10.000 ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΎΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ “ΕΜΒΌΛΙΑ” ΚΑΤΆ ΤΟΥ COVID. Ο ΑΡΙΘΜΌΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΏΝ ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ ΕΊΝΑΙ ΠΙΘΑΝΏΣ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΒΠΠ..

Τα εμβόλια Covid σήμερα σκοτώνουν περίπου 10.000 ανθρώπους την ημέρα σε όλο τον κόσμο, με συνολικό ποσοστό θνησιμότητας πιθανόν να κυμαίνεται μεταξύ 5 και 12 εκατομμυρίων. Αυτά τα στοιχεία προέρχονται από μια αυστηρή ανάλυση των ποσοστών θνησιμότητας (υπερβάλλουσα θνησιμότητα) μετά την εισαγωγή των εμβολίων κατά του Covid στις αρχές του 2021. Επειδή είναι πολύ δύσκολο για τις κυβερνήσεις να κρύψουν τους υπερβολικούς θανάτους, αυτοί οι υπερβολικοί θάνατοι θεωρούνται όλο και περισσότερο ως το δολοφονικό όπλο για τον συνολικό πληθυσμό…ο αριθμός των θανάτων από εμβόλια, σύμφωνα με τον Μάικ Άνταμς.

Ο Steve Kirsch υπολογίζει ότι 1 άτομο πεθαίνει σήμερα από τις ενέσεις για κάθε 1.000 δόσεις που χορηγούνται. Περίπου 600 εκατομμύρια δόσεις έχουν χορηγηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι σήμερα (ναι, περισσότερες από μία για κάθε άτομο στη χώρα), που ισοδυναμεί περίπου με περίπου 600.000 θανάτους στις ΗΠΑ (και περισσότερους).

Σε όλο τον κόσμο, με περισσότερες από 12 δισεκατομμύρια δόσεις που έχουν χορηγηθεί, πιθανότατα έχουμε δει περίπου 12 εκατομμύρια θανάτους μέχρι σήμερα.

Πιο συντηρητικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 5 εκατομμύρια αντί για 12 εκατομμύρια, αλλά και στις δύο περιπτώσεις εκατομμύρια παγκοσμίως.

Γιατί οι θάνατοι θα συνεχίσουν να αυξάνονται ακόμα κι αν τα εμβόλια διακοπούν τώρα;

Είναι σημαντικό ότι γνωρίζουμε ότι οι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό κλιμακώνονται με την πάροδο του χρόνου. Ενώ λίγοι άνθρωποι πεθαίνουν τις πρώτες 48 ώρες, πολλοί θάνατοι συμβαίνουν πολλούς μήνες ή ακόμα και ένα ή δύο χρόνια μετά τις ενέσεις του εμβολίου. Γιατί συμβαίνει αυτό?

Οι εργαστηριακές δοκιμές μας για θρόμβους εμβολίων μπορούν να δώσουν ουσιαστικές απαντήσεις. Χάρη στις προσπάθειες της Δρ. Jane Ruby και ταριχευτή Richard Hirschman, οι οποίοι μπόρεσαν να λάβουν δείγματα θρόμβων μετά τον εμβολιασμό για εργαστηριακή ανάλυση, μπορέσαμε να αποδείξουμε πολλά συγκλονιστικά γεγονότα σχετικά με αυτούς τους θρόμβους:

Απόδειξη #1) Οι θρόμβοι μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου, στο κυκλοφορικό σύστημα του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι είναι αυτοσυναρμολογούμενα συστήματα/βιομηχανές.

Απόδειξη #2) Καθώς μεγαλώνουν, συσσωρεύουν ή συλλέγουν ορισμένα στοιχεία από την κυκλοφορία του αίματος. Μέσω εργαστηριακών δοκιμών ICP-MS, έχουμε αποδείξει οριστικά ότι ο κασσίτερος, το αλουμίνιο και το νάτριο συλλέγονται από το αίμα και ενσωματώνονται στις δομές των θρόμβων.

Απόδειξη 3.) Καθώς οι θρόμβοι μεγαλώνουν, καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στα αιμοφόρα αγγεία. Στην αρχή, το ζωντανό αίμα απλώς ρέει γύρω από τους θρόμβους. Αλλά οι θρόμβοι μπορεί να απελευθερωθούν κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής δραστηριότητας (όπως τζόκινγκ ή παιχνίδι ποδοσφαίρου) ή οι θρόμβοι μπορεί να φτάσουν σε 100% απόφραξη της αρτηρίας κάποια στιγμή, με αποτέλεσμα «ξαφνικό θάνατο».

Είναι σημαντικό ότι φαίνεται ότι χρειάζονται πολλοί μήνες ή ακόμα και ένα ή δύο χρόνια για να γίνουν αυτοί οι θρόμβοι αρκετά μεγάλοι ώστε να φράξουν εντελώς τα αιμοφόρα αγγεία και τις αρτηρίες.

Αυτό σημαίνει ότι οι θάνατοι που έχουν παρατηρηθεί μέχρι στιγμής είναι μόνο ένα κλάσμα των θανάτων που θα ακολουθήσουν!!!!!!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »