Σχέδιο Κατάρ για αποσταθεροποίηση της Ευρώπης
Σύμφωνα με ξένο ΜΜΕ, το Κατάρ συνεχίζει να διαθέτει δισεκατομμύρια δολάρια για να υποστηρίξει και να χρηματοδοτήσει τρομοκρατικές και εξτρεμιστικές επιχειρήσεις στην Ευρώπη.

Ξένες εφημερίδες ανέφεραν ότι το Κατάρ στέλνει τα χρήματά του μέσω του Ιδρύματος Φιλανθρωπίας του Κατάρ, το οποίο πρόσφατα παρείχε περίπου 71 εκατομμύρια ευρώ προς τους ηγέτες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Ευρώπη με φιλανθρωπική κάλυψη.

Έχει αναφερθεί από διάφορες πηγές ότι οι φερόμενες λεπτομέρειες των σχεδίων του Κατάρ αφορά την συμμετοχή των ηγετών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Ευρώπη, με σκοπό την δημιουργία περισσότερων από 90 κέντρων για τρομοκρατικές δραστηριότητες σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, υπό κάλυψη φιλανθρωπικών κέντρων.

Τα ΜΜΕ αποκάλυψαν επίσης τη συμβολή του Qatar Charity Foundation στη χρηματοδότηση 140 σχεδίων στην Ευρώπη αξίας άνω των 120 εκατομμυρίων ευρώ, συμπεριλαμβανομένων 47 στην Ιταλία, 22 στη Γαλλία και την Ισπανία και 10 στη Γερμανία.

Πόλεμος των Νεο-Οθωμανών εναντίον όλων των χριστιανών
Η βρετανική εφημερίδα The Times, επιβεβαίωσε ότι η τράπεζα Al-Rayan του Κατάρ στη Βρετανία συμμετείχε στην παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε τρομοκρατικές οργανώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μια άλλη έκθεση ανέφερε ότι το Κατάρ ξοδεύει δισεκατομμύρια δολάρια για να διεισδύσει στο δυτικό εκπαιδευτικό σύστημα για να βελτιώσει την εικόνα του καθεστώτος του Κατάρ και να κρύψει τρομοκρατικές επιχειρήσεις με προπαγάνδα προς όφελος της Ντόχα.

Τα σχέδια αυτά ακουμπούν βέβαια και τις ΗΠΑ, για αυτό πολλοί σύλλογοι δικηγόρων επιβεβαίωσαν ότι εφόσον ισχύουν, αποτελούν σαφή παραβίαση των ομοσπονδιακών νόμων των ΗΠΑ, απαιτώντας ολοκληρωμένες έρευνες.

Οι συνεισφορές του Κατάρ με διάφορες “οργανώσεις” ξεπερνά τα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε μια σειρά πρωτοβουλιών σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε 28 αμερικανικά πανεπιστήμια, καθιστώντας τους στις ΗΠΑ έναν από τους πιο “γαλαντόμους” ξένους χρηματοδότες στο αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα, δημιουργώντας όμως ταυτόχρονα ισχυρές αμφιβολίες για τους αληθινούς στόχους της κυβέρνησης του Κατάρ πίσω από όλα αυτά.

Ύποπτες δωρεές, ισλαμικές ακραίες οργανώσεις και πολλά άλλα, έχουν κινητοποιήσει φυσικά όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας της ΕΕ και της κοινότητας πληροφοριών των ΗΠΑ, μόνο που η απόφαση για δράση αφορά τις κυβερνήσεις και τις Βρυξέλλες και αυτές αργούν χαρακτηριστικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »