Αυτό το άρθρο αποτελεί περίληψη. Έχω γράψει εκτενώς για καθένα από τα πέντε βασικά γεγονότα.

ΠΡΩΤΟ: Ο ψευδής ισχυρισμός ότι ανακαλύφθηκε και απομονώθηκε ένας νέος ιός.

 

Η αποκαλούμενη γενετική αλληλουχία του ιού ήταν στην πραγματικότητα ένα κατασκεύασμα, ένα συνονθύλευμα από κομμάτια δεδομένων που αναφέρονται σε τμήματα του RNA. Αυτά τα τμήματα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ήταν τμήματα του νέου ιού -αλλά οι ερευνητές δεν είχαν τον ιό, οπότε οι υποθέσεις τους ισοδυναμούσαν με απάτη.

 

ΔΕΥΤΕΡΟ: Η κατασκευή ενός διαγνωστικού τεστ (PCR) για τον ιό που δεν είχαν.

Προφανώς, κανένα τέτοιο τεστ δεν έχει νόημα. Βασίζεται στα ίδια είδη παράλογων παραδοχών που οδήγησαν στην φανταστική ανακάλυψη του ιού. Ωστόσο, μιλώντας στρατηγικά, το τεστ παρήγαγε εκατομμύρια “θετικά αποτελέσματα”, τα οποία εκλαμβάνονται ως “μολυσμένα από τον ιό”. Πάνω σε αυτό το θεμέλιο της άμμου, κηρύχθηκαν τα λουκέτα.

ΤΡΙΤΟ: Ο κινεζικός αποκλεισμός 50 εκατομμυρίων πολιτών, χωρίς ιατρικό λόγο.

Αυτό το πρωτοφανές γεγονός αποτέλεσε το πρότυπο για άλλες κυβερνήσεις, καθώς και για το CDC και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Τώρα ήταν “αποδεκτό” να φυλακίζεται ο παγκόσμιος πληθυσμός και να προκαλείται οικονομική καταστροφή σε ολόκληρο τον πλανήτη.

ΤΕΤΑΡΤΟ: Η παράλογη πρόβλεψη του υπολογιστή για 500.000 θανάτους στο Ηνωμένο Βασίλειο και δύο εκατομμύρια στις ΗΠΑ, που έγινε από τον ιστορικά αποτυχημένο μοντελιστή Neil Ferguson. Το ινστιτούτο του στο Imperial College του Λονδίνου χρηματοδοτείται από τον Bill Gates.

Οι προβλέψεις του Ferguson χρησιμοποιήθηκαν για να πείσουν τον Τραμπ και τον Μπόρις Τζόνσον ότι ήταν απαραίτητες οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και τα λουκέτα.

ΠΕΜΠΤΟΝ: Οι αναγκαστικοί πρόωροι θάνατοι εκατομμυρίων ηλικιωμένων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο – οι οποίοι ονομάστηκαν ψευδώς “θάνατοι COVID-19”.

Αυτοί οι άνθρωποι υπέφεραν και υποφέρουν από πολλαπλές μακροχρόνιες παθήσεις της υγείας τους, οι οποίες έγιναν πολύ χειρότερες από δεκαετίες ιατρικής θεραπείας με τοξικά φάρμακα. Τρομοκρατημένοι από τη διάγνωση COVID, στη συνέχεια απομονωμένοι από την οικογένεια και τους φίλους τους, παραιτούνται και πεθαίνουν.


Σίγουρα υπάρχουν και άλλα σημαντικά γεγονότα, αλλά αυτά είναι τα πέντε βασικά.

Το βασικό γεγονός που πρέπει να γίνει κατανοητό: αυτό που αποκαλείται COVID-19 δεν είναι μία πάθηση. Πρόκειται για μια ποικιλία ασθενειών και επιπτώσεων που προέρχονται από διαφορετικές παραδοσιακές αιτίες ΕΠΑΝΑΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ κάτω από την ετικέτα “COVID”.

Όπου μπορεί να εμπλέκονται αυθεντικές νέες παθήσεις και αιτίες, οι ανεξάρτητοι ερευνητές πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τέτοιες ομάδες ανθρώπων, όπου ζουν. Για παράδειγμα, οι ερευνητές θα πρέπει να ανακαλύψουν αν σε μια κοινότητα ή περιοχή ξεκίνησαν εκστρατείες τοξικών εμβολίων πριν από την κήρυξη της “επιδημίας COVID”.

Ακολουθεί ένα σύντομο κομμάτι μυθοπλασίας που έγραψα νωρίς κατά τη διάρκεια της “πανδημίας”. Ζωγραφίζει μια πολύ διαφορετική εικόνα των γεγονότων του COVID. Εκείνη την εποχή, ήλπιζα ότι τα “λευκά καπέλα” θα καταπνίξουν τα παράλογα λουκέτα και την οικονομική καταστροφή. Αυτό δεν συνέβη ποτέ. Αντ’ αυτού, οι υψηλόβαθμοι επιχειρηματικοί ηγέτες υπέκυψαν με χαρά και πήραν τη σειρά τους στη γούρνα της διάσωσης.

Ο κορονοϊός και το νησί Χ-24

Υπήρχε ένα μικρό νησί.

Παραδόξως, δεν είχε ποτέ διεκδικηθεί από καμία χώρα. Απλά καθόταν εκεί. Ήταν ασήμαντο. Οι γεωγράφοι ήταν ενοχλημένοι που δεν είχε όνομα. Το 1998, το ονόμασαν Χ-24.

123 οικογένειες ζούσαν εκεί. Μετανάστευσαν από 14 χώρες.

Κατά την έναρξη των προβλημάτων στην Κίνα το 2019, 19 πολίτες είχαν δραπετεύσει από το λουκέτο στη Γουχάν και βρήκαν το δρόμο για το νησί με μια μικρή αυτοσχέδια βάρκα, η οποία έσπασε σε κομμάτια κοντά στην ακτή. Οι οικογένειες των κατοίκων τους υποδέχθηκαν χωρίς φανφάρες και τους πρόσφεραν στέγαση σε καλύβες στη βόρεια πλευρά του νησιού.

Οι άνθρωποι στο νησί ασκούσαν γεωργία στα μικροσκοπικά τους αγροκτήματα, εκτρέφανε κοτόπουλα και έτρωγαν αυγά. Δεν υπήρχε κυβέρνηση. Οι οικογένειες συναντιόντουσαν μια φορά το μήνα για να συζητήσουν τυχόν θέματα που μπορεί να είχαν προκύψει από την τελευταία τους συνάντηση. Δεν ψήφιζαν. Χρησιμοποιούσαν την κοινή λογική. Ήταν λογικοί άνθρωποι. Δεν είχαν καμία ιδεολογία. Δεν είχαν τηλέφωνα, ούτε υπολογιστές, ούτε ηλεκτρικό ρεύμα.

Μια από τις νεοαφιχθείσες Κινέζες εξήγησε, σε μια συνάντηση, τον κορονοϊό, την επιδημία, το λουκέτο, τα τεστ. Ρώτησε αν κάποιος ανησυχούσε ότι οι άνθρωποί της μπορεί να είχαν φέρει τον ιό μαζί τους. Οι κάτοικοι του νησιού κοίταξαν ο ένας τον άλλον και σήκωσαν τους ώμους. Δεν έδειχναν να ενδιαφέρονται.

Τρεις εβδομάδες αργότερα, στον ηπειρωτικό κινεζικό Τύπο εμφανίστηκε ένα άρθρο σχετικά με το X-24 και τους 19 κατοίκους της Γουχάν που διέφυγαν. Το παρέλαβε μια τηλεγραφική υπηρεσία και στη συνέχεια αναδημοσιεύτηκε από πολλά μέσα σε όλο τον κόσμο. Δεν έγινε μεγάλη ιστορία.


Ωστόσο, ένα πλοίο έφτασε σύντομα στο νησί. Ένας Κινέζος αξιωματούχος και ένας Αμερικανός αξιωματούχος δημόσιας υγείας από το CDC αποβιβάστηκαν. Ακολούθησαν διάφορες συζητήσεις. Οι δύο γραφειοκράτες ανησυχούσαν ότι ο ιός μπορεί να είχε έρθει στο X-24. Οι κάτοικοι είπαν ότι δεν ταξίδευαν και δεν ψάρευαν καν. Γιατί όχι; Κανείς δεν είχε απάντηση. Οι γραφειοκράτες πήραν δείγματα βρόχινου νερού από ένα δοχείο στην πίσω αυλή. Έριξαν μια ματιά σε όλους τους κατοίκους του X-24 και είδαν ότι ήταν υγιείς. Πήραν δείγματα από το λαιμό των νέων 19 Κινέζων κατοίκων. Υπήρξε μια μικρή ένταση όταν ο Κινέζος αξιωματούχος είπε σε αυτούς τους δραπέτες της Γουχάν ότι ζούσαν παράνομα στο νησί και ότι θα έπρεπε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Οι Κινέζοι κάτοικοι είπαν ότι δεν θα το έκαναν, αλλά δεν είχαν καμία πρόθεση να προκαλέσουν προβλήματα. Οι επισκέπτες έφυγαν.

Μια εβδομάδα αργότερα, σε μια συνάντηση στα κυβερνητικά γραφεία της Γουχάν, το CDC και οι Κινέζοι επιστήμονες δήλωσαν σε έναν αντιδήμαρχο της πόλης ότι εννέα μετανάστες στο Χ-24 είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Αμέσως έγινε τηλεφώνημα στο γραφείο δημόσιας υγείας και ασφάλειας της εθνικής κυβέρνησης και η είδηση αναφέρθηκε. Δύο ώρες αργότερα, ήρθε πίσω ένα μήνυμα: αφήστε τους ανθρώπους στο X-24 ήσυχους προς το παρόν.

Η κυβέρνηση στο Πεκίνο ανέλαβε το θέμα του X-24 σε διάφορες επιτροπές. Η απόφαση ελήφθη. Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα έκαναν υψηλές υπερπτήσεις και θα επιτηρούσαν το νησί. Δεν θα επιτρεπόταν σε κανέναν να το εγκαταλείψει.

Τρεις μήνες αργότερα, με τον κόσμο σε κατάσταση αποκλεισμού, μια μικρή ελίτ κυβερνητική επιτροπή συνεδρίασε στο Πεκίνο. Τα νέα: όλοι οι κάτοικοι του X-24 έκαναν τις καθημερινές τους δουλειές. Δεν παρατηρήθηκε κανένας άρρωστος, ακόμη και μεταξύ των ηλικιωμένων. Κανείς δεν είχε προσπαθήσει να φύγει από το νησί. Κανείς δεν ασκούσε κοινωνική αποστασιοποίηση. Οι άνθρωποι συναντιόντουσαν και αναμειγνύονταν ως συνήθως. Διαβάστηκε ένα μήνυμα του CDC/WHO: Εξέφραζε την ανησυχία του για το X-24. Οι άνθρωποι που ήταν θετικοί στον ιό δεν μπορούσαν να ζουν εκτός των ορίων ελέγχου. Κάτι έπρεπε να γίνει.

Τρεις εβδομάδες αργότερα, οι κάτοικοι του X-24 παρατήρησαν μια ομάδα οπλισμένων σκαφών να πλησιάζει. Εκτελέστηκαν ελιγμοί και τα σκάφη έκαναν έναν δακτύλιο γύρω από το νησί. Κάθισαν περίπου 20 μίλια μακριά από την ακτή. Έμειναν εκεί.

Η επιχείρηση αυτή έγινε αντιληπτή από τον Τύπο. Η ιστορία του X-24 έκανε μια σύντομη περιορισμένη επιστροφή. ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ. …ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ. Μερικοί δημοσιογράφοι προσπάθησαν να πάρουν πληροφορίες για την κατάσταση των κατοίκων του X-24. Δεν μπόρεσαν.

Πραγματοποιήθηκαν συνεδριάσεις του CDC. Η ουσία ήταν: Αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν υγιείς. Δεν υπάρχει κανένα σημάδι προβλήματος. Δεν υπάρχει ασθένεια. Καμμία ασθένεια. “Τι θα συμβεί αν ΑΥΤΟ γίνει ιστορία;”

Το θέμα τέθηκε στους Κινέζους και τους Αμερικανούς στρατιωτικούς. Πραγματοποιήθηκαν πολύ ιδιωτικές συναντήσεις. “Θα μπορούσαμε να εξαπολύσουμε μια επίθεση με πυραύλους από μη επανδρωμένα αεροσκάφη και να τους αφανίσουμε.” “Θα μπορούσαμε να στείλουμε μια ομάδα δολοφονίας.” “Τι θα λέγατε για μια μαζική πυρκαγιά; Να ρίξουμε μερικούς εμπρηστικούς μηχανισμούς.” “Να τους ψεκάσουμε με βλαβερά χημικά. Θα δυσκολευτούν να αναπνεύσουν, θα βγάλουν αφρό από το στόμα τους και θα πεθάνουν”.

Αλλά στο τέλος, ο στρατός συγκρατήθηκε. Ένα μήνυμα από μια προσεκτικά φυλασσόμενη ιδιωτική πηγή ήρθε στη γραμμή: “Αφήστε τους ήσυχους. Απομακρύνετε τα ηλίθια πλοία. Παρατηρήστε από μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Μην επιτίθεστε. Αξιολογούνται ως πειραματόζωα. Αποτελούν μια ομάδα ελέγχου. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του CDC, τουλάχιστον μερικοί από αυτούς θα αρρωστήσουν. Μέχρι στιγμής, αυτό δεν συμβαίνει”.

…Ένα χρόνο αργότερα, στο X-24, η Κινέζα, η οποία είχε αρχικά ενημερώσει τους κατοίκους του νησιού για τον κορονοϊό, έγραψε στο ημερολόγιο που κρατούσε: “Η παράνοια της ηπειρωτικής χώρας είναι απλώς μια αμυδρή ανάμνηση. Η μητέρα μου εδώ είναι 93 ετών. Είναι αρκετά υγιής. Λίγοι άνθρωποι αρρωσταίνουν, όπως είναι φυσικό, και μετά γίνονται καλά. Τίποτα το ασυνήθιστο. Υπήρξαν δύο θάνατοι πέρυσι. Μια Γαλλίδα και ένας Αμερικανός. Ήταν και οι δύο στα 80 τους. Βοήθησα τις οικογένειές τους να νιώσουν άνετα. Δεν είδα καμία ξαφνική ασθένεια των πνευμόνων. Μου άρεσαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι του νησιού από την αρχή. Τώρα νιώθω κοντά τους”.

Οι παλιές συνήθειες πεθαίνουν δύσκολα. Κοίταξε γύρω από τη μικρή καμπίνα της, σαν να ήταν παρούσα κάποια κυβερνητική αρχή. Περπάτησε προς τον σωρό από πέτρες που ήταν τοποθετημένες στη γωνία, όπου έκαιγε μια χαμηλή φωτιά. Σκέφτηκε ότι δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσει το ημερολόγιό της. Έσκυψε και το τοποθέτησε στις φλόγες και το παρακολούθησε για ένα λεπτό. Το παρελθόν ήταν παρελθόν.

Τίποτα δυσάρεστο δεν είχε συμβεί στο νησί.

Πίσω στο CDC, πραγματοποιήθηκε μια ιδιωτική ανάλυση. Εννέα ελαφρυντικοί παράγοντες απαριθμήθηκαν για να εξηγήσουν γιατί κανείς στο νησί δεν είχε αρρωστήσει από τον ιό. Το συμπέρασμα ήταν ότι το νησί δεν αποτελούσε σωστή αναπαράσταση του πραγματικού κόσμου. Η ανάλυση στάλθηκε στη φρουρούμενη πηγή που είχε διατάξει τον δακτύλιο των πλοίων να υποχωρήσει. Διάβασε την ανάλυση του CDC.

Έστειλε πίσω ένα μήνυμα. “Δεν σου ζήτησα να καλύψεις τον κώλο σου ή να δικαιολογήσεις τον ρόλο σου σε αυτό το φιάσκο. Οι λεγόμενοι ελαφρυντικοί παράγοντες είναι μια μπούρδα. Προφανώς, δεν είσαι σε θέση να είσαι ειλικρινής. Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας στείλω την ανάλυσή μου. Οι άνθρωποι στο X-24 δεν αρρώστησαν επειδή δεν αρρώστησαν. Αφαιρέστε τον προωθημένο φόβο, τις διαγνωστικές εξετάσεις, τη θεραπεία με τοξικά φάρμακα και άλλες βλάβες που ψευδώς χαρακτηρίστηκαν ως COVID και δεν έχετε τίποτα. Καταλαβαίνω γιατί σας ενόχλησε η ιστορία του X-24. Αλλά από την άλλη, το να υπολογίζετε τους υγιείς ανθρώπους που παραμένουν υγιείς δεν ήταν ποτέ το δυνατό σας σημείο, έτσι δεν είναι; Το παρατράβηξες. Θα έπρεπε να εξαπολύσω τα σκυλιά μου πάνω σου”.

Ένας συνάδελφός του μπήκε στο χαμάμ, πήρε μια κανάτα με κρύο νερό και το έριξε στα βράχια. Ο ατμός ανέβηκε και οι πέτρες σφύριζαν. Τυλιγμένοι σε λευκά σεντόνια, οι δύο άνδρες κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλο.

“Τους ξέσκισες ;”

  • “Τους έδωσα κάτι να σκεφτούν. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αδιόρθωτοι. Πραγματικά είναι.”

“Όταν φτάσουν οι φίλοι μας απόψε, θα συζητήσουμε την κατάσταση”.

  • “Ναι. Το διάλειμμα τελείωσε. Οι γραφειοκράτες διέκοψαν τη δουλειά. Τα προϊόντα πρέπει να ρέουν. Τα χρήματα πρέπει να ρέουν. Δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε η ατμομηχανή του κόσμου, καλώς ή κακώς”.

“Θα τους μάθουμε αυτούς τους μικρούς γραφειοκράτες. Περιφέρονται νομίζοντας ότι είναι πρίγκιπες. Θα πληρώσουν.”

Ο ατμός εξαπλώθηκε. Οι άνδρες έγιναν αόρατοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »