Οι ελίτ θέλουν να υπαγορεύουν κάθε πτυχή της ζωής σας, από το τι τρώτε, μέχρι πού πηγαίνετε, έως πόσες φορές την εβδομάδα επιτρέπεται να κάνετε ντους και να πλένετε τα εσώρουχά σας. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) κυκλοφόρησε ανησυχητικά προπαγανδιστικά βίντεο που υπογραμμίζουν πώς θα είναι η ζωή μετά τη Μεγάλη Επαναφορά, το ριζοσπαστικό σχέδιο των παγκοσμιοποιητών να ανασυγκροτήσουν την παγκόσμια οικονομία στον κόσμο μετά την πανδημία. Η δημοσίευση των βίντεο ακολουθεί μια σύνοδο κορυφής που πραγματοποιήθηκε αθόρυβα από το WEF και τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στην Ελβετία για το θέμα της « βιωσιμότητας ». Εκτός από το μακροχρόνιο ζήτημα του «κλίματος», συζήτησαν επίσης τον μετασχηματισμό του παγκόσμιου φορολογικού συστήματος και τη δημιουργία νέων «νόμιμων» μεταναστευτικών οδών.

Ο κεντρικός στόχος της ριζοσπαστικής συνόδου κορυφής τους ήταν να αναδιοργανώσουν τον κόσμο σε κάθε επίπεδο μέχρις ότου οι άνθρωποι να μείνουν χωρίς περιουσιακά στοιχεία, να γεμίσουν με χάπια, να τρώνε το κρέας τους που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο σε «έξυπνες πόλεις» και ρούχα υψηλής τεχνολογίας και να δικτυωθούν ψηφιακά.

Το WEF δημιούργησε σύντομα, ιδιόμορφα βίντεο που να αισθάνονται καλά, υπογραμμίζοντας πώς οι άνθρωποι θα τους βοηθήσουν να επανασχεδιάσουν τον κόσμο. Τα βίντεο ποικίλλουν από αγελάδες που ρέψουν μεθάνιο χωρίς χάπια, αστερίες που δημιουργήθηκαν σε δοκιμαστικούς σωλήνες για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, drones για αναδάσωση στην Αφρική, ένζυμα ανθρώπινου αίματος για τη σταθεροποίηση του σκυροδέματος και κακή υγιεινή για τη διάσωση του περιβάλλοντος. Το WEF έχει επίσης προωθήσει νέους εμβολιασμούς mRNA κατά διαφόρων ασθενειών. Επιπλέον, γιόρτασαν την 24ωρη παρακολούθηση, ψηφιακές ταυτότητες για ρούχα, τεχνητά τρόφιμα και καφέ.

Σπίτια «φιλικά προς το κλίμα».

Στις αναπτυσσόμενες χώρες, όπου η « Έξυπνη Πόλη » μπορεί να είναι ακόμα λίγο μακριά, ξεκινάμε με σπίτια «φιλικά προς το κλίμα» κατασκευασμένα από τρισδιάστατο εκτυπωτή. Ποιος θα ωφεληθεί από αυτήν την επιχειρηματική ιδέα ; Μια συμβουλή: οι αγρότες στην Αφρική μάλλον δεν θα το κάνουν.

Είναι χιουμοριστικοί ιδιοκτήτες ιδιωτικών τζετ και συχνά επιβάτες όπως ο Klaus Schwab και οι φίλοι του στο WEF που ανησυχούν για το περιβάλλον. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι τα μέτρα ξεκινούν πάντα με πρώτο τον πολίτη και αυτοί που παρουσιάζουν όλες αυτές τις προτάσεις και αιτήματα δεν δίνουν το παράδειγμα.

 

Συμβουλές πλυσίματος από τον Klaus Schwab

Η σύσταση του Great Reset και τώρα του πάπα Klaus Schwab είναι απλή. δεν πρέπει να πλένετε τζιν πάνω από μία φορά το μήνα, πουλόβερ μία φορά κάθε δύο εβδομάδες και πιτζάμες μία φορά την εβδομάδα. Οι μόνες εξαιρέσεις που πρέπει να επιτρέπονται στους πολίτες είναι τα εσώρουχα, τα οποία, με την ευλογία του Schwab, μπορούν να πλένονται μετά από κάθε χρήση, ανέφερε η Wochenblick .

 

Οι αγελάδες δεν επιτρέπεται πλέον να ρέψουν ή να ουρήσουν σε εξωτερικούς χώρους

Το EMF θέλει οι αγελάδες να αρχίσουν να λαμβάνουν το Bovaer, ένα πρόσθετο ζωοτροφών που παράγεται από την ολλανδική εταιρεία Royal DSM NV. Μόλις ένα τέταρτο του κουταλιού του γλυκού Bovaer την ημέρα θα μειώσει το ρέψιμο μεθανίου για μια αγελάδα γαλακτοπαραγωγής κατά το ένα τρίτο, ισχυρίζεται το WEF. Αυτό θα πρέπει να καταστήσει τη γεωργία φιλική προς το κλίμα αλλά και οικονομικά εξαρτημένη.

 

 

Όχι άλλες «εθελοντικές» ενέσεις γονιδίων

Το WEF προωθεί τις ανθρώπινες δοκιμές της Moderna για ένα «εμβόλιο» HIV χρησιμοποιώντας τεχνολογία mRNA. Καυχώνται ότι είναι η ίδια επιτυχημένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην «ένεση Covid-19». Το WEF έθεσε το ερώτημα: “Ποιες άλλες ασθένειες θα μπορούσε να αποτρέψει η τεχνολογία mRNA;” Σύντομα θα μπορούσε να υπάρξει μια «εθελοντική» ένεση γονιδίου ενάντια σε όλες τις ασθένειες, πραγματικές ή φανταστικές.

 

Τεχνητές τροφές από εργαστήρια

Όποτε μπορείτε να παίξετε τον Θεό, το EMF παίρνει φωτιά. Οι παγκοσμιοποιητές γιορτάζουν έργα που εκτρέφουν ειδικά γενετικά τροποποιημένους αστερίες και κοράλλια σε εργαστήρια για να «σταθεροποιήσουν» το οικοσύστημα στον ωκεανό.

 

Τώρα μπορείτε να πάρετε αχινούς και να χρησιμοποιήσετε τα μύχια τους ως λιχουδιά για να φτιάξετε σούσι. Είναι απλώς ένας αντικατοπτρισμός; Γιατί την ίδια στιγμή, το WEF, ο Bill Gates & Co. εργάζονται πάνω σε τεχνητό κρέας που μια μέρα θα ταΐσει τον κόσμο. Ωστόσο, ενώ περιμένουμε το κρέας που δημιουργήθηκε στο εργαστήριό μας, μας ενθαρρύνουν να τρώμε έντομα .

 

Το WEF προωθεί τον καφέ που καλλιεργείται στο εργαστήριο για να μειώσει την αποψίλωση των δασών καταστρέφοντας παράλληλα τα προς το ζην των αγροτών μικρής κλίμακας.

 

Στον νέο κόσμο του WEF, τα ζώα που τρώγονται από τον άνθρωπο θα πρέπει να τρέφονται με τροφές που παράγονται στο εργαστήριο. Πιστεύουν επίσης ότι τα κατοικίδια σας πρέπει να τρώνε τροφές που έχουν δημιουργηθεί στο εργαστήριο.

 

Αυτοθεραπευόμενο σκυρόδεμα

Το WEF ανακοινώνει ένα νέο θαυματουργό όπλο για τον κατασκευαστικό κλάδο: το «αυτοθεραπευόμενο σκυρόδεμα». Το σκυρόδεμα περιέχει ένα ένζυμο που παράγεται από ανθρώπινο αίμα.

 

Σύντομα όλος ο κόσμος θα μπορεί να πίνει ψεύτικο καφέ και να τρώει ψεύτικο κρέας και λαχανικά. Σχεδόν νιώθουμε ότι οι ελίτ προσπαθούν να μας σκοτώσουν;

24ωρη συμμαχία επιβίωσης

Το WEF θέλει να αναπτύξει έξυπνα drones σε όλο τον κόσμο, υποτίθεται για να σώσει τον πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο ότι οι κυβερνήσεις έχουν χρησιμοποιήσει drones για να κυνηγήσουν «παραβάτες του κορωνοϊού σε όλη την κρίση του κορωνοϊού». Επομένως, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση ανθρώπων, όπως συμβαίνει ήδη στην Κίνα.

 

Η παρακολούθηση των ρούχων σας θα σώσει τον πλανήτη, λέει το WEF. Εάν οι παγκοσμιοποιητές μπορούν να ακολουθήσουν τους πάντες και όλα όσα θέλουν να πιστεύετε, θα βελτιωθεί κάπως ο κόσμος σας; Η Μεγάλη Επαναφορά σημαίνει ότι οι Ελίτ αποκτούν περισσότερο έλεγχο στη ζωή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »