Τουρκικό ύποπτο σχέδιο με στρατό “ασσασίνων”
Ησυνάντηση του Ερντογάν με τους ηγέτες της Χαμάς έχει προκαλέσει τελικά πάταγο, διότι ξετυλίγει καθημερινά το “κουβάρι” ενός τρομερού σχεδίου τουρκικής εμπνεύσεως, όχι μόνο κατά Ισραηλινών αξιωματούχων, αλλά εναντίον οποιουδήποτε αντιστέκεται στα παν-ισλαμικά σχέδια της τουρκικής ηγεσίας της “μουσουλμανικής αδελφότητας”.

Επιβεβαιώνοντας τους φόβους και τις ενστάσεις στην ΕΕ για την ελεύθερη διακίνηση Τούρκων στην ένωση, η Τουρκία παρέδωσε τουρκικά διαβατήρια σε τρομοκράτες της Χαμάς.

Ισραηλινός διπλωμάτης επιβεβαίωσε ότι η Άγκυρα έδωσε υπηκοότητα σε 12 τουλάχιστον μέλη της Χαμάς.

Ο Ρόι Γκίλαντ αναφέρει ότι δώδεκα μέλη τρομοκρατικής ομάδας έχουν λάβει ή βρίσκονται σε διαδικασία παραλαβής τουρκικών διαβατηρίων

«Κάποιοι βρίσκονται στη διαδικασία, κάποιοι έχουν ήδη (τα έγγραφα), αλλά μιλάμε για περίπου δώδεκα άτομα», δήλωσε ο Ρόι Γκίλαντ, chargé d’affaires από την ισραηλινή πρεσβεία στην Τουρκία.

Ο Γκιλάντ είπε ότι το Ισραήλ έχει στοιχεία για αυτήν την ενέργεια της Άγκυρας.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τα μέλη της Χαμάς που λαμβάνουν τουρκικά διαβατήρια χρηματοδοτούν και οργανώνουν τρομοκρατικές επιχειρήσεις.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ερντογάν συναντήθηκε το Σάββατο με μια αντιπροσωπεία της Χαμάς που περιελάμβανε τον αρχηγό του πολιτικού γραφείου Ισμαήλ Χανίεχ και τον υπαριθμ 2 της τρομοκρατικής οργάνωσης, Σαλέχ αλ-Αρούρι,ανώτατο στρατιωτικό διοικητή.

Η συνάντηση καταδικάστηκε σκληρά από το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, αλλά και το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών απέρριψε την κριτική, κατηγορώντας την Ουάσινγκτον ότι «εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ισραήλ».

Η Τουρκία όπως δείχνουν τα γεγονότα ετοιμάζει, προετοιμάζει και εφοδιάζει με όλα τα απαραίτητα έγγραφα τρομοκράτες της Χαμάς, οι οποίοι θα υλοποιήσουν σχέδιο δολοφονιών σε ΕΕ και Ισραήλ.

Αναφορά ισραηλινού ΜΜΕ έχει γίνει για παράδειγμα για την Ζ.Νιαμπάιτ, η οποία φέρεται να επέβλεψε την συνωμοσία και την δολοφονία ανώτερων ισραηλινών δημόσιων προσώπων, συμπεριλαμβανομένου του εθνικού επιτρόπου της αστυνομίας και του μέλους του κόμματος Λικούντ Νιρ Μπάρκατ, ο οποίος τότε ήταν δήμαρχος της Ιερουσαλήμ.

Πληροφορίες της ίδιας εφημερίδας αναφέρουν ότι η Χαμάς σχεδιάζει επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών στην Ευρώπη.

Για την Τουρκία άλλωστε η Χαμάς είναι ένα νόμιμο πολιτικό κίνημα.

Το σχέδιο των Τούρκων αφορά πιθανότατα την δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα “στρατό ασσασίνων” στα πρότυπα μεγάλων χωρών, ώστε να εξουδετερώσουν ακόμα και σε ευρωπαϊκό έδαφος, όλους τους “ενοχλητικούς” Τούρκους αντιφρονούντες για παράδειγμα, ενώ η λίστα θα έχει και συνέχεια.

Οι σχέσεις της Τουρκίας με την Χαμάς, τους Τζιχαντιστές, και τις δεκάδες τρομοκρατικές οργανώσεις τους, και φυσικά με την μουσουλμανική αδελφότητα, δίνουν μια εικόνα ενός ευρύτερου τρομερού σχεδίου κατά χωρών ολόκληρων σε συνδυασμό με άλλα ύποπτα σχέδια.
Οι Κούρδοι για παράδειγμα είχαν αναφέρει για Σύρους πράκτορες της ΜΙΤ που στρατολογούσαν συμπατριώτες, οι οποίοι είτε θα πολεμούσαν, είτε θα διοργάνωναν εξεγέρσεις και άλλα “ωραία” σχέδια.

Ένα είναι το ερώτημα που θα μπορούσε να κάνει κάθε νοήμων σε αυτήν την περίπτωση για τα υποχθόνια σχέδια της Άγκυρας, “θα φτάσει η Τουρκία ποτέ σε σημείο να διοργανώνει “εξεγέρσεις τύπου άνοιξη” σε μια χώρα στοχεύοντας στην δημιουργία χάους;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »