Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Great Reset προτείνει συστηματική λογοκρισία ώστε κάθε τι που θεωρείται παραπληροφόρηση να μην μπορεί να αναρτηθεί στο διαδίκτυο

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που προωθεί την μεγάλη ιδέα του Great Reset της μεγάλης επαναφοράς, ζητά τη συγχώνευση ανθρώπινης και τεχνητής νοημοσύνης για να λογοκρίνουν τη «ρητορική μίσους» και την «παραπληροφόρηση»
Ενώ το World Economy Forum (WEF) που προωθεί την μεγάλη επαναφορά και άλλες ιδέες που εγείρουν πολλά ερωτηματικά για την σκοπιμότητα τους… παρεμβαίνει ως μη θεσμικός φορέας στην ροή των διεθνών εξελίξεων… πραγματοποίησε μια ακόμη παρέμβαση που χρήζει μεγάλης προσοχής.
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Great Reset προτείνει συστηματική λογοκρισία ώστε κάθε τι που θεωρείται παραπληροφόρηση να μην μπορεί να αναρτηθεί στο διαδίκτυο.
Το ερώτημα είναι ποιος μηχανισμός θα κρίνει τι είναι και τι δεν είναι παραπληροφόρηση;

Η περίπτωση της πανδημίας του covid 19 ήρθε να αποδείξει… ότι η πληροφόρηση και η παραπληροφόρηση ήταν δυσδιάκριτες έννοιες.

Νέα παρέμβαση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Παρά το γεγονός ότι κανείς δεν τους ρώτησε, οι επιτελείς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ υποστηρίζουν τώρα τη συγχώνευση συστημάτων ανθρώπινης και τεχνητής νοημοσύνης για να λογοκρίνουν τη «ρητορική μίσους» και την «παραπληροφόρηση» στο διαδίκτυο πριν καν επιτραπεί η ανάρτησή της.
Μια έκθεση που δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ προειδοποιεί δυσοίωνα για τον κίνδυνο «του σκοτεινού κόσμου των διαδικτυακών βλαβών».

Αλλά οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης που διευθύνει ο Klaus Schwab, έχουν…. μια λύση.
Θέλουν να συγχωνεύσουν τις «καλύτερες» πτυχές της ανθρώπινης λογοκρισίας και των αλγορίθμων μηχανικής εκμάθησης για να διασφαλίσουν ότι τα συναισθήματα των ανθρώπων δεν θα πληγωθούν και ότι οι απόψεις κατά των κεντρικών αφηγημάτων θα μπαίνουν στη μαύρη λίστα και θα περιθωριοποιούνται.

«Συνδυάζοντας μοναδικά τη δύναμη της καινοτόμου τεχνολογίας, τη συλλογή πληροφοριών εκτός πλατφόρμας και την ανδρεία των ειδικών σε θέματα που κατανοούν πώς λειτουργούν οι φορείς απειλών, η κλιμακωτή ανίχνευση της διαδικτυακής κατάχρησης μπορεί να φτάσει σχεδόν στο τέλειο», αναφέρει το άρθρο.

Στην παρέμβαση του το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προτείνει «ένα νέο πλαίσιο: αντί να βασιζόμαστε στην τεχνητή νοημοσύνη για τον εντοπισμό σε κλίμακα και στους ανθρώπους θα πρέπει να εμπλακεί και η τεχνική νοημοσύνη που θα αποδειχθεί είναι ζωτικής σημασίας».

«Με τη μεταφορά της νοημοσύνης που έχει επιμεληθεί ο άνθρωπος, πολλών γλωσσών, εκτός πλατφόρμας σε σύνολα μάθησης, η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί στη συνέχεια να ανιχνεύει διαφοροποιημένες, πρωτότυπες καταχρήσεις σε κλίμακα, προτού φτάσουν σε mainstream πλατφόρμες μεγάλης κοινωνικής απήχησης.
Η συμπλήρωση αυτής της πιο έξυπνης αυτοματοποιημένης ανίχνευσης με ανθρώπινη τεχνογνωσία για την αξιολόγηση και τον εντοπισμό ψευδών θετικών και αρνητικών ειδήσεων και θέσεων και στη συνέχεια τροφοδότηση αυτών των ευρημάτων θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια τεχνητή νοημοσύνη ανάλογη της ανθρώπινης νοημοσύνης», αναφέρει το άρθρο.

Με άλλα λόγια, η ελευθερία του λόγου σας πιθανότατα θα λογοκριθεί πριν καν μπορέσετε να τη δημοσιεύσετε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.
Κάποιοι το αποκαλούν «προληπτική λογοκρισία» ή όπως το θέτει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, «οι ομάδες εμπιστοσύνης και ασφάλειας μπορούν να σταματήσουν τις απειλές που αυξάνονται στο διαδίκτυο πριν φτάσουν στους χρήστες».

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κεντρικό μέρος μιας τέτοιας «παραπληροφόρησης» θα είναι η αυστηρή καταγγελία του ίδιου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, δεδομένου ότι ο οργανισμός είναι διαβόητος για το μπλοκάρισμα των επικριτών του στο Twitter.

Πολλοί θα ρωτούσαν γιατί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, εν μέσω μιας κρίσης κόστους ζωής, ενεργειακής κρίσης και πληθωρισμού και μιας παγκόσμιας ύφεσης, ασχολείται με την λογοκρισία στο διαδίκτυο;

Γιατί δεν εστιάζουν μόνο στην οικονομία;

«Δεν είναι σαφές εάν η ελίτ με έδρα το Νταβός της Ελβετίας παρουσιάζει περίεργες «λύσεις» και «προτάσεις» ως τρόπο ενίσχυσης των υπαρχουσών ή εισαγωγής νέων αφηγήσεων ή απλώς για να φανεί δραστηριοποιούμενη ώστε να κερδίζει την εύνοια όσων χρηματοδοτούν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ».
«Όχι – δεν είναι ο αφανής πληθωρισμός, το ενεργειακό κόστος, ακόμη και η επισιτιστική ασφάλεια σε πολλά μέρη του κόσμου, τα βασικά θέματα.
Για τα θέματα αυτά το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ μάλλον κωφεύει…».

Δημοσκόπηση: Το 59% των Αμερικανών ανησυχεί για την ψυχική υγεία του Biden

Δεν έχει υπάρξει άλλη φορά στην αμερικανική ιστορία τέτοια δημοσκόπηση.
Μια νέα δημοσκόπηση έδειξε ότι το 59% των Αμερικανών ανησυχεί για την ψυχική υγεία του προέδρου Biden, προσέξτε όχι την σωματική αλλά την ψυχική και διανοητική υγεία του αμερικανού Προέδρου….
Η έρευνα διεξήχθη από Issues & Insights/TIPP και αποκάλυψε ότι το 36% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι «ανησυχούν πολύ» για την ψυχική υγεία του Biden, μαζί με το 23% που δηλώνουν «κάπως ανήσυχοι».

Η δημοσκόπηση έδειξε ότι οι ανησυχίες για τη διανοητική του ικανότητα του Biden είναι επίσης μεγάλης σημασίας.
«Ακόμα και πριν γίνει πρόεδρος, ο 79χρονος πλέον Biden αντιμετώπιζε σοβαρά και επίμονα ερωτήματα σχετικά με την ψυχική του υγεία.
Μεταξύ των μέσων Αμερικανών, αυτές οι ερωτήσεις έχουν γίνει μείζον ζήτημα».

Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και οι New York Times δημοσιεύουν μια σειρά από άρθρα που υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να είναι υποψήφιος για δεύτερη θητεία μετά το 2024.
Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Biden ενεπλάκη σε ένα άλλο ενοχλητικό περιστατικό όταν τον είδαν να παλεύει να φορέσει το μπουφάν και χρειάστηκε την βοήθεια της συζύγου του.

Ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου Ρόνι Τζάκσον υποστήριξε πρόσφατα ότι ο Biden «δεν θα ολοκληρώσει τη θητεία του» επειδή «το μυαλό του έχει φύγει πολύ μακριά».
Ο Τζάκσον αποκάλυψε επίσης πώς τον αποδοκίμασε ο Obama επειδή τόλμησε να αμφισβητήσει δημόσια τις διανοητικές ικανότητες του Biden.

«Το γεγονός είναι ότι, με βάση αυτά τα δεδομένα δημοσκοπήσεων, υπάρχει πραγματική ανησυχία μεταξύ σχεδόν όλων των ομάδων για τη γνωστική υγεία του Biden», δήλωσε ο Terry Jones, συντάκτης του Issues & Insights.
Στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου 2022 αναμένεται οι ρεπουμπλικάνοι να επικρατήσουν των δημοκρατικών, αποδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο τον Biden.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »