Μετά από οκτώ χρόνια επίθεσης της Ουκρανίας στους Ρώσους στο Ντονμπάς, η Ρωσία μπήκε για να τους προστατεύσει και να εμποδίσει την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ. Τα δυτικά ΜΜΕ επαίνεσαν τους ηρωικούς Ουκρανούς και προέβλεψαν εύκολη νίκη. Ο πόλεμος όμως συνεχίζεται με αργούς ρυθμούς  είναι φανερό πλέον ότι καμιά πλευρά δεν θέλει την ειρήνη, γιατί όμως ;

Ο Πούτιν εξακολουθεί να ελέγχει την ενέργεια στην Ευρώπη και τις οικονομίες της. Όλοι το ξέρουν αυτό. Εάν η Ρωσία κερδίσει ή χάσει, η Ευρώπη θα εξακολουθεί να βρίσκεται κυριολεκτικά στο έλεός του.

Η οικονομία της Ρωσίας πηγαίνει εξαιρετικά καλά από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος, επομένως ο Πούτιν δεν έχει κίνητρο να τον τερματίσει γρήγορα, η Ρωσία έχει χρησιμοποιήσει μερικούς υπερηχητικούς πυραύλους μέχρι στιγμής, αλλά δεν έχουν χρησιμοποιήσει τα προηγμένα όπλα τους.

Ποιο είναι λοιπόν το τέλος του παιχνιδιού αφού στο τέλος θα καταρρεύσει  η Δυτική Ευρώπη;  Και γιατί οι μεγάλοι παίκτες (Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία) να συμφωνήσουν στη δική τους καταστροφή; Η απάντηση είναι απλή: υπάρχει άλλος στόχος, μια άλλη επιλογή που κανείς δεν θα συζητήσει.

Αυτός ο πόλεμος στην Ουκρανία ήταν μόνο ένα πρόσχημα πολέμου με πληρεξούσιο για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι στόχοι της Δύσης είναι η  μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, η μεγάλη επαναφορά του παγκόσμιου χρέους και των νομισμάτων και η εφαρμογή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Η οικονομία της Γερμανίας βρίσκεται στο  χείλος της κατάρρευσης . Οι γερμανικές βιομηχανίες και τα νοικοκυριά λιμοκτονούν για ενέργεια που ακριβαίνει κάθε εβδομάδα. Οι Αμερικανοί επενδυτές ανησυχούν επειδή τα ιστορικά στοιχεία δείχνουν ότι οι οικονομικές επιδόσεις της Γερμανίας είναι συχνά ο προάγγελος δύσκολων οικονομικών συγκυριών στις ΗΠΑ

Η αστυνομία του Βερολίνου  φέρεται να καταρτίζει σχέδια έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπίσει τις ταραχές και τις λεηλασίες κατά τους χειμερινούς μήνες

Η Κίνα, η Σαουδική Αραβία και η Ινδία αγοράζουν ρωσικό πετρέλαιο σε ρούβλια. Οι κυρώσεις βλάπτουν τους ευρωπαίους συμμάχους της Αμερικής, όχι τη Ρωσία.

Οι δύο επιλογές λοιπόν που πρέπει να εξετάσουμε είναι:

Α) Η Δύση κερδίζει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο και οι παραπάνω στόχοι της Δύσης  Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, παγκόσμια κυβέρνηση  επιτυγχάνονται.

Β) Η Ρωσία μαζί με την  συμμαχία BRICS κερδίζει τον πόλεμο και η Νέα Παγκόσμια Τάξη μπαίνει στην κατάψυξη και σε αναμονή για άλλα 50 χρόνια.

Μέρα με τη μέρα συμβαίνουν περίεργα πράγματα, μεταξύ των οποίων και περίεργες πυρκαγιές σε μονάδες παραγωγής τροφίμων  σε διάφορες χώρες, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο, υπάρχουν περιοχές του πλανήτη που καταστρέφονται απόλυτα από την ατελείωτη ξηρασία, και υπάρχουν άλλα μέρη του πλανήτη που καταστρέφονται απόλυτα από τις ανελέητες πλημμύρες και σεισμούς,  δεν έχω δει ποτέ ακραίες συνθήκες σε τόσες πολλές περιοχές του κόσμου ταυτόχρονα,  αλλά δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων εξακολουθεί να μην δίνει προσοχή.

Οι τιμές των τροφίμων συνεχίζουν να ανεβαίνουν, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι απλώς ένα προσωρινό φαινόμενο δυστυχώς κάνουν λάθος, στην πραγματικότητα, τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται χειρότερα, πολλά από τα τρόφιμα που βρίσκονται στα ράφια των supermarket  δεν θα τα βλέπουμε το 2023 και  ο λόγος που τα τρόφιμα δεν πρόκειται να υπάρχουν είναι επειδή δεν καλλιεργούνται μέσα στο 2022.

Πριν από πολύ καιρό, Γέροντες μας προειδοποιούσαν ότι έρχεται ΠΕΙΝΑ, λίγοι όμως τους πίστευαν,  οι περισσότεροι πίστευαν ότι θα βρίσκαμε έναν τρόπο να ξεπεράσουμε τον κίνδυνο, δεν ήθελαν να ακούσουν δεν τους ενδιέφεραν οι προειδοποιήσεις, η  αλήθεια όμως είναι ότι απλά δεν πρόκειται να υπάρχει αρκετό φαγητό για όλους στον πλανήτη το 2023 και μετά.

Η πανδημία του COVID, ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο αχαλίνωτος πληθωρισμός των τροφίμων και τα εξαιρετικά παράξενα καιρικά μοτίβα συνδυάστηκαν για να δημιουργήσουν μια «τέλεια καταιγίδα» και οι παγκόσμιες προμήθειες τροφίμων γίνονται όλο και πιο στενές. Εάν δεν συμβεί κάτι δραματικό, είναι πιθανό να δούμε επικίνδυνες καταστάσεις μέσα στους επόμενους μήνες που κάποτε θα ήταν αδιανόητα.

Βέβαια αν έχετε άφθονο φαγητό αυτή τη στιγμή, μπορεί να είναι πολύ εύκολο να αγνοήσετε το γεγονός ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν σε μεγάλους αριθμούς στην άλλη άκρη του πλανήτη. Πριν από ένα χρόνο αναφέρθηκε ότι ένα παιδί πέθαινε από υποσιτισμό κάθε 11 δευτερόλεπτα……..Σκεφτείτε μόνο αυτό. Κάθε 11 δευτερόλεπτα.

Η Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης εξέδωσε για πρώτη φορά την Τρίτη μια ενημέρωση «Crisis Alert» στην ετήσια έκθεσή της «Emergency Watchlist», προειδοποιώντας ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλη την Ανατολική Αφρική θα μπορούσαν να πεθάνουν από «καταστροφικό λιμό»

εμφύλιες αναταραχές έχουν ήδη αρχίσει να ξεσπούν σε όλο τον κόσμο…όπως είπαν και Γέροντες θα δούμε εμφύλιους πολέμους σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων Γερμανία, Αμερική κλπ

Από την στιγμή που εκατομμύρια άνθρωποι σπρώχνονται στην πείνα, είναι πολύ εύκολο να ξεφύγουν πολύ γρήγορα από τον έλεγχο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »