Θα παρέμβει κανείς;;; Πόσο κόσμο έπεισαν με “φουσκωμένα” λόγια κατά τη δίχρονη κορωνοχούντα;;;

Βλέποντας πιθανότατα την “καταιγίδα” που έρχεται, οι γνωστοί-άγνωστοι τηλεπλασιέ εμβολίων και πάσης φύσεως “κορωνοειδικοί” άρχισαν σωρηδόν τις κωλοτούμπες!
Τώρα και αφού η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει σιχαθεί το θέμα “εμβόλια, μάσκες και υποχρεωτικότητες”, αλλάζουν σταδιακά το αφήγημα.

Ωστόσο δυστυχώς για αυτούς αυτούς τα γραπτά και πολλώ δε μάλλον τα βίντεο μένουν!

Έτσι λοιπόν σχεδόν πανικόβλητοι οι Παπαδάκης και Καπραβέλος λένε τα παρακάτω:

«Τι λέγαμε στην αρχή; Ότι κάνε το εμβόλιο και τελείωσες τέρμα! Στη συνέχεια διαπιστώσαμε ότι αυτό δεν ήταν σωστό γιατί ακόμα και την πρώτη δόση να είχες κάνει θα μπορούσες να νοσήσεις».

«Διογκώναμε κάποια πράγματα ότι το εμβόλιο είναι δώρο Θεού, ότι θα μας σώσει».

«Ναι αλλά δεν μας έσωσε το εμβόλιο;;;», ρώταγε ξανά και ξανά η παρουσιάστρια, Μαρία Αναστασοπούλου, κοιτώντας απορημένη και προσπαθώντας να σώσει…ό,τι μπορούσε!

«Όχι όχι δεν το λέγανε! Στην αρχή έλεγαν ότι αν κάνεις το εμβόλιο τέρμα τελείωσες καθάρισες. Δεν είναι όμως η πανάκεια το εμβόλιο. Όμως από την ταλαιπωρία και την μετάδοση του ιού σε ευπαθείς ομάδες δεν σε προφυλάσσει».

Τότε θα μας πουν γιατί φαγώθηκαν να διώξουν τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, αφού και οι εμβολιασμένοι αποτελούν κίνδυνο για τις ευπαθείς ομάδες;;;;;

Παρόμοιο ξέσπασμα ακολούθησε στη συνέχεια από τον Παπαδάκη και σε ό,τι αφορά το φιάσκο με τις μάσκες και την αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτού το είδος το ΘΕΑΤΡΟ που εκτυλίσσεται παρακάτω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!

ΚΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ:

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »