Κύριε Πρωθυπουργέ , αυτά είπε ο Πρώην Πρωθυπουργός και όχι μόνο δεν χειροκρατήσατε , αλλά το βλέμμα σας κοίταζε οπουδήποτε αλλού παρά τον ομιλητή .

Επίσης και Ο Κύριος Σαμαράς είπε σχεδόν τα ίδια αλλά όχι ωμά όπως τα είπε ο Κώστας Καραμανλής άσχετα αν και οι δυο είπαν στο τέλος ότι υποστηρίζουν την Ν.Δ.. Βέβαια όλες αυτές οι επισημάνσεις των δύο πρώην Πρωθυπουργών Θάφτηκαν από όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ως επίσης και από τα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης διότι όχι μόνο δεν πιστεύετε σε αυτές τις απόψεις , αλλά έχετε σαν αποστολή τον ακρωτηριασμό της Ελλάδος και την παράδοση των Εθνικών Κυριαρχικών Δικαιωμάτων και εδαφών στην Τουρκία.

Κύριε Πρωθυπουργέ .

1. Εξυμνείσατε την Ν.Δ και τον δημιουργό της αλλά όποιος αναλύσει το βλέμμα σας και τα λόγια σας θα δει ότι όχι μόνο δεν τα εννοούσατε αλλά έμμεσα υποστηρίζατε τον Σημίτη και τις προθέσεις του όσον αφορά την Πολιτική με την Τουρκία .

2. Επίσης οι Δηλώσεις του Πρέσβη των Η.Π.Α για την Τουρκία επίσης και αυτές θάφτηκαν πολύ βαθιά προκειμένου να επιβιώσετε και ο Ελληνικός Λαός να μην τις μάθει ποτέ .

3. Αν γίνει μία πραγματική δημοσκόπηση μεταξύ αυτών που υποστηρίζουν την Ν.Δ θα δείτε την δυσφορία και την απογοήτευση που υπάρχει για δύο βασικά θέματα ( ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ) εκτός όλων των άλλων ( Υποκλοπές- Ενέργεια – καθημερινότητα – Υποσχέσεις ίδιες με αυτές του 2019 – πρόσωπα μέσα στην Κυβέρνηση οι οποίοι αποτελούσαν τον πυρήνα του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ – Πολιτικές καρμπόν του Σημίτη και Πολλά άλλα )

4. Πρίν λίγες μέρες διέρρευσε επιστολή του πρώην Υπουργού Οικονομίας Κυρίου Αλέκου Παπαδόπουλο ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι τα νέα είναι ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΑ και κρύβετε την αλήθεια από τον Ελληνικό Λαό .

5. Επίσης γνωρίζετε πολύ καλά ότι από αρχάς του 2024 τελειώνει Η ΡΗΤΡΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ με ότι αυτό συνεπάγεται . Εξάλλου το αναφέρατε και στο χθεσινό ΝΤΙΜΠΈΙΤ , χωρίς βέβαια να γνωρίζει ο Λαός τι τον περιμένει .

ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΠΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε , ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ – ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .

ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΨΗΦΙΖΩΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΟΡΤΩΣΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »