Η ομάδα μεταβίβαση της εξουσίας στις ΗΠΑ του Τ.Μπάιντεν διαμαρτύρεται ότι δεν υπήρχε συμφωνία με το Πεντάγωνο για το σταμάτημα της διαδικασίας λόγω των γιορτών των Χριστουγέννων με αρκετούς υποστηρικτές του να δείχνουν τον Ν.Τραμπ λέγοντας ότι συμπεριφέρεται σαν τον Καίσαρα πριν διαβεί τον Ρουβίκωνα ενώ την ίδια στιγμή οι Δημοκρατικοί δείχνουν ότι θέλουν άμεσα να ελέγξουν τον στρατό.

Αναφορές κάνουν λόγο ότι την Παρασκευή ο ΥΠΑΜ των ΗΠΑ Κρις Μίλερ διέταξε “γενικό στοπ” στις διαδικασίες συζητήσεων με την ομάδα Μπαίντεν για να γίνουν οι γιορτές των Χριστουγέννων.

“Δεν είναι αλήθεια” δήλωσε ο Διευθυντής των Εθνικών Πληροφοριών λέγοντας το άρθρο της Axios σαν ψευδές που θέλει να δημιουργήσει κλίμα.

This isn’t true. The current Pentagon team has given more transition meetings than were given in 2016.

These anonymous sources have political agendas and it’s definitely not about sharing facts.

This is click bait reporting. https://t.co/ghmZNM1YxE

— Richard Grenell (@RichardGrenell) December 18, 2020

Βέβαια η ομάδα Μπάιντεν δηλώνει ότι δεν έχει συμφωνήσει για σταμάτημα των διαδικασιών λόγω γιορτών αναφέροντας επιπλέον ότι “Είμαστε προβληματισμένοι να μαθαίνουμε τέτοια ζητήματα” όπως ανέφερε το Reuters.

NEW: Biden spox @YohannesAbraham says transition team at DOD “met isolated resistance from some corners, including from political appointees at the Department of Defense.”

“Concerned to learn this week about an abrupt halt…we expect that decision will be reversed.” https://t.co/t7pFgIokr9

— Paul D. Shinkman (@PDShinkman) December 18, 2020

“Δεν υπάρχει κοινή αποδοχή για σταμάτημα λόγω διακοπών για το Πεντάγωνο” αναφέρουν οι Δημοκρατικοί που επιμένουν σε σενάρια για “πραξικόπημα από μέρους του Ν.Τραμπ” όπως ανέφεραν και προεκλογικά.

As General Washington crossed the Delaware in one of the greatest acts of courage in history, then went further to establish our Republic, now #WeThePeople came at the moment when President Trump might have to #CrossTheRubicon to save this same Republic.#POTUS @realDonaldTrump pic.twitter.com/49mjn8itvg

— D Alex (@D_Alex_connect) December 18, 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »