Προσπάθησε να διαφύγει στην Τουρκία
Στα χέρια των αρχών φαίνεται να βρίσκεται ο αρχηγός της συμμορίας των Πακιστανών που προσπάθησε να διαφύγει μετά το άγριο έγκλημα στα Καμίνια.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, που προέρχονται από τη Θράκη, το αφεντικό της συμμορίας των Πακιστανών στα Καμίνια φέρεται να έχει συλληφθεί στο Διδυμότειχο στην προσπάθειά του να διαφύγει προφανώς προς την Τουρκία.

Οι αστυνομικές Αρχές που τον συνέλαβαν έχουν στείλει ηλεκτρονικά τα αποτυπώματά του στην Αθήνα προκειμένου να γίνει και επίσημα η ταυτοποίησή του.

Η ιστορία αρχίζει από το φρικιαστικό έγκλημα που διαπράχθηκε σε διαμέρισμα στα Καμίνια του Πειραιά, την περασμένη Παρασκευή 20 Νοεμβρίου. Μια ομάδα ατόμων πακιστανικής καταγωγής, αφού έσπασε την πόρτα, εισήλθε στο διαμέρισμα και με χρήση μαχαιριών και ξύλινων ροπάλων, επιτέθηκε στους ομοεθνείς τους.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός 29χρονου, αλλά και ο σοβαρός τραυματισμός ενός 25χρονου.

Μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, συνελήφθησαν αρχικά δύο από τους δράστες, ένας 17χρονος και ένας 24χρονος, ενώ ακόμη τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν χθες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην ανθρωποκτονία του 29χρονου ομοεθνή τους, με την έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών να συνεχίζεται από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι Πακιστανοί μαχαιροβγάλτες των Καμινίων, λίγες ώρες μετά τη σφαγή του 29χρονου ομοεθνούς τους, «άρπαξαν» ανήλικο από την Ομόνοια και τον μετέφεραν σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι για να τον βιάσουν.

Μάλιστα είχαν πάρει δύο μπουκάλια special ουίσκι και έκαναν πάρτι πιθανότατα για να γιορτάσουν τη μεγάλη απόδραση που ετοίμαζαν στην Τουρκία. Μια απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την έφοδο των αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά, στο διαμέρισμα του Περιστερίου, για τη σύλληψη των τριών Πακιστανών που εμπλέκονται στην ομάδα που μπούκαρε στο διαμέρισμα στα Καμίνια, ξυλοκόπησαν άγρια δύο ομοεθνείς τους και έσφαξαν έναν τρίτο για παραδειγματισμό.

Το 15χρονο αγόρι από το Ιράκ, εξεταζόμενο από παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ είπε ότι οι τρεις συλληφθέντες, τον οδήγησαν στο ισόγειο διαμέρισμα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λυσία και Λειβαδά και στη συνέχεια αφού του πήραν το κινητό και μερικά ευρώ που είχε πάνω του, του είπαν ότι πρέπει να συνουσιαστεί μαζί τους. Και μάλιστα δεν θα έπρεπε να πει κουβέντα σε κανέναν γιατί θα τον σκότωναν. Κατά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου και λίγα λεπτά πριν εισβάλουν μέσα οι πάνοπλοι άνδρες της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά, οι δύο από αυτούς όρμησαν πάνω του και επιχείρησαν να τον βιάσουν. Όμως εκείνος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα οι δράστες να μην προλάβουν να ολοκληρώσουν την αρρωστημένη τους πράξη.

Μάλιστα, όπως όλα καταδεικνύουν το κίνητρο της αιματηρής συμπλοκής ήταν διαφορές μεταξύ αντίπαλων συμμοριών Πακιστανών που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »