Οι σιωνιστές της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» συνεχίζουν ακάθεκτοι το εωσφορικό τους έργο προς τρεις στρατηγικές κατευθύνσεις και στόχους: Ραγδαίος αποπλυθησμός της γης, σφράγισμα των απανταχού πολιτών και ίδρυση της παγκόσμιας Εβραϊκής κυβέρνησης-δικτατορίας. Με αυτά τα τρία στοιχεία κατά νου, θα κάνω μια νέα επίσκεψη στη γνωστή τραγωδία στο Τέξας των ΗΠΑ με την συναυλία του ράπερ Τράβις Σκοτ στο μουσικό φεστιβάλ «Astroworld», στις 5 Νοεμβρίου 2021, όπου υπήρξαν τουλάχιστον 10 νεκροί.

Σύμφωνα με το ΑΒC περίπου 50.000 θεατές μαζεύτηκαν στο NRG Park του Χιούστον. Με βάση τα νεώτερα στοιχεία περίπου 5.000 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Η αιτία θανάτου των 10 νεολαίων ήταν η ..συμπιεστική ασφυξία. 25 άνθρωποι οδηγήθηκαν τότε στο τοπικό νοσοκομείο για βοήθεια. Ανάμεσα στ’ άλλα, υπήρξε και ένα μπαράζ από καρδιακές ανακοπές. Στη συνέχεια, κατατέθηκαν εκατοντάδες αγωγές εναντίον του Travis Scott, της διοργανώτριας εταιρείας Live Nation, της εταιρείας προβολής Scoremore LLC και άλλων.

Για αυξημένη αξιοπιστία όλων όσων θα γράψω στη συνέχεια, θα κάνω αναφορές και προσθέσω παρενθέσεις κατά λέξη από την ιστοσελίδα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ «WeLoveTrump.com» και στο εκεί αναρτημένο άρθρο με τίτλο: «Δείτε: Μελέτη 2017 συζητά τον έλεγχο του γραφενίου με ηχητικά κύματα. Μια πιθανή αιτία του Astroworld;». Και μια αναγκαία εμβόλιμη παρατήρηση για να μην είμαστε είτε ανόητοι είτε πλανηθούμε: Όλοι οι πρόεδροι και οι ηγέτες της Δύσης είναι μέλη εωσφορικών στοών, «πεφωτισμένων» αδελφοτήτων και καμπαλιστικών μυστικών εταιρειών. Μα όλοι ανεξαιρέτως! Προχωρώ.

Γράφει λέξη προς λέξη το εν λόγω άρθρο στην ιστοσελίδα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ: «Η σειρά των αιφνίδιων καρδιακών ανακοπών στο φεστιβάλ Travis Scott Astroworld συγκλόνισε τον κόσμο. Πώς θα μπορούσαν να πέσουν εκατοντάδες νέοι με καρδιακά επεισόδια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Η κύρια αφήγηση εξηγεί ότι το συμπαγές πλήθος προκάλεσε πανικό και μια ξέφρενη ώθηση προς τη σκηνή. Αυτή η ανθρώπινη εισροή δημιούργησε τέτοια συμφόρηση που οι παρευρισκόμενοι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, έπεσαν στο έδαφος και ποδοπατήθηκαν από άλλους.

Αν και δεν απορρίπτω το τεράστιο και απείθαρχο πλήθος του φεστιβάλ, θέλω να επιστήσω την προσοχή σε έναν άλλο πιθανό ένοχο για τις καρδιακές ανακοπές. Θα μπορούσε το κύμα των καρδιακών προσβολών να πυροδοτηθεί από το οξείδιο του γραφενίου στους συμμετέχοντες στη συναυλία νέους που έλαβαν τις πειραματικές ενέσεις COVID-19; Προϋπόθεση για να συμμετάσχετε στο φεστιβάλ ήταν η απόδειξη εμβόλιο COVID-19 ή αρνητικό τεστ».

Το ίδιο άρθρο τονίζει: «Πολλαπλές ερευνητικές ομάδες έχουν ερευνήσει τα φιαλίδια του εμβολίου COVID-19 και βρήκαν οξείδιο του γραφενίου. Ισπανοί επιστήμονες στο La Quinta Columna ανακάλυψαν οξείδιο του γραφενίου σε δείγματα των Pfizer, AstraZeneca, Moderna και Johnson & Johnson. Μια χημική ανάλυση του περιεχομένου των φιαλιδίων Pfizer από Ισπανούς ερευνητές διαπίστωσε ότι το 99% του φιαλιδίου είναι οξείδιο του γραφενίου. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να βρίσκεται αυτό μέσα στις ενέσεις, εκτός από το να δηλητηριάζει, να δημιουργεί φλεγμονώδη καταιγίδα στον εγκέφαλο, τους πνεύμονες και τον καρδιακό ιστό».

Ο Δρ. Pablo Campra του Πανεπιστημίου Almeira στην Ισπανία έγραψε τεχνική ανάλυση-έκθεση με τίτλο «Ανίχνευση γραφενίου σε εμβόλια Covid19 με την φασματοσκοπική μέθοδο Micro-Raman» (Νοέμβριος 2, 2021). Ο ισπανός καθηγητής Ρ. Campra έγραψε συμπερασματικά: «Τα αντικείμενα μέσα στα φιαλίδια που εντοπίσθηκαν με σήματα με την μέθοδο Raman απερίφραστα και με κάθε βεβαιότητα είναι του οξειδίου του γραφενίου». Μάλιστα, ο Ιταλός ευρωβουλευτής Sergio Berlato ζήτησε από το Ευρωκοινοβούλιο να μάθει με σαφήνεια για το αν υπάρχει γραφένιο στα εμβόλια Covid19.

Πέραν αυτής, από τις πολλές του είδους, υπάρχει επίσης και μια άλλη εργαστηριακή έρευνα-έκθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο που και αυτή εισέτι επιβεβαιώνει επιστημονικά ότι τα εμβόλια του Μπιλ Γκέιτς περιέχουν αναμφίβολα οξείδιο του γραφενίου. Πρόκειται για την έκθεση με τίτλο «Ποσοτική Εκτίμηση περιεχομένων των εμβολίων κατά του covid-19 της Moderna, της Astra Zeneca και της Pfizer» που δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο του 2022.

Η εν λόγω έκθεση επεξηγεί επί λέξη: «Περίληψη τοξικολογικής ανάλυσης: Το οξείδιο του Γραφενίου: α) μπορεί να καταστρέψει τα εσωτερικά όργανα, β) προκαλεί βλάβη στο σύστημα αναπαραγωγής και ανάπτυξης, γ) καταστρέφει την υγεία του αίματος, δ) βλάπτει και καταστρέφει τα κύτταρα, ε) μπορεί να προξενήσει καρκίνο και να επιταχύνει τη γήρανση, στ) βλάπτει τα μιτοχόνδρια και το DNA, ζ) ενεργοποιεί μια φλεγμονώδη αντίδραση και τρία διαφορετικά είδη κυτταρικού θανάτου, η) προκαλεί αλλαγές στη λειτουργία των γονιδίων».

Λόγω χωρικών περιορισμών και για να δώσω ένα τέρμα στο θέμα εάν όντως υπάρχει το θανατηφόρο γραφένιο μέσα στα πειραματικά «εμβόλια», θα προσθέσω και το ακόλουθο: Μια ομάδα Αμερικανών επιστημόνων με επικεφαλής τον Δρ. Ρόμπερτ Γιανγκ επιβεβαίωσε εργαστηριακά ότι το τοξικό οξείδιο του γραφενίου πράγματι βρέθηκε στα συστατικά των εμβολίων. Σύμφωνα με τον Δρ. Ρ.Γιανγκ, «υπολογίζεται ότι 500 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη τραυματιστεί και πιθανώς 35 εκατομμύρια έχουν πεθάνει, λόγω των ενέσεων Covid» («WeLoveTrump.com», 30 Αυγούστου 2021).

Αφού οι απανταχού ειδικοί που έχουν ήθος και τιμούν τον όρκο τους στον Ιπποκράτη επιβεβαίωσαν, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι πράγματι υπάρχει το φονικό γραφένιο μέσα στα γενοκτονικά εμβόλια της Νέας Τάξης και Εποχής, επιστρέφω στην πολύνεκρη τραγωδία του Τέξας και κυρίως στο ζήτημα που έχει να κάνει με το ανεξήγητο μπαράζ των καρδιακών ανακοπών.

Τι άραγε συνέβη στους νέους που αμέριμνα και απονήρευτα διασκέδαζαν στο φεστιβάλ του Astroworld και κάποια στιγμή σωριάστηκαν κάτω σαν τα κοτόπουλα; Υπάρχει όντως σχέση μεταξύ ήχου και «εμβολίων», όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί πλήρως, επιστημονικά και αντιστοίχως η σχέση που υπάρχει μεταξύ ηλεκτρομαγνητικών πεδίων 5G και «εμβολίων»;

Κατ΄ αρχήν, να σας υπενθυμίσω εν ριπή την παράξενη και «ανεξήγητη» απαγόρευση της μουσικής σε χώρους μαζικής διασκέδασης τα Χριστούγεννα του 2021. Αναφορικά τώρα με το περιστατικό με τις «χιονοστιβάδες καρδιακής προσβολής» που σημειώθηκαν στο Τέξας,

τίθεται το ερώτημα: Τι άραγε θα μπορούσε να έχει ενδιαμέσως συμβεί που προκάλεσε μια τέτοια αλυσιδωτή αντίδραση στους συμμετέχοντες; Πώς θα μπορούσαν να πέσουν κάτω σαν τις κατσαρίδες εκατοντάδες νέοι με καρδιακά επεισόδια και μάλιστα μέσα σε ένα τόσο πολύ σύντομο χρονικό διάστημα;

Το συστημικό αφήγημα-εξήγηση λέει ότι το συμπαγές πλήθος προκάλεσε πανικό και μια ξέφρενη ώθηση και πίεση προς τη σκηνή. Και ότι αυτή η μαζική εισροή ανθρώπινων σωμάτων δημιούργησε τέτοιου είδους συμφόρηση που οι παρευρισκόμενοι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, έπεσαν στο έδαφος και αλληλο-ποδοπατήθηκαν. Εντούτοις όμως, τα σχετικά βίντεο άλλα δείχνουν. Και παραδόξως, χωρίς να παρουσιάζονται αυτές οι εικόνες-βίντεο ως σχετικά επιβαρυντικά στοιχεία. Ιατρικά, όλοι οι θάνατοι αποδόθηκαν σε καρδιακή ανακοπή.

Θα μπορούσε το κύμα των καρδιακών προσβολών να πυροδοτηθεί από το οξείδιο του γραφενίου μέσα στους νεολαίους που έλαβαν τις πειραματικές ενέσεις του Μπιλ Γκέιτς; Μία από τις υποθέσεις που έχει κάνει η La Quinta Columna είναι ότι το γραφένιο στο σώμα των εμβολιασμένων ανθρώπων που ήταν παρόντες στη συναυλία διεγείρεται από τον ήχο. Ακούγεται γελοίο, για ψεκασμένους ή τρελό; Για τους πολλούς, ναι βέβαια είναι τρελό. Όχι όμως για όσους θεωρούν ότι είναι στην πραγματικότητα πάρα πολύ πιθανό.

Υπάρχει σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο -ας μην ξεχνάμε ότι τα συστημικά ΜΜΕξαπάτησης είναι εξαγορασμένες πένες ψεύδους και μισθωμένες «ντουντούκες» των σκοτεινών δυνάμεων- στο οποίο ο βιοστατιστικολόγος Ricardo Delgado Martín και ο καθηγητής ηλεκτρονικών υπολογιστών Dr. José Luis Sevillano, και οι δύο τους μέλη του ΔΕΠ του Πανεπιστημίου της Σεβίλλης στην Ισπανία, συζητούν μια προϋπάρχουσα μελέτη που θα μπορούσε να εξηγήσει το φαινόμενο με τις καρδιακές ανακοπές.

Ο βιοστατιστικολόγος Ρ. Ντελκγάδο είπε: «Βρήκα ένα άρθρο που μιλάει για το γραφένιο και τα ηχητικά κύματα. Πώς επηρεάζουν το γραφένιο; “Έλεγχος του γραφενίου με ήχο, του έτους 2017. Έρευνα και Επιστήμη. Μια θεωρητική μελέτη προτείνει τη δυνατότητα χρήσης μηχανικών κυμάτων για τη ρύθμιση της συμπεριφοράς των ηλεκτρονίων σε αυτό το δισδιάστατο υλικό”. Το εύρημα αντιπροσωπεύει ένα πρώτο βήμα προς τον χειρισμό των ηλεκτρονίων γραφενίου από ηχητικά κύματα και ανοίγει την πόρτα σε πολλές εφαρμογές. Εδώ είναι! Δηλαδή, τα ηλεκτρόνια στο γραφένιο μπορούν να χειραγωγηθούν από ηχητικά κύματα».

Δρ. Χ.Λ. Σεβιλλιάνο: «Αυτό είναι! Η στιγμή που μπορείτε να αλλάξετε τη μοριακή διαμόρφωση ενός μορίου αυτού του υλικού μέσω ηχητικών κυμάτων σημαίνει ότι το γραφένιο απορροφά επίσης την ενέργεια που προέρχεται από τα ηχητικά κύματα. Φίλε μου ξέρεις πώς μπορεί να ..ενθουσιαστεί το γραφένιο μπροστά σε ηχεία-μεγάφωνα; Εκεί μπορεί να ενθουσιαστεί. Εκεί μπορεί. Αυτό είναι!» (welovetrump.com).

Ο Dr. J.L. Sevillano σε άλλο σχετικό βίντεο (Rumble) αναφέρει: «Σε μια πρόσφατη εργασία που πραγματοποιήθηκε μαζί με τον Maurice Oliva-Leyva, από το Ινστιτούτο Ερευνών Υλικών του UNAM, αναλύσαμε την επίδραση των ηχητικών κυμάτων στην ηλεκτρονική συμπεριφορά του γραφενίου. Τα αποτελέσματά μας, που δημοσιεύθηκαν στο Journal of Physics, προτείνουν τη δυνατότητα χρήσης μηχανικών παραμορφώσεων για τη βαθμονόμηση των ηλεκτρονίων του υλικού. Το εύρημα αντιπροσωπεύει ένα πρώτο βήμα προς τον χειρισμό ηλεκτρονίων και γραφενίου από ηχητικά κύματα και ανοίγει την πόρτα σε πολλές εφαρμογές».

Για την σχέση ή την διασύνδεση του γραφενίου με τον ήχο υπάρχουν πάρα πολλές μελέτες. Για παράδειγμα: S.H.Zhang και W.Wu, «Απορρόφηση επιφανειακών ακουστικών κυμάτων από γραφένιο» (2011), Jon Cartwright, «Οι δονήσεις συνδέουν το φως με το γραφένιο» (2013), Suhui Zhang, et al, «Μετάδοση ακουστικών κυμάτων Terahertz μέσω δομών με στρώματα γραφενίου-ημιαγωγού» (2014), M.Oliva-Leyva and Gerardo G.Naumis, «Τα ηχητικά κύματα προκαλούν καταστάσεις παρόμοιες με το Volkov, τη δομή της ζώνης και το φαινόμενο ευθυγράμμισης στο γραφένιο» (2015), A.Hernández-Mínguez, et al, «Επιφανειακά ακουστικά κύματα με ηλεκτρονικές διεγέρσεις στο γραφένιο» (2018), κλπ.

Εάν πάμε ένα ακόμη βήμα παραπέρα και λακωνικότατα λόγω χωρικών περιορισμών, θα δούμε ότι τα πράγματα γίνονται πολλαπλώς πιο θανατηφόρα όταν διασυνδεθεί ή συσχετισθεί το γραφένιο με τα διαφόρων τύπων παραγωγής, μορφής ή μέτρησης των χερτζ (Hz): Ηλεκτρομαγνητικά κύματα και πεδία συστημάτων 5G (δίκτυα κεραιών και υπόγεια δίκτυα), ηχητικά κύματα, ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές, ραδιοσυχνότητες, ηλεκτρικά ρεύματα, όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας (DEW), δορυφορικά συστήματα, κλπ.

Τα κάθε λογής κύματα και πεδία, ηλεκτρομαγνητικά, ηχητικά, φωτός, ραδιοκύματα, ηλεκτρικών ρευμάτων, κλπ, που όλα τους μετρώνται σε μονάδες χερτζ, είναι δυνητικά από μόνα τους τρομακτικής ισχύος και δυνατοτήτων όπλα που μπορεί να δημιουργήσουν μια σειρά από καταστάσεις και φαινόμενα, όπως είναι και οι διάφορες αρρώστιες [Έντονο Οξύ Σύνδρομο Ακτινοβολίας ή SARS (Severe Acute Radiation Syndrome), μάρμπουργκ, κλπ]. Μπορεί να οδηγήσουν επίσης και στον θάνατο όταν υπάρχουν ή τεχνητώς δημιουργηθούν πολύ υψηλά επίπεδα ακτινοβολίας MHz, όπου οι άνθρωποι πέφτουν κάτω σαν κοτόπουλα, κλπ.

Σε δημόσια συνέντευξή του, Ιούλιος 2021, ο βιοστατιστικολόγος R. Delgado είπε: Ο Κόβιντ είναι στην πραγματικότητα αποτέλεσμα της διέγερσης από ηλεκτρομαγνητικά κύματα και πεδία ραδιοσυχνοτήτων του οξειδίου του γραφενίου που υπάρχει ήδη στο σώμα: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι το οξείδιο του γραφενίου ήταν η αιτία της ασθένειας Κόβιντ που εισήχθη, αθόρυβα και κρυφά στην εκστρατεία κατά της γρίπης του έτους 2019 σε παγκόσμια κλίμακα. Και προκάλεσαν, με την επακόλουθη ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση-συμβολή -με την ενεργοποίηση του 5G, τα τεστ- αυτή τη μοντέρνα ασθένεια».

Για να πω το ίδιο διαφορετικά, ο R.Delgado πιστεύει ότι το οξείδιο του γραφενίου εισήχθη με σχέδιο και δολίως στον οργανισμό των ανθρώπων μέσω του αντιγριπικού εμβολίου του 2019 και στη συνέχεια αυτό διεγέρθηκε από τις ραδιοσυχνότητες 5G, κλπ, προκαλώντας τεχνητώς τον Κόβιντ, ο οποίος στη συνέχεια προπαγανδίστηκε ως παγκόσμια πανδημία ιού. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα αντιγριπικά εμβόλια ήταν υψηλότερα σε ποσοστά μεταξύ του ηλικιωμένου πληθυσμού, όπως ήταν επίσης και ο Κόβιντ. Ο ίδιος είπε επίσης: Γυρίζοντας ένα μικρό κουμπί που ενεργοποιεί το 5G, κλπ, γι’ αυτό και «ξέρουν» το πότε έρχεται ένα κύμα «πανδημίας» ή «μετάλλαξης», το 2ο, το 3ο κλπ.

Συμπερασματικά, το γραφένιο που υπάρχει μέσα στα «εμβόλια», σε συνδυασμό με τα διαφορετικής προέλευσης, πεδίου, έντασης, κατεύθυνσης και τρόπου παραγωγής χερτζ-«όπλων», αποτελεί έναν ακόμη επιστημονικά εδραιωμένο, θανατηφόρο και γιγαντιαίο ανασχετικό παράγοντα ώστε: Επιτέλους, οι άνθρωποι να σταματήσουν να κάνουν τα πειραματικά, χωρίς μακροχρόνιες κλινικές έρευνες και άνευ οριστικής άδειας «εμβόλια»! Μέχρις εδώ η αόρατη, ενέσιμη και εν εξελίξει παγκόσμια γενοκτονία. Δεν χρειάζεται να κάνετε το τάχα ή δήθεν εμβόλιο! Δεν χρειάζονται άλλες δόσεις! Διότι αυτή η πράξη είναι θανατηφόρα γίγα-ανοησία και ένα ασυγχώρητο οικογενειακό και κοινωνικό έγκλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »