Θα χτυπήσει το Ισραήλ στο Ιράν;

Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία απέκτησε “πολύ ακριβά” προηγμένα πυρομαχικά για πλήγματα στο Ιράν, αναφέρει η εφημερίδα Maariv. Ο υψηλής ισχύος οπλισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον βομβαρδισμό διαφόρων στρατηγικών περιουσιακών στοιχείων στο ιρανικό έδαφος.

Το δημοσίευμα δεν παρέχει λεπτομέρειες, καθώς οι λεπτομέρειες σχετικά με τα όπλα είναι απόρρητες.

Η Τεχεράνη συνεχίζει να σχεδιάζει επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και μια επιτυχημένη επίθεση θα μπορούσε να προκαλέσει ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στο Ιράν, έγραψε ο δημοσιογράφος Tal Lev-Ram.

Η έκθεση αποκάλυψε ότι το Ισραήλ ματαίωσε αρκετές ιρανικές στρατιωτικές και τρομοκρατικές επιχειρήσεις που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Αυτές περιλαμβάνουν σχέδια για τη στόχευση ισραηλινών περιουσιακών στοιχείων με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, καθώς και τρομοκρατικές επιθέσεις στο εξωτερικό.

Η Μοσάντ θέλει δράση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ισραηλινές προετοιμασίες για την επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν ενίσχυσαν επίσης την ικανότητα των IDF να βομβαρδίζουν άλλους στόχους. Μέχρι τώρα, η Πολεμική Αεροπορία έχει δημιουργήσει αποτελεσματικές δυνατότητες απομακρυσμένου πλήγματος για διάφορα σενάρια, ανέφερε η Maariv.

Οι IDF προετοιμάζονται για μια ευρεία εκστρατεία κατά του Ιράν πέρα από μια επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του, δήλωσε προηγουμένως ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός. Ο νέος στρατιωτικός αρχηγός του Ισραήλ, Herzi Halevi, είναι πλέον υπεύθυνος για την ενίσχυση της ετοιμότητας του στρατού για μεγάλες συγκρούσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »