Ο πρώην αστυνομικός διευθυντής της Νέας Υόρκης Μπέρναρντ Κέρικ προειδοποίησε ότι αν η επιδρομή του FBI στο σπίτι του προέδρου Τραμπ δεν τον εμποδίσει να θέσει υποψηφιότητα το 2024, το βαθύ κράτος θα προσπαθήσει να τον δολοφονήσει.

Είπε ότι φοβάται ότι η αριστερά έχει εξαντλήσει όλες τις άλλες προσπάθειες για να εμποδίσει τον 76χρονο να θέσει ξανά υποψηφιότητα και ότι το “επόμενο βήμα” για όσους επιδιώκουν τον απόλυτο έλεγχο του πολιτικού συστήματος των ΗΠΑ θα είναι η δολοφονία.

Ο Kerik έκανε τα σχόλια αυτά ως απάντηση σε ένα tweet του πρώην υπηρεσιακού διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών Richard Grenell, ο οποίος κατήγγειλε την επιδρομή του FBI ως “εξωφρενική” και παρόμοια με τις ενέργειες “τριτοκοσμικών δικτατόρων”.

 

Το Summit News αναφέρει: Σε εμφάνισή του στο Newsmax, ο Κέρικ, ο οποίος έλαβε την περιβόητη χάρη από τον Τραμπ στις αρχές του 2020, αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης για φορολογική απάτη, δήλωσε ακόμη: “Ακούω ανθρώπους να μιλούν, είπαν ότι οι Δημοκρατικοί θέλουν αυτόν τον τύπο τόσο πολύ που δεν θα έβαζαν πίσω του τη δολοφονία”.

“Θα σας πω κάτι. έχουν προσπαθήσει την παραπομπή, έχουν προσπαθήσει άλλη μια παραπομπή, έχουν προσπαθήσει τη μια έρευνα μετά την άλλη. Αυτό έχει να κάνει με ένα πράγμα, αυτό έχει να κάνει με το να τον εμποδίσουμε να είναι υποψήφιος το 2024”, προέτρεψε περαιτέρω ο Κέρικ.

“Δεν μου αρέσουν οι συνωμοσίες, δεν μου αρέσει η αντικυβερνητική ρητορική. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που θα έλεγα ότι φοβάμαι θανάσιμα για τον Ντόναλντ Τραμπ. Δεν θα έβαζα δολοφονία πίσω από αυτούς τους ανθρώπους”, δήλωσε ακόμη ο Kerik.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »