Το Κτήνος είναι ο μεγάλος τραγικός του καιρού μας, όχι ποιητής.Το Κτήνος είναι ο εκάστοτε εκλεγμένος χειριστής λαού .”Ελπίδα επί τρένο” είναι η τελευταία του τραγωδία.Η Ελπίδα ζωντανή μετρήθηκε για φθηνή αποσκευή, φορτωμένη σε σάπια λαμαρίνα. Τώρα νεκρή η Ελπίδα έχει καλύτερη τιμή , έγινε σύνταξη. Σύνταξη τέκνου! Σύνταξη για τα νιάτα λόγω θανάτου!

Ο γονιός θα πληρωθεί από τον φονιά…. “Ευχαριστώ” λέει δημόσια. Από κανέναν αρχαίο τραγωδο δεν έχει γραφτεί τέτοια ύβρη!

 

Το Κτήνος γελάει, αργύρια συνεχίζει μέσα στο χαμό να μετράει.
Γεμίζουν τα νεκρά παιδιά μας τις τσέπες τους.
Γεμίζουν τα μικρά παιδιά μας τα κρεβάτια τους επί Κολωνώ. “Μικρή επί Κολωνώ” Η παράλληλη τραγωδία , όχι του Οιδιποδα αλλα πάλι του Κτήνους!
Πεθαίνουν τα παιδιά στο δρόμο πάνω σε σαραβαλα ασθενοφόρα, “Παιδί επί ασθενοφόρο”, η χθεσινή τραγωδία. Ξεχάστηκε μέσα στις πολλές;
Εμείς γενναμε, ξενυχτάμε, μορφωνουμε και εσείς παραμορφώνετε κορμιά και ψυχές με τις πράξεις σας. Δίνετε μια σύνταξη για μια πρόστυχη συμφωνία.
Όποιος θέλει να πουλήσει, να πουλήσει και το παιδί του και την ψυχή του. Όλοι καταλάβαμε το ποίημα, που ακούσαμε για το βάλσαμο, όλοι βρίσαμε.
Για το δικό σου το παιδί να μην αποφασίσει κανένας Ιούδας γονιός. Τώρα μην παραιτηθείς! Να γεμίζουμε συνέχεια τους δρόμους, να δώσουμε εμείς το “βάλσαμο” για όλα τα παιδιά.
Συνέχεια στους δρόμους! Πριν γίνουν και άλλα παιδιά συντάξεις!
Πληρώνεται το παιδί; Τιμή δεν έχει! Στο δρόμο για να καταλάβει το Κτήνος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »