Αποκαλύφθηκε το γιατί το Ρωσικό πολεμικό Ναυτικό, βρίσκεται στην Αδριατική Θάλασσα, και έχουν ουσιαστικά κλειδώσει τον στόλο του ΝΑΤΟ, ο λόγος είναι το Κοσσυφοπέδιο!

Οι Ρώσοι, φοβούνται ότι μπορεί κάλλιστα να ξεκινήσει μια σοβαρή ένοπλη σύγκρουση μεταξύ του Κοσσυφοπεδίου και της Σερβίας, ενώ το ΝΑΤΟ, που βρίσκεται στο πλευρό του Κοσσυφοπεδίου, θα επέμβει άμεσα υπέρ των Κοσσοβάρων, γι αυτό και βρίσκεται στην Θάλασσα της Αδριατικής, το αεροπλανοφόρο, Χάρι Σ. Τρούμαν!

Τέτοιες ενέργειες από την πλευρά του ΝΑΤΟ, μπορεί να σχετίζονται με το γεγονός, ότι η Σερβία είναι ένας από τους σημαντικότερους συμμάχους της Ρωσίας στην Ευρώπη, και η Ρωσία στέλνει ένα μήνυμα, ότι αυτή την φόρα, δέν θα αφήσουν την Σερβία μόνοι της, με τις Ρωσικές φρεγάτες που βρίσκονται  στην Αδριατική, να είναι εξοπλισμένες με υπερηχητικούς πυραύλους Kalibr και Zircon!

Δύο βομβαρδιστικά B-52, της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, πέταξαν σε χαμηλό ύψος πάνω από την πόλη Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, και τρεις άλλες βαλκανικές χώρες, ως ένδειξη υποστήριξης προς το Κόσοβο.

Η εμφάνιση Αμερικανικών αεροσκαφών B-52, στη Βαλκανική Χερσόνησο, υποδηλώνει περαιτέρω αύξηση της στρατιωτικοπολιτικής δραστηριότητας των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ενέργειες της Ρωσίας και Σερβίας, στην Βαλκανική Χερσόνησο.

Η Σερβία συνέχισε να μεταφέρει στρατιωτικό εξοπλισμό στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο, εν αναμονή πιθανών επιθέσεων, αυτό αποδεικνύεται τόσο από τις δηλώσεις των κατοίκων του νότιου τμήματος της Σερβίας, όσο και από το βίντεο που δείχνει τη μεταφορά μεγάλων στηλών στρατιωτικού υλικού, προς την κατεύθυνση των συνόρων με το Κόσοβο.

Δείτε το βίντεο εδώ

 

Η Ρωσία δεν θα διστάσει να εμπλακεί στο Κοσσυφοπέδιο, και να επιτεθεί στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, μιας και το Κόσοβο, δεν ανήκει στης Βορειοανατολική Συμμαχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »