Μετά την ραγδαία δημοσκοπικη άνοδο των “Ελλήνων”, ο “φλεγματικός” Μητσοτάκης στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, προαναγγέλλει, ότι σύντομα θα αναληφθεί πρωτοβουλία για το «κόμμα Κασιδιάρη», τονίζοντας ότι «το πολιτικό σύστημα οφείλει να εξαντλεί τα συνταγματικά περιθώρια, ώστε να μην εκπροσωπούνται στη βουλή εγκληματικές οργανώσεις»….
Πιστός στην ανθελληνική του προεκλογική δέσμευση(6/2019) από το Τελ Αβίβ, ότι θα πατάξει το νατιβισμο δηλ. τους Έλληνες ιθαγενείς στην Ελλάδα, η τωρινή δήλωση αποτελεί μνημείο τρόμου και σκότους. Αποδεικνύει, ότι η Πατρίδα μας σήμερα έχει “κοινοβουλευτική πρωθυπουργική δικτατορία”.
Ως “δικτάτορας” λοιπόν θα έπρεπε να ξέρει ότι, δεν υπάρχει κατατεθημενο στον Άρειο Πάγο κανένα “κόμμα Κασιδιάρη”, αλλά “Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ”, στο οποίο ο Ηλίας Κασιδιάρης, κατόπιν δικής του φωτογραφικής πρόσφατης νομοθετικής διάταξης, δεν κατέχει κάποια ηγετική ή επιτελική θέση.
Συνεπώς αντικειμενικά δεν υπάρχουν “συνταγματικά περιθώρια” για να απαγορεύσει ένα κόμμα που πληροί όλες τις συνταγματικές και νόμιμες προϋποθέσεις για να συμμετέχει στις εκλογές.
Εξ αυτών, ο “δικτάτορας” Μητσοτάκης συκοφαντεί και βρίζει τα χιλιάδες στελέχη του κόμματος μας που ουδεμία σχέση έχουν με εγκλήματα, πόσο μάλλον εγκληματικές οργανώσεις.
Και αν ακόμη ο απερχόμενος πρωθυπουργός εννοεί κάποια μέλη που είναι πολιτικοί κρατούμενοι του υπενθυμίζουμε ότι, ως εφεσιβαλλοντες έχουν το τεκμήριο της αθωότητας, μέχρι να τελεσιδικησουν οι όποιες αποφάσεις. Το τεκμήριο αθωότητας ισχύει για όλους και σε όλες τις δημοκρατικές χώρες.
Μετά από αυτά συνεχίζουμε και εντείνουμε τον αγώνα μας με κάθε συνταγματικό και νόμιμο μέσο, αποδεικνύοντας, ότι είμαστε το πλέον δημοκρατικό κόμμα.
Είναι βέβαιο ότι ο ελληνικός λαός θα μας εμπιστευθεί και μετά τις εκλογές θα είμαστε στην βουλή με μεγάλο αριθμό βουλευτών, για να υπερασπιστούμε τα δίκαια τών Ελλήνων πολιτών, την ακεραιότητα της πατρίδος, να αντισταθούμε στη νέα Εθνική προδοσία, από τον κ. Μητσοτάκη, με την προγραμματισμένη εκχώρηση της Ελληνικής ΑΟΖ, από τον 28ο-32ο μεσημβρινό.
Λάμπρος Χουλιαρας
Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ.(ε.α.)
Υποψήφιος Βουλευτής Ευβοίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »