Οβετεράνος των Ειδικών Επιχειρήσεων του Στρατού των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι η υπηρεσία πληροφοριών και το ΝΑΤΟ διεξάγουν αποστολές δολιοφθοράς εντός της ρωσικής επικράτειας, παίζοντας κυριολεκτικά με την ‘φωτιά”.

Τι αποκάλυψε ο Αμερικανός ειδικός

“Η CIA συνεργάζεται με έναν ανώνυμο «σύμμαχο του ΝΑΤΟ», σύμφωνα με τον Jack Murphy, ο οποίος ήταν πρώην ανώτερος εκπαιδευτής και σύμβουλος μιας ιρακινής ομάδας SWAT στην Βαγδάτη.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η CIA και ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπάιντεν εξουσιοδοτούν προσωπικά αποστολές δολιοφθοράς στο ρωσικό έδαφος, με στόχους αποθήκες, αγωγούς φυσικού αερίου κα.

Η CIA συνεργάζεται” με την υπηρεσία κατασκοπείας χώρας  συμμάχου του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη για τη διεξαγωγή μυστικών επιχειρήσεων δολιοφθοράς εντός της Ρωσίας, σύμφωνα με νέους ισχυρισμούς.

“Η εκστρατεία βρίσκεται πίσω από πολλές ανεξήγητες εκρήξεις και πυρκαγιές που έπληξαν στρατηγικές ή εξέχουσες εγκαταστάσεις τους τελευταίους μήνες”, δηλώνει ο Αμερικανός ειδικός Τζακ Μέρφι, ένας  βετεράνος των Ειδικών Επιχειρήσεων του Στρατού των ΗΠΑ.

Την ίδια στιγμή, άλλες ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών φέρεται να «στέλνουν πράκτορες στη Ρωσία για να δημιουργήσουν χάος χωρίς τη βοήθεια της CIA».

Οι ισχυρισμοί του Αμερικανού αφορούν την νέα πυρκαγιά έπληξε ένα εμπορικό κέντρο στην περιοχή Κρασνοντάρ, στη νότια Ρωσία, το τελευταίο από  δεκάδες τέτοια περιστατικά.

Ο Πούτιν προειδοποιεί την Δύση για τις συνέπειες αυτών των ενεργειών

Όλα αυτά αποκαλύπτονται καθώς ο Πούτιν εξέδωσε άλλη μια ανατριχιαστική προειδοποίηση προς τη Δύση την ημέρα των Χριστουγέννων.

Εγκαταστάσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου, σιδηρόδρομοι, αποθήκες καυσίμων, σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής και εμπορικά κέντρα έχουν πληγεί σε ολόκληρη τη Ρωσία από μυστηριώδεις εκρήξεις, με φήμες για δολιοφθορές.

«Η εκστρατεία περιλαμβάνει πυρήνες εν υπνώσει που η αμερικανική υπηρεσία κατασκοπείας έχει ενεργοποιήσει για να εμποδίσει την εισβολή της Μόσχας στην Ουκρανία διεξάγοντας μυστικό πόλεμο πίσω από τις ρωσικές γραμμές», είπε ο Μέρφι σε μια ανάρτηση.

«Η εκστρατεία είναι υπεύθυνη για πολλές από τις ανεξήγητες εκρήξεις και άλλες ατυχίες που συνέβησαν στο ρωσικό στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα από την πλήρη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο», αναφέρει ο ίδιος.

Επικαλούμενος ανώνυμες αμερικανικές πηγές, συμπεριλαμβανομένων τριών πρώην υπηρεσιών πληροφοριών και δύο στρατιωτικών αξιωματούχων, και μια έκτη πηγή «η οποία έχει ενημερωθεί για την εκστρατεία», ο Αμερικανός ειδικός τονίζει ότι η CIA αρνείται τους ισχυρισμούς.

«Οι αξιωματούχοι στις ΗΠΑ αρνήθηκαν να προσδιορίσουν συγκεκριμένους στόχους για την εκστρατεία που κατευθύνεται από τη CIA, αλλά, σιδηροδρομικές γέφυρες, αποθήκες καυσίμων και  σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής στη Ρωσία έχουν υποστεί ζημιές σε ανεξήγητα περιστατικά από τότε που το Κρεμλίνο ξεκίνησε μια πλήρη εισβολή του στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο», έγραψε Murphy στην ιστοσελίδα του.

Νέες τουρκικές παραβιάσεις ακόμα και την ημέρα των Χριστουγέννων!

“Κανένας αξιωματούχος των ΗΠΑ δεν εμπλέκεται στο έδαφος”, είπε ο ίδιος, αλλά για τα χτυπήματα αυτά έχουν χρησιμοποιήσει μια «συμμαχική υπηρεσία πληροφοριών», κάτω από την έγκριση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν”, υποστήριξε.

Στόχος των Αμερικανών είναι και η Rostec, ένας ρωσικός κρατικός αμυντικός όμιλος με επικεφαλής τον συνάδελφο του Βλαντιμίρ Πούτιν Σεργκέι Τσεμέζοφ.

Είναι μια εταιρεία επιφορτισμένη με την ανάπτυξη, την παραγωγή και την εξαγωγή υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών χρήσεων.

Σε ένα άλλο περιστατικό, την Παρασκευή μια πυρκαγιά έπληξε μια στρατιωτική βάση στη Μόσχα, που μαίνεται για περισσότερες από τέσσερις ώρες. Ήρθε μια μέρα μετά από μια μυστηριώδη πυρκαγιά στο μοναδικό αεροπλανοφόρο του Πούτιν, ενώ το σκάφος βρισκόταν υπό επισκευή από μια προηγούμενη κόλαση.

Η φωτιά θα μπορούσε να καθυστερήσει περαιτέρω την επιστροφή του αεροπλανοφόρου Ναύαρχου Kuznetsov στην ενεργό ανάπτυξη.

Νωρίτερα σημειώθηκαν δύο εκρήξεις σε βασικές ενεργειακές εγκαταστάσεις στην περιοχή του Ιρκούτσκ.
Στις 9 Δεκεμβρίου, μια τεράστια έκρηξη και πυρκαγιά έπληξαν ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Χίμκι της Μόσχας, την αρχική τοποθεσία του πρώτου ρωσικού καταστήματος ΙΚΕΑ.

«Η εκστρατεία του συμμάχου του ΝΑΤΟ που επιβλέπεται από τη CIA είναι μόνο μία από τις πολλές μυστικές επιχειρήσεις που αναλαμβάνονται από δυτικά έθνη στη Ρωσία», είπε ο Μέρφι, αποδίδοντας τον ισχυρισμό του σε δύο πρώην αξιωματούχους των ειδικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ.

Υποστήριξε ότι οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν ενεργοποιήσει δίκτυα αντίστασης που ήταν αδρανοποιημένα, τα οποία «περιλαμβάνουν πράκτορες στη Ρωσία για να δημιουργήσουν χάος χωρίς τη βοήθεια της CIA».

Ο Mick Mulroy, πρώην  αξιωματικός της CIA, φέρεται να είπε ότι “ η αξία αυτών των επιθέσεων είναι «ουσιαστική» και εξυπηρετεί πολλαπλούς σκοπούς.

Ανέφερε προβλήματα για τη Ρωσία στο να συμβαδίζει με τις γραμμές εφοδιασμού και να προμηθεύει τους στρατιώτες της.

Χρησιμεύουν επίσης για να σπείρουν αμφιβολίες στο μυαλό του Κρεμλίνου, επειδή δείχνουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν «δεν έχει τον έλεγχο του τι συμβαίνει στη χώρα του», είπε ο Mulroy.

Η ουσία είναι ότι και οι Ρώσοι μπορούν να πράξουν κάτι ανάλογο στις ΗΠΑ και την ΕΕ, προκαλώντας χάος σε πολλές  μεγαλουπόλεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »