…. καθηγητή που κατασκεύασε τον ιό COVID-19

Οι εξελίξεις γίνονται πλέον δραματικά αποκαλυπτικές. Έχουμε τον Αμερικανό επιστήμονα που κατασκεύαζε τους gain of function ιούς και στη συνέχεια ίδιος φρόντιζε να καλύπτει τα ίχνη της παρεμβασής του. Ο καθηγητής ονομάζεται Ralph Baric υπηρετεί στο University of North Carolina και έχει πάρει ένα σκασμό λεφτά από τον Tony Fauci για τη βρώμικη δουλειά των πειραμάτων του. Για τον τύπο και τα πειράματά του θα διαβάζετε στη συνέχεια σχετικό άρθρο που υπογράφει μεταξύ άλλων ο Robert F. Kennedy, Jr-κεντρική photo.

Πάμε όμως πρώτα να ξεκινήσουμε με μια τρομακτική πρόβλεψη από τον οργανισμό Deagel που αναδημοσιεύει ο ιστότοπος οργανισμός anazitiseis.gr. Ο οργανισμός Deagel λοιπόν κάνει μια τρομακτική πρόβλεψη για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, λόγω του τεράστιου ποσοστού μείωσης που προβλέπει, δεν θα το δίναμε σημασία αν δεν ήταν μια εταιρία που συνεργάζεται στενά με υπηρεσίες εθνικής και στρατιωτικής ασφάλειας, όπως πχ το ΝΑΤΟ.

Ο Deagel, ένας οργανισμός πληροφοριών για την κυβέρνηση των ΗΠΑ, προβλέπει μια μαζική ερήμωση του πλανήτη κατά 50 με 80% έως το 2025. Λίγοι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με αυτόν τον ιστότοπο και ακόμη περισσότεροι λένε ότι η οργάνωση δεν υπάρχει νόμιμα. Παρά τη προσπάθεια αφαίρεσης της σημασίας του, τα έγγραφα του WikiLeaks αποκάλυψαν ότι χρησιμοποιήθηκε νόμιμα ως υλικό αναφοράς σε μια έκθεση του Stratfor σχετικά με τις τεχνολογικές δυνατότητες της Βόρειας Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας.

Σύμφωνα με τον δικό της ιστότοπο, η Deagel παρέχει νέα και πληροφορίες για τη διεθνή στρατιωτική αεροπορία και τις προηγμένες τεχνολογίες. Ο ιστότοπος περιέχει άρθρα από το 2003, αλλά λίγα είναι γνωστά για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες. Πολλοί διαδικτυακοί ερευνητές έχουν μπερδέψει αυτόν τον ιστότοπο με το “deagle.com” που ανήκει στον Edwin A. Deagle, Jr., Βοηθό του Υπουργού Άμυνας και Βοηθό Υπουργό Άμυνας.

Οι εκθέσεις του Deagel, ιδιαίτερα η προαναφερθείσα έρευνα για τη Βόρεια Κορέα, παρασχέθηκαν στον πρόεδρο κατά τη διάρκεια των προεδρικών ενημερώσεων. Ο Deagel παρέχει έτσι πληροφορίες οι οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιούνται από παγκόσμιες κοινότητες πληροφοριών και κυβερνήσεις. Ακολουθεί μια μερική λίστα γνωστών συνεργατών και πελατών της Deagel, σύμφωνα με τις δικές τους ιστοσελίδες: Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας, Οργανισμός Βορειοατλαντικής Συνθήκης (ΝΑΤΟ), Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ). Αυτό μας δείχνει πως ο οργανισμός Deagel είναι ένας επίσημος οργανισμός κατασκοπείας του στρατού.

Το πλεονέκτημα αυτών των προβλέψεων είναι ότι η τοποθεσία Deagel δεν έχει σύγκρουση συμφερόντων σε αυτές τις προβλέψεις. Είναι κυριολεκτικά μισθοφόροι. Ο ιστότοπος αναλύει ποιοι προϋπολογισμοί θα διατεθούν σε ποιες αγορές για την αγορά στρατιωτικών αεροσκαφών. Αυτό είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει πραγματικά. Αυτές οι προβλέψεις βασίζονται στη συμφωνία διαφόρων δημοσίως διαθέσιμων εκθέσεων από ιδρύματα όπως η CIA, το ΔΝΤ και ο ΟΗΕ. Περιλαμβάνουν επίσης μια μικρή ποσότητα δεδομένων από μια ποικιλία «σκοτεινών πηγών», όπως οι γκουρού του ιστού. Αλλά όλες αυτές οι πηγές βρίσκονται στο Διαδίκτυο.

Ralph Baric

Η λίστα εξελίσσεται συνεχώς. Οι προβλέψεις για αύξηση ή μείωση του πληθυσμού, οι στρατιωτικές δαπάνες και ισοτιμία αγοραστικής δύναμης στις χώρες σε όλο τον κόσμο κυμαίνονται ανάλογα, αλλά από το 2015 μια πρόβλεψη δεν έχει αλλάξει: η Κίνα θα είναι η μεγαλύτερη οικονομία στον πλανήτη το 2025.

Αυτή η εξαιρετικά αναγνωρισμένη οργάνωση πληροφοριών έχει δυσοίωνες προοπτικές για τις Ηνωμένες Πολιτείες τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης μιας μείωσης του πληθυσμού της κατά 81%, από 327 εκατομμύρια το 2017 σε 100 εκατομμύρια το 2025. Παρόμοια μοίρα προβλέπει και για το Ηνωμένο Βασίλειο , Αυστραλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Δανία και των σύμμαχων των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον Deagel, ο πληθυσμός της Γαλλίας θα μειωθεί από 67 εκατομμύρια κατοίκους το 2017 σε 39 εκατομμύρια το 2025, της Αγγλίας θα μειωθεί από 66 εκατομμύρια σε 15 εκατομμύρια, της Αυστραλίας από 23 εκατομμύρια σε 15 εκατομμύρια.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίεργα, απο μια δήλωση στη σελίδα προβλέψεων του Deagel που ισχυρίζεται ότι οι μετακινήσεις πληθυσμών θα είναι αυτοκτονία για τον δυτικό πλυθησμό και μας διαβεβαιώνει ότι η οργάνωση δεν είναι «έμπορος θανάτου ή σατανικής λατρείας»:

«Ιστορικά, μια αλλαγή του οικονομικού παραδείγματος είχε ως αποτέλεσμα έναν αριθμό θανάτων που σπάνια επισημαίνεται από τους επικρατέστερους ιστορικούς. Όταν έγινε η μετάβαση από τις αγροτικές περιοχές στις μεγάλες πόλεις στην Ευρώπη, πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούσαν να αποδεχθούν το νέο τρόπο ζωής αυτοκτόνησαν. Αυτοκτόνησαν από ψυχολογικό παράγοντα. Αυτό δεν είναι συνηθισμένο αλλά είναι μια αλήθεια. Μια νέα κρίση συνδυάζει παλιά, γνωστά μοντέλα με νέα.

«Λάβετε υπόψη ότι η πρόβλεψη δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μοντέλο, είτε είναι λάθος είτε σωστή. Δεν είναι ο λόγος του Θεού ή κάποια μαγική συσκευή που προβλέπει το μέλλον. “- Deagel.com

Τα περισσότερα από τα οικονομικά και δημογραφικά δεδομένα που χρησιμοποιούνται για τις προβλέψεις μας είναι ευρέως διαθέσιμα από ιδρύματα όπως η CIA, το ΔΝΤ, ο ΟΗΕ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ κ.λπ.

Υπάρχει ένα μικρό κλάσμα των δεδομένων που προέρχονται από μια ποικιλία σκιωδών πηγών, όπως γκουρού του Διαδικτύου, ανυπόγραφες αναφορές και άλλα. Αλλά όλες αυτές οι πηγές προέρχονται από το Διαδίκτυο και είναι δημόσια για τουλάχιστον μια μειοψηφία.

Ο Mario Draghi, η Ursula von der Leyen και o King Charles III, είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που μεταφέρουν τις “οδηγίες” στους υπόλοιπους ηγέτες της Ευρώπης

Για παράδειγμα, πριν από αρκετά χρόνια, ο Dagong, ο κινεζικός οργανισμός αξιολόγησης, δημοσίευσε μια έκθεση που αναλύει τη φυσική οικονομία των κρατών συγκρίνοντάς την με αυτήν της Κίνας, της Γερμανίας και της Ιαπωνίας. Το συμπέρασμα ήταν ότι το ΑΕΠ των ΗΠΑ ήταν μεταξύ 5.000 και 10.000 δισεκατομμυρίων δολαρίων αντί για 15 τρισεκατομμύρια δολάρια, όπως δήλωσε επίσημα το USG. Υποθέτουμε ότι τα επίσημα στοιχεία, ιδιαίτερα τα οικονομικά στοιχεία που δημοσιεύονται από τις κυβερνήσεις είναι ψευδή ή παραμορφωμένα σε μεγάλο βαθμό.

Παρά την «ποσότητα» των ψηφιακών δεδομένων, υπάρχει ένα μοντέλο «ποιότητας» που δεν μεταφράζεται απευθείας σε ψηφιακά δεδομένα. Το στέλεχος του Έμπολα του 2014 έχει ποσοστό θνησιμότητας 50-60%, αλλά προσπαθήστε να φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν υπήρχε μια πανδημία Έμπολα με εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια ανθρώπους να μολυνθούν από αυτόν τον ιό.

Μέχρι στιγμής, οι λίγες περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον ιό Έμπολα έχουν «ωφεληθεί» από την εντατική υγειονομική περίθαλψη με αντιική και αναπνευστική βοήθεια, αλλά κυρίως με άφθονη ανθρώπινη υποστήριξη από γιατρούς και νοσηλευτές. Σε ένα σενάριο πανδημίας, αυτού του είδους η υγειονομική περίθαλψη δεν θα είναι διαθέσιμη για τον συντριπτικό αριθμό των μολυσμένων, οδηγώντας σε δραματική αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας λόγω της έλλειψης κατάλληλης υγειονομικής περίθαλψης.

Ο παράγοντας «ποιότητας» είναι ότι το ποσοστό θνησιμότητας θα μπορούσε να αυξηθεί κατά 80-90% σε ένα σενάριο πανδημίας από το αναφερόμενο ποσοστό 50-60%. Ο ίδιος ο αριθμός δεν έχει σημασία το σενάριο μπορεί να εξελιχθεί πέρα ​​από τις αρχικές συνθήκες ενός ισολογισμού 50% σε πάνω από 90%. Παρεμπιπτόντως, καμία πανδημία ή πυρηνικός πόλεμος δεν περιλαμβάνεται στην πρόβλεψη.

Το κλειδί για την κατανόηση της διαδικασίας που θα εισέλθει η Αμερική την επόμενη δεκαετία είναι η μετανάστευση. Στο παρελθόν, ειδικά τον 20ο αιώνα, ο βασικός παράγοντας που επέτρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες να αποκτήσουν την ιδιότητά τους ως κολοσσού ήταν η μετανάστευση με τα οφέλη της πληθυσμιακής επέκτασης που ευνοούσε την επέκταση και τη διαρροή εγκεφάλων.

Η κατάρρευση του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος θα εξαλείψει το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων του, ενώ θα θέσει τέλος σε σχήματα ponzi όπως το χρηματιστήριο και τα συνταξιοδοτικά ταμεία. Ο πληθυσμός θα πληγεί τόσο σκληρά από την μηχανή μετανάστευσης που θα αρχίσει να λειτουργεί με αντίστροφη επιτάχυνση λόγω των κυματισμών, που θα οδηγήσουν στην κατάρρευση των κρατών.

Αυτή η αόρατη για τα κράτη κατάσταση θα κλιμακωθεί με πρωτόγνωρες και καταστροφικές επιπτώσεις στην οικονομία. Ο αριθμός θέσεων εργασίας σίγουρα θα τελειώσει με πολλές αμερικανικές εταιρείες να φεύγουν στο εξωτερικό και να γίνουν ξένες εταιρείες, αυτό είναι που οδηγεί στην κατάρρευση των κρατών.

Βλέπουμε ένα σημαντικό μέρος του αμερικανικού πληθυσμού να μεταναστεύει στη Λατινική Αμερική και την Ασία, ενώ η μετανάστευση στην Ευρώπη – που πάσχει από παρόμοια ασθένεια – θα είναι σχετική. Ωστόσο, ο αριθμός των νεκρών θα είναι τρομακτικός.

Λάβετε υπόψη ότι ο πληθυσμός της Σοβιετικής Ένωσης ήταν φτωχότερος από αυτό των ΗΠΑ σήμερα και τότε. Οι πρώην Σοβιετικοί υπέφεραν κατά τον επόμενο αγώνα στη δεκαετία του 1990 με σημαντικό αριθμό νεκρών και απώλεια εθνικής υπερηφάνειας. Θα μπορούσαμε να πούμε «διπλά η περηφάνια, δύο φορές η πτώση»; Οχι. Το βιοτικό επίπεδο της Αμερικής είναι ένα από τα υψηλότερα, υπερδιπλάσιο από αυτό των Σοβιετικών, προσθέτοντας παράλληλα μια οικονομία υπηρεσιών που θα συνοδεύει το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Όταν οι συνταξιούχοι βλέπουν τη σύνταξή τους να χάνεται μπροστά στα μάτια τους και δεν υπάρχουν υπηρεσιακές δουλειές, μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει μετά. Τουλάχιστον οι νέοι μπορούν να μεταναστεύσουν. Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία δεν υπήρξαν τόσοι πολλοί μετανάστες στον πληθυσμό. Κατά τους περασμένους αιώνες, οι άνθρωποι είχαν την τύχη να φτάσουν τα 30 και τα 40 τους. Η πτώση της Αμερικής αναμένεται να είναι πολύ χειρότερη από αυτή της Σοβιετικής Ένωσης. Συμβολή κρίσης με καταστροφικό αποτέλεσμα.

Η δημογραφική κρίση στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης επεκτάθηκε για περισσότερες από δύο δεκαετίες, αν παραδεχτούμε ότι έληξε στις αρχές της δεκαετίας (δεκαετία 2010). Η δημογραφική κρίση θα πλήξει τον κόσμο στο εγγύς μέλλον και αναμένεται να διαρκέσει από τρεις έως οκτώ δεκαετίες περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με τις τεχνολογικές εξελίξεις και τα περιβαλλοντικά ζητήματα. Η συνέπεια είναι πιθανότατα μια παγωμένη εικόνα με τον αριθμό των πληθυσμών να παραμένει ίδιος για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι χώρες αναμένουν ότι τα στοιχεία του πληθυσμού θα αντικατοπτρίζουν τις γεννήσεις / θανάτους καθώς και τις μεταναστευτικές μετακινήσεις

Τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια είδαμε τον δυτικό πολιτισμό που χτίστηκε γύρω από τη Μεσόγειο Θάλασσα να μετακινείται στη Βόρεια Ευρώπη, στη συνέχεια στα μέσα του εικοστού αιώνα να μετακινείται σε έναν άξονα του Ατλαντικού και τελικά να επικεντρώνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενωμένοι τα τελευταία 30 χρόνια. Το επόμενο βήμα θα δει τον πολιτισμό να επικεντρώνεται στην Ασία με τη Ρωσία και την Κίνα στην κορυφή.

Λυπούμαστε που απογοητεύουμε πολλούς από εσάς με την πρόβλεψή μας. οι προβλέψεις μας έχουν επιδεινωθεί περισσότερο από την έναρξη της προ κρίσης το 2007. Αυτός ο ιστότοπος είναι μη κερδοσκοπικός, βασίζεται στον ελεύθερο χρόνο και παρέχουμε τις πληροφορίες και τις υπηρεσίες μας ΩΣ ΕΧΟΥΝ χωρίς άλλες εξηγήσεις ή/και εγγυήσεις.

Δεν έχουμε δεσμεύσεις με καμία κυβέρνηση για κανέναν λογο. Δεν είμαστε έμποροι θανάτου ή σατανικής λατρείας ή όπλων, καθώς υπάρχουν φήμες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο σχετικά με αυτό. Να γνωρίζετε ότι η πρόβλεψη δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μοντέλο, είτε είναι λάθος είτε είναι σωστό. Δεν είναι ο λόγος του Θεού ή κάποια μαγική συσκευή που προβλέπει το μέλλον.

FAUCI-BARIC> TA IXNH ENOΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Πάμε τώρα να κάνουμε μία ακόμη βουτιά στα έγκατα του κατασκευασμένου ιού COVID-19 και στις φιγούρες που πλέον δεν μπορούν να παραμείνουν στην ομίχλη καθώς οι προβολείς των αποκαλύψεων φωτίζουν οικεία πρόσωπα όπως ο διαβόητος Τony Fauci. Οι επικριτές αμφισβήτησαν εδώ και καιρό το γιατί τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) χρηματοδοτούσαν πειράματα από τον καθηγητή Ralph Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας του Chapel Hill (UNC) για την ανάπτυξη μιας τεχνικής για την απόκρυψη στοιχείων ανθρώπινης παραβίασης σε σούπερ ιούς που δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο.

Με τη βοήθεια περίπου 220,5 εκατομμυρίων δολαρίων από τη χρηματοδότηση του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), ο Baric ανέπτυξε μια τεχνική “Seamless Ligation”, η οποία καυχιόταν ότι μπορούσε να κρύψει τέλεια όλα τα στοιχεία για ανθρώπινη παρέμβαση σε ιούς που δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο. Ο Baric ονόμασε την εφεύρεσή του τη μέθοδο “no-see’m”-γράφουν οι Robert F. Kennedy, Jr. J. Jay Couey, Ph.D και Charles Rixey.

Τώρα μια νέα μελέτη με τίτλο «Το δακτυλικό αποτύπωμα της ενδονουκλεάσης υποδεικνύει συνθετική προέλευση του SARS-CoV2», η οποία δημοσιεύτηκε στον διακομιστή προεκτύπωσης bioRxiv, δείχνει ότι – προφανώς εν αγνοία του Baric – το τέχνασμα απόκρυψης «αδιάλειπτης σύνδεσης» αφήνει τη δική του λεπτή αλλά ευανάγνωστη υπογραφή.

(Η βρωμοδουλειά του, δλδ η επιχείρηση συγκάλυψης της μηχανικής παρέμβασης του στον ιό αποκαλύπτεται)

Το πιο σημαντικό, αυτοί οι ίδιοι ερευνητές ανακάλυψαν αυτή την καταραμένη υπογραφή στο γονιδίωμα του ιού που προκαλεί το COVID-19.

Η τεχνική του Baric ήταν εδώ και καιρό αμφιλεγόμενη.

«Είναι ο καλλιτέχνης που δεν υπογράφει το όνομά του στον πίνακα. Ο ιολόγος που δεν υπογράφει τον ιό για να μας ενημερώσει εάν αναδύεται φυσικά ή αν παράγεται σε εργαστήριο», δήλωσε ο κορυφαίος Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs, πρόεδρος της επιτροπής Lancet COVID-19, μιας ειδικής ομάδας που διερεύνησε την προέλευση του COVID-19.

«Όλα λένε, Θεέ μου, υπήρχε πραγματικά μια μεγάλη, πολύ επικίνδυνη ερευνητική ατζέντα σε εξέλιξη».

Αυτόν τον μήνα, ο Sachs δημοσίευσε τα αποτελέσματα της 22μηνης έρευνάς του στο The Lancet, συμπεριλαμβανομένου του επιζήμιου συμπεράσματος ότι ο COVID-19 πιθανότατα δημιουργήθηκε από εργαστήριο και ότι η τεχνολογία πιθανότατα προήλθε από την επιστήμη που χρηματοδοτείται από το NIH.

Αναφερόμενος στη μεθοδολογία απρόσκοπτης απολίνωσης του Baric, ο εξελικτικός βιολόγος Bret Weinstein παρατήρησε:

«Είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θα κάνατε αν το ενδιαφέρον σας ήταν η δημόσια υγεία. Οι επιστήμονες δημόσιας υγείας θα σημάδευαν τις βελτιώσεις τους με κόκκινες σημαίες – δεν θα επινοούσαν τρόπους για να τις κρύψουν. Ο μόνος λόγος που θα θέλατε ένα concealer είναι να προωθήσετε έναν απαίσιο σκοπό – όπως η ανάπτυξη παράνομων βιοόπλων – κάποια αταξία που ο επιστήμονας δεν ήθελε να εντοπιστεί στο εργαστήριό του.

Ο Baric δίδαξε τη μέθοδο «no-see’m» του στην «Κυρία Νυχτερίδα» τη Κιζέζα επιστήμονα Shi Zhengli Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan (WIV) το 2016. Σε αντάλλαγμα, ο Βaric έλαβε κινέζικους κορονοϊούς που συνέλεξε η Shi από νυχτερίδες στην επαρχία Yunnan. (Οι επιστήμονες έχουν συνδέσει την γενεαλογία του γονιδιώματος του COVID-19 με στενά συγγενείς νυχτερίδες.)

Στη συνέχεια, η Shi και οι συνάδελφοί της στο Ινστιτούτο της Wuhan απέδειξαν την κυριαρχία τους στην τεχνική υψηλού κινδύνου του Βaric σε μια σειρά δημοσιευμένων – και άκρως αμφιλεγόμενων – πειραμάτων κέρδους λειτουργίας (gain of function) στο εργαστήριο της Wuhan. Ήταν ακόμη πιο ύποπτο για τους επικριτές του το γεγονός ότι ο Baric, και πάλι με τη χρηματοδότηση του NIAID, επέλεξε να μοιραστεί αυτήν την επικίνδυνη τεχνική για την οπλοφορία παθογόνων με Κινέζους επιστήμονες που έχουν σαφείς δεσμούς με τον κινεζικό στρατό.

Οι ειδικοί λένε ότι οι επιπτώσεις αυτής της νέας μελέτης θα μπορούσαν να είναι εκτεταμένες. Δείχνοντας με το δάχτυλο τον Baric, η μελέτη εγείρει την πιθανότητα δυνητικά καταστροφικής ευθύνης για το NIAID και το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και άλλα μέρη.

Οι επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται κοντά στον Δρ Anthony Fauci, έχουν επανειλημμένα επισημάνει ότι ο SARS-CoV-2, ο ιός που προκαλεί το COVID-19, έχει γονιδιωματικές αλληλουχίες που φαίνονται ασυνεπείς με τη φυσική εξέλιξη: Ο ιός COVID-19 δεν είναι πλέον μολυσματικός σε νυχτερίδες, και το χαρακτηριστικό της αιχμηρής πρωτεΐνης – το οποίο είναι άγνωστο σε αυτήν την οικογένεια κορωνοϊού – περιλαμβάνει πολυάριθμες μεταλλάξεις που τον καθιστούν ιδανικά μολυσματικό στους ανθρώπους.

Ο πλησιέστερος γνωστός συγγενής του κορωνοϊού – ένας κορωνοϊός από το εργαστήριο της Wuhan – είναι 96,2% πανομοιότυπος με τον SARS-CoV-2. Η περίεργη ακίδα αντιπροσωπεύει σχεδόν εξ ολοκλήρου τη διαφορά του 3,8%. Παραδόξως, υπάρχουν πολλές νέες μεταλλάξεις στην ακίδα και σχεδόν καμία στο υπόλοιπο γονιδίωμα.

Η φυσική εξέλιξη αναμένεται να αφήσει τις μεταλλάξεις ομοιόμορφα κατανεμημένες σε όλο το γονιδίωμα. Το γεγονός ότι ουσιαστικά όλες οι μεταλλάξεις συμβαίνουν στην ακίδα οδήγησε αυτούς τους επιστήμονες να υποψιαστούν ότι ο συγκεκριμένος κορονοϊός του εργαστηρίου Wuhan που συνέλεξε η Shi Zhengli είναι ο άμεσος πρόγονος του SARS-CoV-2 και ότι η νέα του ακίδα εμφυτεύτηκε μέσω μηχανικής διαδικασίας από ανθρώπινο χέρι!

Ωστόσο, τα αναμφισβήτητα δακτυλικά αποτυπώματα της εργαστηριακής μηχανικής απουσίαζαν – αφήνοντας πολλούς ειδικούς να αναρωτιούνται εάν η τεχνική του Baric χρησιμοποιήθηκε για τη συναρμολόγηση ενός νέου κοροναϊού με την κατασκευασμένη ακίδα, αφαιρώντας τα στοιχεία της δημιουργίας εργαστηρίου.

Αυτή η νέα μελέτη συνδέει τα βιολογικά κομμάτια του παζλ που με τη σειρά τους συνδέουν την ομοσπονδιακά χρηματοδοτούμενη έρευνα με μια παγκόσμια πανδημία. Αυτό το μονοπάτι οδηγεί απευθείας στο UNC και το NIAID. Δηλαδή στον Fauci.

Οι συγγραφείς της μελέτης – μια ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο Duke, τις Πανεπιστημιακές Κλινικές του Würzburg και μια ομάδα βιομηχανίας – εντόπισαν μια χαρακτηριστική υπογραφή στον κώδικα αμινοξέων. Αυτό το ανεξίτηλο τεχνούργημα θα μπορούσε να είχε προκύψει μόνο από τη μεθοδολογία «no-see’m» του Baric.

Σε συνέντευξή του την περασμένη άνοιξη, ο ίδιος ο Baric ομολόγησε ότι τη στιγμή που ξεκίνησε η πανδημία, μόνο δύο ή τρία εργαστήρια στον κόσμο χρησιμοποιούσαν το πρωτόκολλό του – συμπεριλαμβανομένου του εργαστηρίου UNC και του WIV.

Τα συμπεράσματα των συγγραφέων της μελέτης βασίζονται στην παρουσία μοναδικών τοποθεσιών στον ιό COVID-19. Αυτές οι θέσεις επιτρέπουν σε ειδικά ένζυμα που ονομάζονται «ένζυμα περιορισμού» να κόψουν το DNA σε δομικά στοιχεία μοναδικού μεγέθους που στη συνέχεια μπορούν να «συρραφούν με τη σωστή σειρά του ιικού γονιδιώματος», σύμφωνα με τους συγγραφείς της μελέτης.

Ουσιαστικά, η τεχνική του Baric αφήνει πίσω της μοναδικές ορθογραφίες στο «γενετικό λεξιλόγιο». Οι νέες λέξεις περιλαμβάνουν “περίεργες επιλογές ορθογραφίας” που τις ξεχωρίζουν διακριτικά από το τυπικό ιογενές λεξιλόγιο.

Η μαγεία της τεχνικής “no-see’m” του Baric είναι να υφαίνει αόρατα αυτές τις ενδεικτικές “ορθογραφικές” αλλαγές στην ιική αλληλουχία μεταξύ των σχετικών γονιδίων χωρίς να αλλοιώνει την ιική πρωτεΐνη. Αυτό είναι σαν να αλλάζεις την «ορθογραφία» της λέξης χωρίς να αλλάξεις τη σημασία της. O απλός ακροατής-αναγνώστης δεν θα παρατηρήσει ποτέ τη διαφορά.

Η ερευνητική ομάδα χρησιμοποίησε εγκληματολογικά εργαλεία για να διερευνήσει τις μικρές «ορθογραφικές διαφορές» στο γονιδίωμα του SARS-CoV2 που προδίδουν εργαστηριακή παραβίαση χρησιμοποιώντας την τεχνική «no-see’m».

Σκεφτείτε πώς θα έγραφε ένας Βρετανός «χρώμα», «ελιγμός» ή «παιδιατρικός». Η επιλογή να γράψετε μια λέξη με συγκεκριμένο τρόπο μπορεί να αποκαλύψει το έθνος καταγωγής σας. Ομοίως, αυτές οι σχεδόν ανεπαίσθητες αλλαγές στην ιική αλληλουχία δίνουν την εργαστηριακή προέλευση αυτού του ιού.

Μοιράζοντας την τεχνική απρόσκοπτης απολίνωσης με τηνΚινέζα Shi Zhengli, ο Baric διαβεβαίωσε ότι το Ινστιτούτο της Wuhan (WIV) διέθετε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία της διαδικασίας συναρμολόγησης. Η περίφημη πρόταση DEFUSE της EcoHealth Alliance (η MKO του διαβόητου Peter Daszak) περιγράφει τις ίδιες τεχνικές λεπτομερώς. (υποβλήθηκε στο The Defense Advanced Research Projects Agency, ή DARPA, το 2018).

Ο κόσμος έχει πλέον θετικές αποδείξεις ότι το SARS-CoV2 είναι μια μηχανική εργαστηριακή δημιουργία που δημιουργήθηκε με τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τον Ralph Baric με χρηματοδότηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Οι εισαγγελείς και οι ιδιωτικοί δικηγόροι που εκπροσωπούν πελάτες που τραυματίστηκαν από την πανδημία του COVID-19 έχουν πλέον όπλο καπνίσματος. Το όπλο δείχνει ότι ο στόχος ήταν η ανθρωπότητα.

Οι ιατροδικαστές έχουν πλέον άρει με επιτυχία αμυδρά αλλά ακριβή δακτυλικά αποτυπώματα από τη λαβή και τη σκανδάλη του θανατηφόρου πιστολιού. Αυτά τα δακτυλικά αποτυπώματα ανήκουν στο NIAID και στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας.

Ο Baric είναι ο αγαπημένος επιστήμονας του Fauci. Ο καταρράκτης της χρηματοδότησης του NIAID προς τον Baric και το εργαστήριό του UNC έχει χρηματοδοτήσει 152 μελέτες που προσεγγίζουν το ένα τέταρτο δισεκατομμύριο δολάρια.

Αυτές οι ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις έχουν καταστήσει τον Baric τον παγκόσμιο βασιλιά της επιστήμης κέρδους-of-function. Σύμφωνα με την καθιερωμένη πρακτική, είναι πιθανό ότι το UNC δεσμεύει το ένα τέταρτο έως το μισό των οικονομικών ευεργετημάτων του NIH στoν Baric για «διοικητικά έξοδα».

Αυτές οι μνημειώδεις πληρωμές έχουν πιθανώς κίνητρο την UNC να κλείσει το μάτι στα απερίσκεπτα πειράματα του Baric και στην αμφιλεγόμενη απόφασή του να μεταφέρει τις επικίνδυνες τεχνολογίες του σε ένα κινεζικό στρατιωτικό εργαστήριο που είναι γνωστό ότι πάσχει από ελλιπή πρωτόκολλα ασφαλείας και κακή κατασκευή που το καθιστούν, σύμφωνα με τα λόγια του Κογκρέσου λιγότερο ασφαλείς από ένα «οδοντιατρείο».

Ο ρόλος του UNC στην ενεργοποίηση της αμφισβητήσιμης συμπεριφοράς μπορεί να έχει επισπεύσει μια παγκόσμια πανδημία που θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει σε ευθύνη για αμέλεια.

Η ευθύνη της UNC και της NIAID είναι πλέον ξεκάθαρη. Έχουμε όμως θετική απόδειξη ότι το εργαστήριο της Wuhan δημιούργησε το τερατούργημα που προκάλεσε τον COVID-19;

Τα σωρευτικά στοιχεία υποδηλώνουν έντονα ότι το εργαστήριο της Wuhan χρησιμοποίησε τις μεθοδολογίες του Baric για να συνδυάσει τον χιμαιρικό ιό που προκάλεσε την πανδημία COVID-19. Αλλά μερικά κομμάτια παζλ που λείπουν εξακολουθούν να μας εμποδίζουν να αποδείξουμε οριστικά ότι αυτό το επικίνδυνο κατασκευαστικό έργο συνέβη στο εργαστήριο της Wuhan.

Όπως συμπέρανε η έκθεση της Επιτροπής Lancet, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κυκλοφόρησαν δείχνουν ότι ο Δρ. Francis Collins του NIH, ο Fauci του NIAID και ο Peter Daszak της EcoHealth Alliance και άλλοι συνεχίζουν να συνεργάζονται με τhν Shi Zhengli και τους Κινέζους αξιωματούχους για να καταστείλουν τη δημόσια δημοσίευση πληροφοριών που θα μας επέτρεπαν να συμπληρώσoυμε αυτή την εικόνα. Μείνετε συντονισμένοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »