Εντάξει, μπορεί να μην το διατύπωσε όπως στην εικόνα του άρθρου αλλά κάθε τρεις και λίγο βγαίνει αυτό το πράμα, που μοιάζει σαν σπερματοζωάριο με γυαλιά, να μας λέει ότι θα τρώμε έντομα. Ένας δεν βρίσκεται από τα ξεπουλητάρια του κυνοβουλίου να αντιδράσει; ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;

Επειδή λειτουργούν σαν χάνοι και κάθονται με το στόμα ανοιχτό, χάφτοντας μύγες, νομίζουν ότι ο υπόλοιπος κόσμος έτσι είναι; Έφτασε η καμπαλοπαρέα του Χαράρι να μας πει ότι θα πίνουμε ανακυκλωμένο νερό από λύματα. Στον επόμενο τόνο θα μας πουν να τρώμε και τα περιττώματά μας, ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΑΣΑΠΙΚΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ.

Ένας δεν βρίσκεται να σηκώσει ανάστημα; Αλλά όταν εκπαιδεύτηκες για στατεσσεράς (***), πως να ισιώσει η μέση σου. Κυρίως όμως που να βρεις το θάρρος να μιλήσεις όταν είσαι κότα. Ένας αρμόδιος δεν βρίσκεται να αντιδράσει στα πρωτόγνωρα για τον πλανήτη αποπειρούμενα; Ένας πραγματικός επιστήμονας;

Στην αυριανή Ελλάδα, όλοι αυτοί οι ολιγόψυχοι θα κληθούν να δώσουν λόγο και θα τιμωρηθούν πολύ βαριά. Έχει προφητευτεί από τον μακαριστό γ.Ιωσήφ Βατοπεδινό!

Υπάρχει κάτι που με ενοχλεί σε αρκετούς αρθρογράφους. Το θέμα δεν είναι να γράφουμε τι έγινε και τι γίνεται. Το θέμα είναι να διαπιστώνουμε γιατί φθάσαμε εδώ και θα πάμε ακόμα πιο κάτω, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Προσωπικά βρίσκω ανεπίτρεπτο να βγαίνει αρθρογράφος και να λέει σε β’ πρόσωπο “τι αμαρτίες κάνετε”, λες κι αυτός είναι αμέτοχος των αμαρτιών. Ούτε ο Χριστός να ήταν. Όλοι έχουμε τα χάλια μας ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και να δίνουμε αισιοδοξία στους αναγνώστες.

Γι αυτό θα σας πω γιατί δεν πρόκειται να φάμε έντομα, εκτός από κάτι softies, που θα το επιδιώξουν! Προ καιρού είδα ένα video με τον αγωνιζόμενο Θεσσαλονικιό π.Αντώνιο Στυλιανάκη. Είπε λοιπόν ο σεβαστός πατήρ, ότι ρώτησε προ της εκδημίας του τον μακαριστό γ.Εφραίμ Φιλοθεϊτη-Αριζονίτη, πως θα εξελιχθούν τα αναμενόμενα προφητευμένα.

Ο γέροντας απάντησε : «όπως ακριβώς τα περιέγραψε ο Όσιος Παϊσιος, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!»

Ερωτώ λοιπόν : “είπε πουθενά ο γέροντας Παϊσιος ότι θα φάμε έντομα; είπε πουθενά ο Πατροκοσμάς ότι θα φάμε έντομα;”.

Αυτοί οι άγιοι γεροντάδες, όπως και διάφοροι άλλοι, έχουν πει ότι θα κολλήσουν τα στομάχια από την πείνα ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ. Γράψτε τους λοιπόν τους Χαράρηδες στα παλαιότερα των υποδημάτων σας.

Γι αυτό απαντώ εγώ στον Χαράρι : Έντομα να φας εσύ και το σινάφι σου οι σαύρες. ΜΑΘΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΥΣΑΚΑ ΣΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΣ. ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΑ ΤΡΩΣ ΣΚ@Τ@, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣ ΦΙΡΙ-ΦΙΡΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΝ ΓΟΡΙΛΑ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »