Ολοι μας λίγο η πολύ καταλαβαίνουμε το χάος που επικρατεί στην χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες,καλό κουράγιο μας είχε ευχηθέι ο Ολυ Ρεν στις αρχές των μνημονίων και αυτό μας ακολουθεί ακόμα.

Βάλαμε μυαλό σαν πολίτες;

Το αντίθετο.

Απο το 2009 εως και σήμερα ψηφίζουμε οτι χειρότερο μπορούμε,την μια σαβούρα μετά την αλλη και περιμένουμε μετά να συμβεί το απρόσμενο,να πάει η χώρα εστω και λίγο μπροστά.

Η τελευταία τετραετία μας αποτελείωσε,οχι επειδή συνέβη το φοβερό εγκλημα στα Τέμπη,ζούμε ηδη την Μεγάλη επανεκκίνηση πρίν απο όλες τις αλλες χώρες.

Αυτή περιλαμβάνει οπως ολοι γνωρίζουμε:

Κατάργηση του πολιτεύματος,δεν μιλάμε πλέον για δημοκρατία,καλυμμένοι πίσω απο τον τίτλο αυτό ενεργούν ολοι τους σαν φασιστικά ανδρείκελα ενώ την ίδια ώρα εχουν καταργήσει στην πράξη την διάκριση των εξουσιών.

Και μιλάνε ολοι για δικαιοσύνη,οταν εχουν καταστρατηγήσει το Συνταγμα και θεσπίσει βουλευτικές και υπουργικές ασυλίες που απαγορεύουν κάθε δικαστική διερεύνηση των εγκληματικών ευθυνών τους.

Δυστυχώς κάποιοι σε αυτή την “Δημοκρατία”είναι πιο ίσοι απο τους υπόλοιπους.

Η Φάρμα των ζώων.

Η εξουσία λοιπόν φροντίζει να ζεί μέσα στον πλούτο αυτή και οι ευνοούμενοι της ενώ την ίδια στιγμή ο λαός υποφέρει με μισθούς πείνας και επιδόματα πενταροδεκάρας.

‘Εχουν και το πεπόνι και το μαχαίρι.

Οποιος αντιδράσει είναι εχθρός της δημοκρατίας τους.

Η εξουσία παρακολουθεί εχθρούς και φίλους,με κάθε τρόπο,βασική προυπόθεση για να εγκατασταθεί η Μεγάλη επανεκκίνηση.

Η εξουσια καταπάτησε το Σύνταγμα νομοθετώντας ποινές για όσους δεν εμβολιάστηκαν όταν ρητά αναγράφεται οτι κάτι τέτοιο γίνεται μόνο με την συγκατάθεση του πολίτη.

Η Εξουσία επεβαλλε 100 ευρώ πρόστιμο ανα μήνα σε κάθε πολίτη ανω των 60 ετών που εχει επιλέξει να μην εμβολιαστεί.

Η εξουσία στοχοποίησε και δυσφήμισε-λοιδώρησε οσους είχαν αντίθετη αποψη απο την δική της στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η εξουσία ενδιαφέρθηκε μόνο για την ψηφιοποίηση εως το σημείο που να μπορεί να εχει ολα τα δεδομένα και προσωπικές πληροφορίες των πολιτών ώστε να μπορεί με αυτόν τον τρόπο να τους ελέγχει.

Η εξουσία αδιαφόρησε για τούς νεκρούς και σοβαρά τραυματίες απο το εμβόλιο,ειναι πλέον αποδεδειγμένο απο δεκάδες μελέτες αυτό,κανείς δεν συζητάει τρόπους συμπαράστασης σε αυτούς οπως και σε όσους πέθαναν αβοήθητοι σε διαδρόμους νοσοκομείων με πλημμελή νοσηλεία επειδή η εξουσία πίστευε οτι η νοσηλεία σε ΜΕΘ η εκτός αυτής είναι το ίδιο και το αυτό.

Η Εξουσια φρόντισε να μειώσει με κάθε τρόπο το πενιχρό εισόδημα των πολιτών αφήνοντας την ακρίβεια να θεριεύει και μετά ήλθε να προσφέρει πενταροδεκάρες οι οποίες δεν καλύπτουν ούτε στο ελάχιστο τις οικονομικές απώλειες του πληθυσμού.

Η εξουσία ακολουθεί πιστά και υποταγμένα οτι εντολές της δίνουν ξένα κέντρα και εχει γίνει μέρος της συμπαιγνίας της Ελίτ αρχίζοντας απο την πανδημία,τον πόλεμο στην Ουκρανία οπου χώρις λόγο γίναμε μέρος μιας σύγκρουσης που δεν μας αφορούσε άμεσα,εξόπλισε με οτι της ζητήθηκε την Ουκρανία,και ακολουθεί πιστά το αφήγημα των Νεοταξιτών πάνω σε αυτό και σε όλα τα άλλα θέματα.

Η εξουσία εδωσε ασυλία σε ανειδίκευτους ειδικόυς ωστα να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό και να τον αναγκάσουν να εμβολιαστεί,απόκλεισε οποια αλλη πληροφορία υπήρχε χρηματοδοτώντας μέσω της Λίστας Πέτσα τα ήδη διεφθαρμένα Ελληνικά μίντια και εξαπόλυσε πόλεμο ενάντια σε όσους την αμφισβητούσαν.

Αυτά είναι ελάχιστα απο οσα εχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια,ο εκφασισμός της εξουσίας είναι πλήρης,το δήθεν ενδιαφέρον της για τα προβλήματα του λαού  αστείο και υποκριτικό,μόνο ενδιαφέρον τους ειναι η παραμονή τους στην εξουσία με κάθε τρόπο και μέσον.

Πρέπει να αποτελειώσουν όσα αρχισαν.

Εμάς.

Ζούμε την αρχή της Μεγάλης επανεκκίνησης,η σημειολογία ενός πρωθυπουργού που έχει επάνω στο γραφείο του το βιβλίο του μέντορα του σημαίνει πολλά περισσότερα απο οσα φαντάζεστε.

Η Εξουσία έχει όνομα:Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οσο και να προσπαθεί να μας πείσει ότι είχε αγνοια για ολα οσα εχουν συμβεί ξέρουμε ολοι πώς τίποτα δεν κινείται χωρίς την δική του έγκριση,καμία Μαριονέτα-Υπουργός δεν κάνει το ελάχιστο χωρίς να τον ενημερώσει.

Αυτός και όσοι περιμένουν να πέσει….γιατί θα πέσει… εκτός αν κάνει πραξικόπημα ειναι δούλοι των Νεοταξιτών και ταγμένοι στην δημιουργία Παγκόσμιας Κυβέρνησης,όλοι απο τα κόμματα που θέλουν την εξουσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »