Δεν παρατηρείται αύξηση στις νοσηλείες
Δεν θα υπάρξει παράταση στο lockdown της Αττικής, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Και εξήγησε, λέγοντας ότι οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές, καθώς δεν παρατηρείται αύξηση στις νοσηλείες.

«Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει σταθεροποίηση και η εμπειρία δείχνει ότι θα οδηγήσει σε καλυτέρευση των αποτελεσμάτων» πρόσθεσε ο κος Ταραντίλης.

Στον τιτάνιο αγώνα που γίνεται για την αποκατάσταση των βλαβών που άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Μήδεια» αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι «επρόκειτο για μία δύσκολη κατάσταση, ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο, το οποίο σύμφωνα με την ΕΜΥ ήταν από τα πιο σφοδρά των τελευταίων 40 χρόνων».

Και συνέχισε: «Όταν γίνεται αυτή η τεράστια προσπάθεια δεν μπορούμε να αναζητάμε ευθύνες. Στόχος μας είναι να ηλεκτροδοτηθεί και το τελευταίο σπίτι και τότε μπορούμε να μιλάμε για ευθύνες». Πρόσθεσε δε ότι «προέχει να λυθούν τα προβλήματα του κόσμου που ταλαιπωρείται. Σίγουρα δεν θα πρέπει να είναι ζήτημα κομματικής αντιπαράθεσης».

Ερωτηθείς για την προαναγγελία του πρωθυπουργού σχετικά με μείωση στο λογαριασμό της ΔΕΗ για τα νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα απάντησε: «οι μειώσεις αφορούν μόνο τα τιμολόγια της ΔΕΔΔΗΕ».

Αναφερόμενος τέλος, στο ζήτημα των ευθυνών προανήγγειλε ότι θα υπάρξει μία θεσμική πρωτοβουλία στο μέλλον, καθώς πρόκειται για ένα σύνθετο πλαίσιο, όπου πρέπει να ξεκαθαριστούν οι αρμοδιότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »