Δείτε βίντεο
Έρχεται η μεγαλύτερη αντεπίθεση στον πόλεμο της Λιβύης από τον Χαφτάρ. Ήδη συγκεντρώνονται τεράστιες δυνάμεις, όπου μαζί με τά νέα μαχητικά που παρέλαβε ο LNA, ετοιμάζεται να εξαπολύσει την απόλυτη ”κόλαση” κατά των Τούρκων.

Μιλώντας στο Αραβικό Sputnik, ανώτατη πηγή του LNA ανάφερε πως σε λίγες ώρες, δεκάδες στρατιώτες σχεδιάζουν να κάνουν επίθεση στην πόλη Μισράτα.

Η πηγή ανέφερε ότι ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης θα χρησιμοποιήσει όλες τις δυνάμεις του.

Η πηγή επεσήμανε ότι ο LNA θα εξαλείψει τον GNA, τους Τούρκους και τους Σύριους μισθοφόρους που βρίσκονται στην πόλη Μισράτα. Ταυτόχρονα, οι Ρώσοι μισθοφόροι της ομάδας Wagner, όχι μόνο δεν έφυγαν από την Λιβύη όπως ανοήτως έγραφαν κάποια ελληνικά ΜΜΕ, αλλά αναπτύσσονται σε θέσεις-”κλειδιά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένοπλες Συρράξεις 26.05.2020 – 16:49155
”Ψυχρολουσία” σε ΗΠΑ-Τουρκία: ”Προκλητική η κίνηση των Ρώσων με τα MIG-29 στην Λιβύη!”
Πληροφορίες μας αναφέρουν πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα φθάσουν και άλλοι Ρώσοι στην Λιβύη, καθώς ο Πούτιν είναι αποφασισμένος να τελειώνει με τον Ερντογάν.

Xθες, ο επικεφαλής του LNA Χ.Χαφτάρ, με αφορμή την εορτή του Eid al-Fitr (Uraza-Bairam) μίλησε για ιερό πόλεμο για την αποκατάσταση της ασφάλειας και της σταθερότητας της Λιβύης, έχοντας μαζί του σχεδόν τις περισότερες φυλές της χώρας και αυτό δεν πρέπει να μας διαφέυγει.

Σε συνέδριο προ μηνών όλες οι φυλές της Λιβύης αποφάσισαν να εκδιώξουν τους Τούρκους από την χώρα πάση θυσία.

Όλα φαίνεται πως αλλάζουν στην Λιβύη. Η Τουρκία συνεχίζει να στέλνει ενισχύσεις υπέρ της Τρίπολης, όμως τις επόμενες 48 ώρες θα δούμε αρκετές εκπλήξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »