Πάλι το φιλοκυβερνητικό MEGA έκανε την αποκάλυψη…

Το MEGA προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Τ.Θεοδωρικάκου σύμφωνα με τις οποίες ο υπεύθυνος ασφαλείας του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ ήταν αυτός που πίεσε τους δύο ανακριτικούς υπαλλήλους με σκοπό να συγκαλύψουν την υπόθεση ναρκωτικών στην οποία εμπλέκεται ο γιος του.

Έτσι λοιπόν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες το φιλοκυβερνητικό MEGA προχωράει σε αποκάλυψη που «καίει» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ.

Έρευνα στο σημείο που έγινε ο έλεγχος των αστυνομικών και που εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες στην παρέα του υιού του υπουργού Τακη Θεοδωρικάκου τον Νοέμβριο του 2021 στο Μαρούσι, πραγματοποίησε το MEGA και σύμφωνα με τους κατοίκους, η παρουσία ατόμων που κάνανε διακίνηση ναρκωτικών ήταν συχνή.

Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε ζητηθεί η παρουσία αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, εξαιτίας του ζητήματος της παρέμβασης του κ. Θεοδωρικάκου, στο σημείο δεν έμειναν τότε μόνο οι αστυνομικοί αλλά και ένας επόπτης.

Ο επόπτης των ΔΙ.ΑΣ φαίνεται να είναι αυτός που έστειλε τις τέσσερις φωτογραφίες των ναρκωτικών αλλά και τέσσερις φωτογραφίες από το σύστημα, στις οποίες φαίνονται τα ονόματα των εμπλεκομένων.

Γιατί πήγε στων Εσωτερικών Υποθέσεων

Το πρόσωπο που πήγε στην υπηρεσία των Εσωτερικών Υποθέσεων με σκοπό να αποσπάσει τον φάκελο της υπόθεσης ήταν ο υπεύθυνος ασφαλείας του κ. Θεοδωρικάκου, ένας αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, πήγε με αφορμή πως συνοδεύει τον διάδοχο του απερχόμενου διοικητή της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο νέος διοικητής μαζί με τον υπεύθυνο ασφαλείας του κ. Θεοδωρικάκου, σύμφωνα με καταθέσεις, πίεσαν τους δύο ανακριτικούς υπαλλήλους της υπόθεσης ενώ φαίνεται να υπάρχουν περιπτώσεις νουθεσίας από δικαστικούς λειτουργούς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »