Θα ακολουθησουμε ξανα μια θεωρεία συνωμοσιας που νομιζω οτι εχω ανακαλυψει , οσοι διαβαζεται λοιπον γνωριζεται οτι ειναι θεωρεια συνωμοσιας οπου μπορει να ειναι απολυτα αληθινη η απολυτα ψευδης αρα μονο η δικη σας ερευνα σε στοιχεια και η προσωπικη σας κριση μπορει να ειναι αυτη που θα αποφασισει τι ειναι αληθεια και τι ειναι ψεμα !…

 

Οπως διαβαζω στην ιστοσελιδα Ολυμπια με τον τιτλο Τα «τέρατα» των εκλογών με επίσημα στοιχεία ανακαλυπτω οτι εχουμε προβλημα με τα νουμερα , ανακαλυπτω οτι υπαρχουν περισσοτεροι ψηφοφοροι απο οτι ανθρωποι, σας παραθετω της φωτο του Ολυμπια και εξηγω !

Ο αρχικος ομως αριθμος ειναι για το συνολο ανθρωπων – δημοτων που ειναι δηλωμενοι στα δημοτολογια αρα εχουμε να κανουμε μεσα και τα ανηλικα του τοπο μας !!!

Γραφει το Ολυμπια: …

Όταν το περιβόητο επιτελικό κράτος καταφέρνει να υπάρχουν τέτοιες αποκλίσεις μεταξύ των στοιχείων της απογραφής και των εκλογικών καταλόγων, δεν δικαιούται να μιλάει για θεωρίες συνωμοσίας, για συζήτηση περί νοθείας κλπ.

Τα στοιχεία που ακολουθούν θα αποτελούσαν ντροπή για κάθε πολιτισμένο κράτος
Επομενο που διαβαζω ψαχνωντας να βρω τους λογους της τεραστιας διαφορας σε ανθρωπους και ψηφοφορους ειναι στο el.gr με τιτλο Πάνω από 179.000 υπεραιωνόβιοι στους εκλογικούς καταλόγους!!!!!! Ψηφίζουν άραγε και αυτοί;;;…
Οπου με βιντεο στην τηλεοραση και στο καναλι του Αντενα γινεται καταγγελια για 179.000 υπεραιωνοβιους ψηφισαντες !
Σκεφτομαι οτι για καποιο λογο δεν εχει υπαρξει σωστη ενημερωση μεταξυ πραγματικου αριθμου Ζωντανων ανθρωπων απο τους δημους προς το συστημα των εκλογων ..!Μαλιστα αυτο γινεται εν καιρο μετα πανδημιας και με εποχη που η λεξη ξαφνικιτηδα ειναι καθημερινη στην επικοινωνια μας !
Διαβαζω περι νομου …περι περιφερειων-απογραφης και εδρων να βγαλω ακρη…ακολουθησε με να δεις ποια ακρη βγαζει ματι ..!
       
Τα παραπανω θα τα χρησιμοποιησουμε για να κανουμε αντιπαραθεση με τους αριθμους του 2023 των εκλογων…!Μεχρι 31/12/2021 9.715.375 πλυθησμο ….η απογραφη
Πρωτου ομως το κανουμε διαβαζουμε προσεκτικα αυτο το αρθρο !
Άρθρο :
12
Ημ/νία :
16/12/2019
Περιγραφή όρου θησαυρού :
ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ
Τίτλος Αρθρου :
(Άρθρο 12 Π.Δ. 96/2007)Διαδικασία μεταβολών – Μεταβολή διεύθυνσηςκατοικίας εκλογέων
Σχόλια :
Το παρόν άρθρο τίθεται όπως ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ με το άρθρο 47 Ν.4648/2019 (Α’ 205/16.12.2019).
Κείμενο Αρθρου
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ’
Μεταβολές στους εκλογικούς καταλόγους
«1. Σε ιδιαίτερες καταστάσεις που συντάσσονται από τον Δήμαρχο κάθε ημερολογιακό δίμηνο περιλαμβάνονται όλες οι μεταβολές που έχουν επέλθει στα δημοτολόγια λόγω θανάτου, μεταδημότευσης,διόρθωσης στοιχείων εγγραφής και απόκτησης ή απώλειας της Ελληνικής Ιθαγένειας. Οι καταστάσεις αυτές υποβάλλονται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα στο Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου ναενταχθούν στο εκεί τηρούμενο αρχείο εκλογικών καταλόγων. Στις ίδιες καταστάσεις περιλαμβάνονται και κάθε μεταβολή της διεύθυνσης κατοικίας των εκλογέων και η ένταξή τους, εφόσον επέρχεται διαφοροποίηση,στο αντίστοιχο εκλογικό διαμέρισμα.
2. Οι καταστάσεις του άρθρου 10 και της προηγούμενης παραγράφου του παρόντος άρθρου συντάσσονται κατά αλφαβητική σειρά επωνύμου και
περιλαμβάνουν τα εξής στοιχεία: φύλο, επώνυμο, κύριο όνομα, όνομα πατέρα, όνομα μητέρας, όνομασυζύγου και το επώνυμο πατέρα, αν πρόκειται για έγγαμη γυναίκα που φέρει το επώνυμο του συζύγου,ακριβή ημερομηνία γέννησης (ημέρα, μήνας, έτος) και εφόσον δεν υπάρχει, η 1η Ιανουαρίου του έτουςγέννησης, αριθμό δημοτολογίου και διεύθυνση κατοικίας (δήμος ή συνοικισμός, οδό και αριθμό). Επιπλέον οικαταστάσεις της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου περιέχουν και τον Ειδικό Εκλογικό Αριθμό με εξαίρεσητις εγγραφές των νέων εκλογέων του άρθρου 10 και των παραλειφθέντων εκλογέων
του άρθρου 8 παράγραφος 4 του παρόντος διατάγματος, καθώς και των εγγραφών λόγω απόκτησης τηςΕλληνικής Ιθαγένειας.».
Παμε τωρα να δουμε καποια ενδεικτικα ανα περιφερεια πχ Περιφερεια Μεσσηνιας , οι εκλογες λενε τα εξης
Στην Απογραφη παραπανω βλεπουμε …
194218-161953=32265 … Η λογικη λεει για να ειναι σωστα τα αποτελεσματα ειχαμε 32265 γεννησεις στην Μεσσηνια μεσα σε 2 χρονια !
Επομενη Εκλογική Περιφέρεια Σερρών
Και η Απογραφη λεει
Βρειτε μονοι σας το λαθος …
Περιφερεια Αρκαδιας …
Η Απογραφη λεει
Τεραστια αυξηση πλυθησμου μεσα σε δυο χρονια στην Αρκαδια …αλλα και ετσι να εγινε τα παιδια των δυο ετων δεν ψηφιζουν..αρα δεν πρεπει να πεθαινουν στην Αρκαδια και με καποιο τροπο να ανασταινονται !!..
Αν ακολουθησετε την ιδια πρακτικη σε ολες τις εκλογικες περιφερειες θα δειτε το εξης θαυμαστο να συμβαινει , σε καποιες περιφερειες εχουμε γεννητουρια και σε περιφερειες που ηταν παλια αλλο χρωμα εχουμε θανατικο…δηλαδη εχουμε περιφερεια οπως η αρκαδια που σηκωνει τον πλυθησμο της και εχουμε περιφερειες (παλιο πασοκ) που εχει πεσει μεγαλη μειωση – Θανατικο!!…
Φανερα λοιπον εχουμε μια μονιμη αποκλιση απο τους δηλωμενους αριθμους που δειχνει την καταγγελια για αιωνοβιους ψηφοφορους να μοιαζει αληθινη , αν κανετε ερευνα θα δειτε οτι υπαρχει μια διαθεση η ενα στατιστικο λαθος ισως ..που θελει σε αυτες τις εκλογες να υπαρχουν περισσοτεροι ψηφοφοροι απο οτι πραγματικα υπαρχουν …εν ζωη !!.. Ενα μεγαλυτερο ποσσοστο δηλαδη μη ψηφοφορων που δεν εχει σημασια αν πηγε μονο σε ενα κομμα …μπορει να πηγε σε δυο η τρια αλλα σιγουρα αλλαξε την αληθεια και την διαφανεια των εκλογων μιας και ειναι αλλιως να εχει η ΝΔ 30% και το Συριζα 15% ..!!
Απο τα στοιχεια και τους νομους φαινεται οτι πολλοι δημαρχοι δεν επραξαν το νομικο τους καθηκον να ενημερωσουν το συστημα ανα διμηνο περι αλλαγης τους δημοτολογιου τους …που πιο πολυ συμβαινει λογω θανατου ! Γιατι συντονισμενα καποιοι ..αγνωστο ποσοι ξεχασαν να τηρησουν τους Νομους ;;;…Αυτο θα πρεπει να το ελενξει αμεσα ενας εισαγγελεας ! Να θυμισω οτι στην Δημοκρατια μας ..οι δημαρχοι δεν εχουν το ακαταδιωκτο ..ακομα !
Αν το σκεφτουμε πιο ανοιχτα ..το αποτελεσμα με βαση ενα μυθικο ποσσοστο σε ψηφοφορους αλλαζει το λογικα αναμενομενο αποτελεσμα μιας ακυβερνησιας ..ενος δηλαδη πολιτικου θεματος αλυτου στην Ελλαδα αυτη την στιγμη !!..
Να σου θυμισω οτι διαβαζεις μια συνωμοσιολογικη θεωρεια και ολα οσα βλεπεις να μην εχουν καμια σχεση με την αληθεια αλλα αυτο δεν σε εμποδιζει να κανεις την δικη σου ερευνα …!
Με οτι βλεπουμε λοιπον μπορουμε πια να κατανοησουμε οτι δεν εχει σημασια τι θα ψηφισεις αλλα ποιος η τι θα μετρησει αυτες της ψηφους …αρα με απλη λογικη στης επομενες εκλογες θα εχουμε το ιδιο προβλημα ισως και μεγαλυτερο …Οπως πχ πληρη αυτοδυναμια και αλλαγη συνταγματος απο οπαδους του greatreset και τους Κλαους Σβαμπ! ! Καποιες προτασεις εγιναν απο πολλους , για ενωση μικρων κομματων – πατριωτικων κομματων παλι ξεχνωντας οτι υπαρχει μονιμος δαχτυλος που ανακατευει την καλπη και την καταμετρηση …πραγμα που κανει το προβλημα μας αλυτο οσο και να ενωθουμε και οτι και να ψηφισουμε …αλλα λυση υπαρχει και την αναλυω στο παρακατω βιντεο !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »