Το Νοιάζομαι σε συνεργασία με το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού φέρνουν στο φως τα μέχρι πρότινος μυστικά έγγραφα της έναρξης ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε., που συνδιαμόρφωσε η Γαλλία, ως προεδρεύουσα μέχρι πριν λίγο χώρα, μαζί με άλλους εταίρους και κυρίως με την Βουλγαρία αλλά και την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, που ασκώντας μυστική διπλωματία προσπαθεί να βάλει τους σφετεριστές του ονόματος, της γης και της ιστορίας μας, σαν ισότιμη χώρα στην Ε.Ε., με ονομασία “Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, με Γλώσσα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ”, με Εθνότητα “ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ”, χωρίς να ασκήσει ΒΕΤΟ, όπως υποσχόταν ρητά προεκλογικά!

ΑΜΕΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ

Λόγω της άμεσης ψήφισης της Ευρωπαϊκής Πρότασης Ένταξης στην Βουλή των Σκοπίων από στιγμή σε στιγμή:

ΕΠΕΙΓΟΝ 1: Σε πλήρη εξέλιξη ΕΔΩ η υπογραφή της Ιδρυτικής Διακήρυξης του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, για την ΑΚΥΡΩΣΗ των ΠΡΕΣΠΩΝ 1 και 2 και την διακυβέρνηση – αναγέννηση της Ελλάδας, με την βοήθεια του Θεού και την συμμετοχή όλων των Ελλήνων, σε μια νέα εθνική αυτοπεποίθεση και ευημερία για όλους – Γιατί η Ελλάδα μας δυναμώνει και μας ενώνει   (Εναλλακτικά υπογραφές και εδώ)

ΕΠΕΙΓΟΝ 2: Γίνεται παράλληλα έκκληση σε Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά να ρίξουν τον Μητσοτάκη ή να τον αναγκάσουν εντός 24 ωρών σε δημόσια και επίσημη δήλωση βέτο της Ελλάδας και την διεξαγωγή Δημοψηφίσματος για την Ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών (δείτε το βίντεο της έκτακτης εκπομπής μας)

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ – ΒΕΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Βουλή, 24-1-2019: 
“Εφόσον οι Έλληνες πολίτες με εμπιστευθούν ως Πρωθυπουργό, αρνούμαι κατηγορηματικά να ερμηνεύσω τη συμφωνία με τον τρόπο αυτό. Η διαδικασία ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε. δεν σχετίζεται με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η Ελλάδα θα διατηρήσει στο ακέραιο όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δηλαδή, το δικαίωμα να διαπραγματεύεται, να ανοίγει και να κλείνει επιμέρους κεφάλαια, ανάλογα με τα εθνικά και τα κοινοτικά συμφέροντα. Με άλλα λόγια, η Ελλάδα θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να βάλει βέτο στη διαδικασία ένταξης των Σκοπίων στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Και, αυτό το δικαίωμα της Πατρίδας μας αρνούμαι να το απεμπολήσω“!
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, δήλωση, 25-1-2019:
 
 “Δεσμεύτηκα όμως ότι θα μείνω σταθερός στο εθνικό καθήκον. Το δικαίωμα της Ελλάδος για βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. δεν πρόκειται να το απεμπολήσω”!

ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Η ένταξη των Σκοπίων είναι προ των πυλών από την ώρα που που το βουλγαρικό κοινοβούλιο ψήφισε πρόσφατα την άρση του βουλγαρικού βέτο (δείτε εδώ), θέτοντας και κάποιους όρους που θα πρέπει να αποδεχθούν με Πρωτόκολλο τα Σκόπια!

 Έτσιν τώρα η “μπίλια” έρχεται αφενός στο Σκοπιανικό Κοινοβούλιο που πρέπει να επικυρώσει ΑΜΕΣΑ με ψηφοφορία την Ευρωπαϊκή Πρόταση (φήμες λένε το πολύ μέχρι την Τετάρτη 13-7-2022) και αφετέρου στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, που οφείλει να κάνει πλέον πράξη το Βέτο που είχε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό και τους Βουλευτές του, ανάμεσα στους οποίους και οι δύο πρώην Πρωθυπουργοί, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς, τους οποίους και καλούμε να αντιδράσουν εδώ και τώρα!

‘Ήδη μάλιστα, τους Βουλγαρικούς Όρους – Πρωτόκολλο (μη αναγνώριση “Μακεδονικής” Γλώσσας από την Σόφια, εγγραφή Βουλγαρικής Μειονότητας στο Σύνταγμα των Σκοπίωνεπιβεβαίωση Συνθήκης Φιλίας Βουλγαρίας – Σκοπίων του 2017 που καθιστά επί της ουσίας Βούλγαρους τους “ήρωες” των Σκοπιανών και την ιστορία τους – δείτε την εδώ), μαζί με την τελική Ευρωπαϊκή Πρόταση, έχει αποδεχθεί ο Πρόεδρος των Σκοπίων, ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, Αλβανικά κόμματα και πλήθος παραγόντων, διαβεβαιώνοντας, πως μόλις υπογράψει το κρατίδιο αρχίζει αυτόματα η ταχεία ενταξιακή του πορεία, ακόμη και αύριο!

Και όπως αποδεικνύεται από τα μέχρι πρότινος μυστικά έγγραφα της Ε.Ε. που συνδιαμόρφωσαν οι ευρωπαϊκές χώρες και η Ελλάδα, όλα είναι έτοιμα, ως την τελευταία λεπτομέρεια και ανακοίνωση!

“ΠΡΕΣΠΕΣ 2” – ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Πρέσπες 2
Αποκαλύπτουμε λοιπόν τα τρία πλήρως ετοιμασμένα ευρωπαϊκά έγγραφα που έχουν ήδη κατατεθεί από την Παρασκευή στην Βουλή των Σκοπίων, έτοιμα προς ψήφιση:

1. Διακυβερνητικό Υπουργικό Συνέδριο για την έναρξη ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε.” – Περιλαμβάνει “Εναρκτήρια δήλωση της Ε.Ε. για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις” (άρθρα 8) και το “Διαπραγματετικό πλαίσιο” (άρθρα 48)

2. Σχέδιο συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου” (άρθρα 7)

3. “Κοινή θέση Ε.Ε. για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων” (άρθρα 18)

Μέσα σε αυτά, έχει σημασία να σταθούμε σε κάποια άρθρα – φωτιά, που αποκαλύπτουν την νέα προδοσία, τις Πρέσπες 2που έχουν ετοιμαστεί με απόλυτη σιγή και μυστικότητα, για να μην ξυπνήσει ο ελληνικός λαός, η Ομογένεια και οι Βουλευτές της ΝΔ….
Τον σχολιασμό και την σημασία τους αναδεικνύουμε μέσα από το έκτακτο βίντεο που ετοιμάσαμε, για την ενημέρωση και αφύπνιση του Ελληνισμού, όπως κάνουμε επί χρόνια.

1ο ΕΓΓΡΑΦΟ”Διακυβερνητικό Υπουργικό Συνέδριο
για την έναρξη ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε.”

α. Δήλωση της Ε.Ε.  – Άρθρα 3 και 4

3. …Όσον αφορά τις μεταφράσεις του κεκτημένου στα “μακεδονικά”, η Ε.Ε. σημείωσε τις αντίστοιχες μονομερείς δηλώσεις της Βουλγαρίας και της Βόρειας “Μακεδονίας” για τη “μακεδονική” γλώσσα. 

4. Η περιφερειακή συνεργασία και οι σχέσεις καλής γειτονίας παραμένουν βασικά στοιχεία της διαδικασίας της διεύρυνσης. Η Βόρεια “Μακεδονία” θα πρέπει να συνεχίσει να εμπλέκεται εποικοδομητικά στην περιφερειακή συνεργασία χωρίς αποκλεισμούς και ενίσχυση των σχέσεων με τις γειτονικές χώρες.

Σήμερα, υπενθυμίζουμε τη σημασία της επίτευξης απτών αποτελεσμάτων και την, καλή τη πίστη, εφαρμογή διμερών συμφωνιών, συμπεριλαμβανομένης της Συμφωνίας των Πρεσπών με την Ελλάδα και της Συνθήκης για τις Σχέσεις Καλής Γειτονίας με τη Βουλγαρία” (δείτε εδώ όλη την Συνθήκη Φιλίας)

β. Διαπραγματευτικό πλαίσιο – Άρθρο 28

28. Η Βόρεια “Μακεδονία” θα συμμετάσχει στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση από την προσχώρηση ως κράτος μέλος με παρέκκλιση και θα υιοθετήσει το ευρώ ως εθνικό της νόμισμα μετά από σχετική απόφαση του Συμβουλίου βάσει αξιολόγησης της εκπλήρωσης των απαραίτητων προϋποθέσεων. Το υπόλοιπο κεκτημένο στον τομέα αυτό εφαρμόζεται πλήρως από την ένταξη”.

2ο ΕΓΓΡΑΦΟ
“Σχέδιο συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου”

Άρθρα 2, 3, 4
 
2. Στην πορεία της Βόρειας “Μακεδονίας” προς την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το Συμβούλιο υπενθυμίζει τη σημασία της επίτευξης απτών αποτελεσμάτων και της καλόπιστης εφαρμογής διμερών συμφωνιών, συμπεριλαμβανομένης της Συμφωνίας των Πρεσπών με την Ελλάδα και της Συνθήκης Φιλίας, Καλής Γειτονίας και Συνεργασίας με την Βουλγαρία”.
 
 
3. Από την άποψη αυτή, χαιρετίζει τη συμφωνία για το πρωτόκολλο από τη δεύτερη συνεδρίαση της Μικτής Διακυβερνητικής Επιτροπής που συστάθηκε βάσει του άρθρου 12 της παρούσας Συνθήκης.
 
Αυτό το σημαντικό βήμα θα συμβάλει στις σχέσεις καλής γειτονίας και στην περιφερειακή συνεργασία, που παραμένουν βασικά στοιχεία της διαδικασίας διεύρυνσης καθώς και της Διαδικασίας Σταθεροποίησης και Σύνδεσης“.
4. Θα επιτρέψει επίσης την ενίσχυση των ίσων δικαιωμάτων των ατόμων που ανήκουν σε μειονότητες και κοινότητες στη Βόρεια “Μακεδονία” και ως εκ τούτου θα συμβάλει στη συμμόρφωση με τα πολιτικά κριτήρια της Κοπεγχάγης.
 
Το Συμβούλιο χαιρετίζει από αυτή την άποψη την πρόθεση της Βόρειας “Μακεδονίας” να δρομολογήσει και να επιτύχει κατά προτεραιότητα τις σχετικές συνταγματικές αλλαγές, με σκοπό να συμπεριληφθούν στο Σύνταγμα πολίτες που ζουν εντός των συνόρων του κράτους και που ανήκουν σε άλλους λαούς, όπως οι Βούλγαροι”.
Ο σχολιασμός και η σημασία των παραπάνω εγγράφων και άρθρων, στην μεγάλη, έκτακτη, διαδικτυακή εκπομπή του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, που πρέπει να δείτε ως το τέλος, για να προλάβουμε το Τέλος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »