε ένα στημένο σόου, έστειλαν τις ευχές τους στο Αζόφσταλ, όπου οι νεοναζί φίλοι τους έχουν κρυφτεί για να γλιτώσουν το αναπόφευκτο: Την τιμωρία για τα εγκλήματά τους.

Και αν το σκηνικό των Ουκρανών ήταν απολύτως αναμενόμενο, στον πιο στημένο τελικό της ιστορίας, η «καλή αδερφή», όπως χαρακτήρισε τον εαυτό του ο παρουσιαστής της ΕΡΤ Γιώργος Καπουτζίδης, φρόντισε για άλλη μια φορά να δηλώσει δημοσίως ότι κάνει σεξ με άντρες.

Κάποιος να πει λοιπόν στον τύπο ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν με ποιον πηδιέται και ούτε είναι υποχρεωμένα τα παιδιά μας να τα ακούει όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση. Αυτό δεν είναι φασισμός άραγε;; Σε ποιον γονιό αρέσει να ακούει το παιδί του έναν επώνυμο να λέει ότι τον τρώει κανονικά;;;

Και ποιος του είπε ότι οι Έλληνες πληρώνουν την ΕΡΤ για να τους ενημερώνει ο Καπουτζίδης ή ο κάθε Καπουτζίδης ότι είναι «αδελφή« και ειδικά «καλή αδελφή», όπως αυτοχαρακτηρίστηκε.

Έχει δικαίωμα να πηδιέται με όποιον θέλει, αλλά δεν έχει δικαίωμα να μπαίνει μέσα στα σπίτια των Ελλήνων και να δηλώνει την «ιδιαιτερότητά του» με το κόστος να το πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες.

Η επίμαχη φράση του Καπουτζίδη είναι φάουλ και για ακόμα ένα λόγο. Η λέξη “αδελφή” ως σεξουαλική προτίμηση μόνο προσβλητική είναι προς τους ομοφυλόφιλους που το αναμενόμενο είναι να “βράζουν” από χθες το βράδυ. “Αδελφές” αποκαλούσαν τους gay την δεκαετία του ’80 οι γιαγιάδες και οι παππούδες και ήταν άκρως υποτιμητικός.

Αλλά από την στιγμή που ο Γιώργος Καπουτζίδης θέλει να τον λέμε έτσι θα σημειώσουμε ότι δεν ξέρουμε αν είναι «κακιά« ή «καλή αδελφή». Υποψιαζόμαστε όμως ότι είναι «κομπλεξική αδελφή».

Γιατί το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι δικαίωμά σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »