«Παραπλάνησαν το κοινό»

Ο γενικός εισαγγελέας του Τέξας, Ken Paxton, ανακοίνωσε την έναρξη εισαγγελικής έρευνας για το εάν οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες παραπλάνησαν το κοινό σε ότι αφορά τους εμβολιασμούς κατά Covid-19.

Οι Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson, θα ερευνηθούν για πιθανές παραβιάσεις του νόμου περί παραπλανητικών εμπορικών πρακτικών, ανέφερε η New York Post .

«Οι καταστροφικές συνέπειες της πανδημίας και οι επακόλουθες παρεμβάσεις που επιβλήθηκαν στηn χώρα και στους πολίτες μας αξίζουν εντατικό έλεγχο και θα ερευνήσουμε κάθε ένδειξη αδικοπραγίας στο έπακρο», ανέφερε ο Πάξτον σε δήλωση.

«Αυτή η πανδημία ήταν μια βαθιά προκλητική περίοδος για τους Αμερικανούς», συνέχισε και συμπλήρωσε: «Εάν οποιαδήποτε εταιρεία εκμεταλλεύτηκε παράνομα τους καταναλωτές κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου ή έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των ανθρώπων, θα θεωρηθεί υπεύθυνη. Εάν η πολιτική για την δημόσια υγεία αναπτύχθηκε με βάση λανθασμένη ή παραπλανητική έρευνα, το κοινό πρέπει να το γνωρίζει».

«Όλα αυτά σε συνδυασμό με αναφορές για τις ανησυχητικές παρενέργειες των εμβολίων, απαιτούν επιθετική έρευνα», υπογράμμισε ο εισαγγελέας του Τέχας.

Ο Paxton απαιτεί έγγραφα από τους παραγωγούς εμβολίων COVID που σχετίζονται με «την λήψη αποφάσεων πίσω από τις πανδημικές παρεμβάσεις που επιβλήθηκαν στο κοινό, ειδικά όταν ένα κίνητρο κέρδους ή πολιτική πίεση μπορεί να έχει θέσει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των Αμερικανών».

Η έρευνα του Paxton «θα μπορούσε να έχει εκτεταμένες συνέπειες για τη νομική ασυλία που χορηγείται στους κατασκευαστές των εμβολίων COVID-19 και να ανοίξει την πόρτα σε ομαδικές αγωγές από άτομα που τραυματίστηκαν μετά από εμβόλια mRNA, εν μέσω αναφορών για σπάνιες αλλά σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες», μεταδίδεται.

Όλο αυτό έρχεται μετά και την πρόσφατη έκθεση που χρηματοδότησε η Pfizer, η οποία φέρεται να δείχνει ότι η εταιρεία γνώριζε ότι το εμβόλιο της για τον COVID ενέχει υψηλούς κινδύνους για την υγεία των εμβρύων και των βρεφών ήδη από το 2021.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Brownstone Institute, το οποίο επικαλείται έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από την Pfizer και κατατέθηκε στην ρυθμιστική αρχή της Αυστραλίας, υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία για τα εμβόλια Covid-19 τα οποία είχαν αποσιωπηθεί από την εταιρεία, πολλά απ’ αυτά αφορούν την εγκυμοσύνη.

Προσοχή: Αυτή η έρευνα έγινε το 2021! Δηλαδή πριν ξεκινήσουν οι μαζικοί εμβολιασμοί, κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία γνώριζε τα αποτελέσματα από την αρχή! 

Όπως γράφει το άρθρο:

Tα εμβόλια mRNA κυκλοφόρησαν παγκοσμίως στις αρχές του 2021 με το σύνθημα «ασφαλές και αποτελεσματικό». Με τρόπο ασυνήθιστο για μια νέα κατηγορία φαρμάκων, σύντομα συστήθηκαν από τις αρχές δημόσιας υγείας για εγκύους γυναίκες .

Μέχρι τα τέλη του 2021, γυναίκες σε ηλικία εργασίας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ήταν έγκυοι, απολύονταν από την εργασία επειδή δεν συμφώνησαν να τους χορηγηθεί ένεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »