Υπήρξαν πολλές φορές στην ιστορία αυτής της χώρας που είδαμε τεράστιες εκρήξεις θυμού, αλλά οι περισσότερες από αυτές έσβησαν αρκετά γρήγορα. Για παράδειγμα, η εξέγερση που παρακολουθήσαμε μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ ήταν τρομακτική, αλλά κράτησε μόνο για λίγες εβδομάδες. Αυτή τη φορά, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα εθνικό θυμό που δεν θα μετρηθεί σε εβδομάδες ή μήνες. Εκτός κι αν το Ανώτατο Δικαστήριο αντιστρέψει την πορεία για τις αμβλώσεις, και δεν αναμένω ότι θα συμβεί σύντομα, η ιδιοσυγκρασία που παρατηρούμε τώρα δεν είναι πιθανό να έχει τελικό σημείο. Εκατομμύρια κολασμένοι καλικάντζαροι έχουν ξεσηκωθεί σε μια κατάσταση απέραντης οργής και ολόκληρο το έθνος πρόκειται να πληρώσει το τίμημα.

(Άρθρο του Michael αναδημοσιεύτηκε από το TheEconomicCollapseBlog.com )

Η βία που συνέβη το Σαββατοκύριακο είναι μόνο η αρχή. Από αυτό το σημείο και μετά, καμία οργάνωση υπέρ της ζωής στην Αμερική δεν θα είναι ασφαλής.

Πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου, η αστυνομία ανακάλυψε ότι ένα κέντρο υπέρ της ζωής σε μια πολύ συντηρητική περιοχή της Βιρτζίνια είχε δεχτεί επίθεση …

Βάνδαλοι στόχευσαν ένα κέντρο υπέρ της ζωής στο Lynchburg της Βιρτζίνια, με απειλητικά γκράφιτι και σπασμένα τζάμια μετά την ψήφιση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για την ανατροπή του Roe. V. Wade την Παρασκευή.

«Αν η άμβλωση δεν είναι ασφαλής, δεν είσαι ασφαλής», δηλώνουν τα κόκκινα γκράφιτι σε μια είσοδο του Κέντρου Εγκυμοσύνης Blue Ridge, δείχνουν φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από την τοπική αστυνομία.

Η αστυνομία του Lynchburg απάντησε στο κέντρο εγκυμοσύνης περίπου στις 10:40 το πρωί του Σαββάτου. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν «ότι το κτίριο είχε βαφτεί με γκράφιτι και πολλά παράθυρα είχαν σπάσει. Πλάνα από κάμερες ασφαλείας δείχνουν τέσσερα μασκοφόροι να διαπράττουν τις πράξεις».

Δυστυχώς, όπως είδαμε τις τελευταίες εβδομάδες, αυτού του είδους οι επιθέσεις συχνά δεν περιορίζονται μόνο σε σπασμένα παράθυρα και γκράφιτι.

Στο Κολοράντο, μόλις γίναμε μάρτυρες ενός άλλου περιστατικού στο οποίο ριζοσπάστες στην πραγματικότητα προσπάθησαν να κάψουν μια οργάνωση υπέρ της ζωής …

Μια πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε μια χριστιανική κλινική εγκυμοσύνης στο Κολοράντο αντιμετωπίζεται ως εμπρησμός μετά από ανατριχιαστικά μηνύματα που βάφτηκαν με σπρέι στους τοίχους και εδάφη έξω.

«Αν οι αμβλώσεις δεν είναι ασφαλείς, ούτε εσείς», διαβάστε ένα. «Απαγορεύεται το σώμα μας», είπε ένας άλλος στην είσοδο της κλινικής Life Choices στο Λόνγκμοντ, βορειοανατολικά του Μπόλντερ.

Η φωτιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα στις 3:17 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι αρχές πιστεύουν ότι η φωτιά τέθηκε εσκεμμένα.

Τα νομοθετικά σώματα των πολιτειών θα είναι επίσης στόχοι τις επόμενες ημέρες. Το βράδυ της Παρασκευής, μια ομάδα τρελών διαδηλωτών προσπάθησε πραγματικά να εισβάλει στο κτίριο της Γερουσίας της Αριζόνα, ενώ στην πραγματικότητα ψηφίζονταν τα νομοσχέδια…

Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου στο Φοίνιξ της Αριζόνα χρησιμοποίησαν δακρυγόνα για να διαλύσουν μια μεγάλη ομάδα διαδηλωτών έξω από το κτίριο της Γερουσίας της πολιτείας μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να ανατρέψει την απόφαση-ορόσημο για τις αμβλώσεις Roe εναντίον Wade.

«Οι διαδηλωτές απείλησαν να σπάσουν το τζάμι της εισόδου της Γερουσίας του AZ», έγραψε στο Twitter η Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Πολιτείας της Αριζόνα, Γουέντι Ρότζερς, καθώς τα μέλη βρίσκονταν στη μέση της ψηφοφορίας για μια σειρά νομοσχεδίων.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε σε κατάσταση «ομηρίας» καθώς οι νομοθέτες έλαβαν οδηγίες να μην βγουν από το κτίριο, δήλωσε η Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Πολιτείας της Αριζόνα, Κέλι Τάουνσεντ.

Και μετά επέστρεψαν ξανά το βράδυ του Σαββάτου …

Το βράδυ του Σαββάτου, εκατοντάδες κατά-ισόβιοι επιχείρησαν άλλη μια εξέγερση στο Καπιτώλιο της Αριζόνα για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα.

Λίγες στιγμές πριν από την έναρξη της βίας, ένας ταραξίας είπε στον ανταποκριτή μας ότι «οι άνθρωποι πρόκειται να αρχίσουν τα σκατά» και ένας άλλος είπε: «Αυτό περίμενα». Άλλοι ακούστηκαν να λένε ότι ήθελαν μια αστυνομική σύγκρουση.

Περίπου στις 11:30 μ.μ. MST, οι αριστεροί ριζοσπάστες άρχισαν να παραβιάζουν τους φράχτες του Καπιτωλίου προετοιμαζόμενοι να εισβάλουν στο Καπιτώλιο. Φώναζαν: «Όχι δικαιοσύνη, όχι ειρήνη!»

Μετά από πολλαπλές προειδοποιήσεις από αξιωματικούς του κρατικού DPS, ένας στόλος αστυνομικών αυτοκινήτων άναψε τις σειρήνες και οι ταραχοποιοί σκορπίστηκαν αμέσως. «Πάσε στο έδαφος!» φώναξε οι αστυνομικοί πριν συλλάβουν ή κρατήσουν όλους όσοι βρίσκονταν στο ακίνητο.

Το CNN και το MSNBC έχουν δώσει ατελείωτη κάλυψη στα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου 2021.

Γιατί λοιπόν φαίνονται τόσο διστακτικοί να καλύψουν όσα συμβαίνουν στην Αριζόνα;

Στη Νέα Υόρκη, διαδηλωτές βανδάλισαν τα κεντρικά γραφεία του Fox News και κάποιοι πρότειναν ακόμη και να καεί …

Στη Νέα Υόρκη, τουλάχιστον 25 άτομα συνελήφθησαν την Παρασκευή, αφού περίπου 17.000 κατέβηκαν στο πάρκο Washington Square πριν περάσουν στους δρόμους προς το Grand Central Station, την Times Square και το Bryant Park.

Σταμάτησαν επίσης έξω από τα κεντρικά γραφεία της News Corp – έδρα του Fox News και της The New York Post – και φώναξαν «Κάψε το! Κάψτε το! F*** Tucker Carlson! Βάνδαλοι ψέκασαν επίσης το «F*** Fox» στο πλάι του κτιρίου.

Το Fox News δεν είναι καν τόσο συντηρητικό.

Αλλά αυτές τις μέρες όποιος θεωρείται ότι συνδέεται με το κίνημα υπέρ της ζωής με οποιονδήποτε τρόπο θα είναι ένας πιθανός στόχος.

Στο Λος Άντζελες, μια ομάδα πολύ θυμωμένων φιλελεύθερων αποφάσισε να κλείσει τον αυτοκινητόδρομο 110 και ένας από αυτούς επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό με « ένα αυτοσχέδιο φλογοβόλο »…

Διαδηλωτές υπέρ των αμβλώσεων έκλεισαν τον αυτοκινητόδρομο 110 στο κέντρο του Λος Άντζελς. Ο δημοσιογράφος του El American Anthony Cabassa απαθανάτισε τη στιγμή που ένα όχημα διέσχισε το μπλόκο και ένας άνδρας χτυπά το αυτοκίνητο με ένα κοντάρι.

Ακτιβιστές υπέρ των αμβλώσεων συγκρούστηκαν με αξιωματικούς του LAPD. Εκτοξεύτηκαν πυροτεχνήματα εναντίον των αστυνομικών και ένας άνδρας επιχείρησε να κάψει αστυνομικούς με ένα αυτοσχέδιο φλογοβόλο, ανέφερε ο συντάκτης του Post Millennial Andy Ngo .

Ο αστυνομικός που δέχτηκε την επίθεση με το φλογοβόλο χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για να λάβει περίθαλψη για τα τραύματά του.

Στο Πόρτλαντ, υπήρξαν βίαιες διαδηλώσεις τόσο την Παρασκευή το βράδυ όσο και το βράδυ του Σαββάτου . Αρκετά κτίρια έσπασαν τα παράθυρά τους και αυτό περιελάμβανε μια πρίζα καφέ Starbucks.

Δεν καταλαβαίνουν ότι τα Starbucks είναι σούπερ φιλελεύθερα;

Δυστυχώς, όταν αυτοί οι ριζοσπάστες εξοργίζονται, δεν φαίνεται να κάνουν διακρίσεις όταν πρόκειται να καταστρέψουν πράγματα.

Φυσικά μερικές από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις έγιναν στην Ουάσιγκτον. Κάποια στιγμή, μια ιδιαίτερα θυμωμένη ομάδα διαδηλωτών πρότεινε ανοιχτά ότι το Ανώτατο Δικαστήριο έπρεπε να καεί …

Η ομάδα Jane’s Revenge, που συνδέεται με τις αμβλώσεις, ορκίστηκε να πραγματοποιήσει μια «νύχτα οργής» μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου να επιτρέψει στις πολιτείες να κάνουν την τελευταία έκκληση για την άμβλωση. Διαδηλωτές του μαύρου μπλοκ φορώντας ομπρέλες παρέλασαν στους δρόμους της Ουάσιγκτον, DC

Η ομάδα φώναξε συνθήματα όπως, «Αν η άμβλωση δεν είναι ασφαλής, ούτε εσύ είσαι», «Αν δεν την καταφέρουμε, κάψτε την», «Κάθε πόλη, κάθε πόλη, κάψτε την περιοχή ολοσχερώς» και «Από την εκκλησία, το κράτος, δεν θα τους αφήσουμε να αποφασίσουν τη μοίρα μας». Οι διαδηλωτές έκαψαν αμερικανικές σημαίες.

Από αυτό το σημείο και μετά, οι αρχές θα πρέπει να φρουρούν το κτίριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου 24 ώρες την ημέρα.

Και το ίδιο ισχύει για τους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου και τις οικογένειές τους.

Νωρίτερα σήμερα, τρομοκρατήθηκα όταν έμαθα ότι οι θυμωμένοι ριζοσπάστες συζητούν ανοιχτά τι μπορεί να γίνει για να τους κυνηγήσουν …

Μία από τις κορυφαίες αναρτήσεις σε ένα σοσιαλιστικό subreddit περιείχε τις διευθύνσεις των δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου που ψήφισαν υπέρ της ανατροπής του Roe εναντίον Wade. Οι χρήστες του Reddit στην αντικαπιταλιστική ομάδα συζήτησαν να κυνηγήσουν δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου στις εκκλησίες τους και πιθανώς να τους στείλουν ταχυδρομικές βόμβες.

Οι ανησυχητικές απειλές έγιναν στο r/WorkersStrikeBack – ένα αυτοαποκαλούμενο «αριστερό, αντικαπιταλιστικό, σοσιαλιστικό subreddit που είναι αφιερωμένο στην υποστήριξη των απεργιών, των διαδηλώσεων και των συνδικάτων των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο, αντιμετωπίζει τα προφανή προβλήματα που σχετίζονται με τον χώρο εργασίας ενός μέσου εργάτη. προσφέρετε συμβουλές σε έναν συνάδελφο που παλεύει με τα προβλήματα στο χώρο εργασίας του και χλευάζει ή σατιρίζει κάθε είδους αντιεργατικό συναίσθημα».

Αυτό δεν πρόκειται να φύγει.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι απολύτως εξαγριωμένοι και θα είναι αμείλικτοι.

Όσοι παρακολουθούν τακτικά τη δουλειά μου γνωρίζουν ότι προειδοποιώ εδώ και χρόνια ότι θα ερχόταν μεγάλη εμφύλια αναταραχή στην Αμερική.

Τώρα είναι εδώ.

Γι’ αυτό, μείνετε ασφαλείς εκεί έξω και προσέχετε την πλάτη σας, γιατί τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικά τρελά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »