Σάββατο βράδυ πραγματοποιήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας με ένα και μοναδικό θέμα, το άνοιγμα των μαγαζιών μας την Δευτέρα.
Αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία, να μην προβούμε σε καμία απόφαση ανοίγματος των καταστημάτων, γιατί θεσμικά δεν μπορούμε να “σηκώσουμε ” την ευθύνη μιας τέτοιας απόφασης.

Δήλωση προέδρου: Συνάδελφοι μπορούμε όμως αν υπάρχει επιτακτική απαίτηση από εσάς, να προβούμε σε άμεση σύγκληση γενικής συνέλευσης για να αποφασίσει το σώμα και να αναλάβει την ευθύνη μιας τέτοιας απόφασης . (στείλτε μας απαντητικά μαιλ).

Παράλληλα στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με τον Υπουργό κ. Πέτσα, ο πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος εκπροσώπησε τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας!!
Επεσήμανε με σθένος το άδικο της απόφασης για την συνέχιση του κλεισίματος των καταστημάτων της Αχαΐας και κυρίως της Αιγιάλειας και του Δήμου μας.
Ανέφερε την ΑΔΙΚΊΑ, την ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΗ και τον ΘΥΜΌ που αισθάνονται οι Έμποροι του Δήμου μας.
Ζήτησε 1)να ανοίξει η Αιγιάλεια. Είμαστε μικρός Δήμος, με ελεγχόμενη κινητικότητα, χωρίς πορείες, διαδηλώσεις και χωρίς πολλά κρούσματα όπως άλλοι Δήμοι.
Ζήτησε 2) να μεταφερθεί εντός της ημέρας, στον κ. Πρωθυπουργό την άρση αυτού του μέτρου και να προβούν στο καθολικό άνοιγμα των καταστημάτων.
Τόνισε, για ακόμα μία φορά πως τηρούμε απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα ασφάλειας.Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί δυνατόν (το άμεσο άνοιγμα των καταστημάτων)
Ζήτησε 3) να πληρώσει η κυβέρνηση όλα τα τιμολόγια αγορών από την Τετάρτη μέχρι και το Σάββατο για τις αγορές που έκαναν οι Έμποροι προετοιμαζόμενοι για να ανοίξουν.
Ζήτησε 4) πέραν του klick away (που έπεσε στο τραπέζι από τον κ. Υπουργό ) να έχουμε υποχρεωτικά και το klick inside με ραντεβού ανα μισή ή μια ή έστω δύο ώρες, έτσι ώστε να μην καταδικάσουμε τους συναδέλφους μας.

Το προεδρείο του εμπορικού συλλόγου Αιγιαλείας, εκφράζει την πεποίθηση πως σήμερα αναδείχθηκαν πολλές αλήθειες, ο πρόεδρος του, κοιτώντας στα μάτια, τον κ. Υπουργό, του υπενθύμισε ότι η πολιτική ευθύνη αυτής της απόφασης θα είναι βαριά προς την κυβέρνηση.
Έκλεισε την τοποθέτησή του με την βασική του θέση.
Δεν ρισκάρουμε το όνομα μας την φήμη μας και το brandname μας.
Είμαστε υπεύθυνοι μαγαζάτορες με ιστορία από πολλά χρόνια μέχρι δύο και τρείς γενιές!
Δείξτε μας εμπιστοσύνη!!
Εμπιστευτείτε μας και δεν θα χάσετε!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »