Ο πόλεμος ενάντια στην Τουρκία διεξάγεται εσωτερικά
Έχουμε επισημάνει σε πάρα πολλά άρθρα μας την δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το καθεστώς Ερνογάν και η Τουρκία κατ΄ επέκταση. Εσωτερική πολιτική σκηνή, οικονομία, υγεία, Διεθνείς σχέσεις και συμμαχίες, Ένοπλες Δυνάμεις, δικαιοσύνη, εσωτερική ασφάλεια βρίσκονται σε περιδίνηση στην Τουρκία, η οποία ουδέποτε τα τελευταία 30 χρόνια που την παρακολουθούμε είχε να αντιμετωπίσει τόσα πολλά και ουσιαστικά προβλήματα συσσωρευμένα.

Η παραπάνω διαπίστωση έχει βαρύνουσα σημασία στη διαμόρφωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων και στη στάση που μπορεί να τηρήσει η Ελλάδα έναντι της παραπαίουσας Τουρκίας.

Όταν μάλιστα η διαπίστωσή μας αναφορικά με τα τεράστια εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τουρκία, τα οποία κινδυνεύουν να την διαλύσουν, να την οδηγήσουν σε εμφύλιο πόλεμο και να οδηγήσουν ακόμη και σε εκτέλεση του Ερντογάν από τους ίδιους τους Τούρκους ,όπως ο τέως Πρωθυπουργός Μεντερές, επαληθεύεται από “Ερντογανικό” αρθρογράφο σε φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ, τότε θα πρέπει να ληφθεί σοβαρότατα υπόψη από τα αρμόδια όργανα της χώρας μας.

Παραθέτουμε προς επίρρωση των παραπάνω, άρθρο του Ερντογανικού αρθρογράφου

“Ο πραγματικός «Πόλεμος της Ανεξαρτησίας» διεξάγεται στην Τουρκία. Ο αγώνας για την απελευθέρωση της Ανατολίας, ο αγώνας για την απελευθέρωση της Τουρκίας διεξάγεται και πάλι. Ωστόσο, η απειλή δεν βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά του Αιγαίου, αλλά προέρχεται από το εσωτερικό της Τουρκίας αυτή τη φορά. Η απειλή έρχεται από μέσα. Η «εισβολή» πραγματοποιείται από το εσωτερικό της χώρας.

Αυτό το σχέδιο επιδιώκει να εκδιώξει τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Πολύ λίγοι από εμάς μπορεί να το γνωρίζουν, αλλά με αυτό κάποιοι προσπαθούν να καταστρέψουν την Τουρκία.

Μετά την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, καταφέραμε να χτίσουμε την Τουρκική Δημοκρατία. Τώρα η παγκόσμια τάξη καταρρέει. Αυτή τη φορά είμαστε στη μέση της οικοδόμησης για κάτι καινούργιο και πολύ πιο δυνατό. Αυτό προσπαθούν να σταματήσουν και να καταστρέψουν. Γι ‘αυτό επιτίθενται στον Ερνογάν.

Όλες οι φάσεις του σχεδίου «Topple Erdoğan, stop Turkey», υλοποιείται από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη σε συνεργασία με το Ισραήλ και ορισμένες άλλες χώρες της περιοχής. Ωστόσο όσοι μας πολιορκούν από έξω έχτισαν ισχυρό μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας.

Ο πόλεμος ενάντια στην Τουρκία διεξάγεται εσωτερικά. Προσπαθούν να χτυπήσουν την Τουρκία χρησιμοποιώντας την ίδια την Τουρκία. Γύρισαν τα όπλα μας, προς μας, προς τη χώρα μας, την πατρίδα μας, την πίστη μας, τα ιδανικά και τα σχέδιά μας για το μέλλον.

Όταν εκδιώξουν τον Ερντογάν και διορίσουν κάποιον που μπορούν να ασκήσουν έλεγχο στη θέση του, θα κερδίσουν αυτόν τον πόλεμο. Αυτό είναι το σχέδιό τους. Αλλά μόνο εάν επιτύχουν σε αυτό το σχέδιο θα κερδίσουν πραγματικά.

Πολιτικοί ηγέτες που λένε, «Δείτε μας, επιλέξτε μας, θα σταματήσουμε την Τουρκία», πρόκειται να οδηγήσουν την Τουρκία έξω από το δρόμο της. Θα την περιορίσουν εντός των συνόρων της Ανατολίας. Θα την μετατρέψουν σε φρούριο για τον εαυτό τους. Πρόκειται να σιωπήσουν και να μουδιάσουν ένα έθνος που ξύπνησε . Αυτό είναι το σχέδιό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »