Οι δυνάμεις του Κιέβου επιχείρησαν να καταστρέψουν την γέφυρα Αντονόφσκι στην Χερσώνα

Nέα μαζικά πυραυλικά χτυπήματα πραγματοποίησαν οι ρωσικές δυνάμεις στο Νικολάεφ πλήττοντας στρατιωτικούς στόχους όπως δεξαμενές καυσίμων, αποθήκες όπλων και πυρομαχικών και στρατιωτικούς σχηματισμούς.

Η ρωσική πυραυλική επίθεση ήταν απάντηση στα ουκρανικά χτυπήματα κατά της γέφυρας Αντόνοφ λίγες ώρες νωρίτερα.

Οι Ουκρανοί προσπαθούν να καταστρέψουν ολοκληρωτικά την γέφυρα Αντονόφσκι για να αποκλείσουν τα ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή της Χερσώνας χωρίς δυνατότητα ενισχύσεων και ανεφοδιασμού.

Μέχρι τώρα οι Ρώσοι καταφέρνουν να την επισκευάζουν επαρκώς ώστε να μπορούν να πραγματοποιούν μεταφορές εφοδίων και προσωπικού.

Οι Ρώσοι χτυπούν καθημερινά το Nικολάεφ καθώς από την συγκεκριμένη πόλη ξεκινούν οι ουκρανικές αντεπιθέσεις στην περιοχή της Χερσώνας.

Από το Νικολάεφ οι Ουκρανοί με συστήματα HIMARS καταφέρνουν να προξενούν απώλειες στις ρωσικές δυνάμεις της Χερσώνας και στοχοποιούν ρωσικές δεξαμενές καυσίμων και αποθήκες οπλισμού.

Οι συνεχείς πυραυλικές επιθέσεις σημαίνουν ότι ούτε καν το 48ωρο ανεφοδιασμού των πλοίων του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας αφήνουν οι Ρώσοι να περάσει χωρίς να εκτοξεύσουν πυραυλικές επιθέσεις με cruise.

Οι Ρώσοι όσο περνούν οι ημέρες προσανατολίζουν τις αεροπορικές προσβολές τους στα δυτικά, που σημαίνει ότι μόλις τελειώσουν με το Ντονμπάς, ξεκινούν την επίθεση στην Οδησσό.

Οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν εκτενή πυραυλική επίθεση και στο Χάρκοβο πλήττοντας ουκρανικά τάγματα που μόλις είχαν αναπτυχθεί για να αναπληρώσουν τις απώλειες των προηγούμενων ημερών.

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »