Ο Ντόναλντ Τραμπ σπάνια έβγαινε εκτός του Λευκού Οίκου
ΟΝτόναλντ Τραμπ ήθελε να του ανοίγουν την Coca Cola μπροστά στα μάτια του, κάθε φορά που δειπνούσε στο ξενοδοχείο του στην Ουάσινγκτον, ενώ η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ έστελνε πίσω το φαγητό της εάν είχε γαρνιτούρα.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τις ανάγκες του πρώην πρώτου ζευγαριού και των Ρεπουμπλικανών φίλων τους, εμφανίζονται σε ένα νέο άρθρο στο περιοδικό Washingtonina, το οποίο μίλησε με πρώην άτομα του προσωπικού στο Trump International Hotel για το τι συνέβαινε κάθε φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος αποφάσιζε να δειπνήσει εκεί.

Ο Ντόναλντ Τραμπ σπάνια έβγαινε εκτός του Λευκού Οίκου, εκτός από το ομώνυμο ξενοδοχείο του, το οποίο βρίσκεται περίπου 5 τετράγωνα από το προεδρικό οίκημα. Όπως ανέφεραν οι πηγές, καθόταν πάντα στο τραπέζι 72 – ένα στρογγυλό τραπέζι στην μέση της αίθουσας – ώστε να είναι πάντα στο κέντρο της δράσης και να τον βλέπουν όλοι.

Το τραπέζι πάντα περίμενε τον Αμερικανό πρόεδρο, ακόμη κι αν αυτό σήμαινε ότι θα έμενε άδειο κάθε βράδυ μέχρις ότου εμφανιζόταν. Ένα έγγραφο «Τυπικής Λειτουργικής Διαδικασίας», το οποίο έχει στην κατοχή του το περιοδικό, περιγράφει βήμα – βήμα τι συνέβαινε μόλις εμφανιζόταν στο εστιατόριο ο Ντόναλντ Τραμπ.

Και οι απαιτήσεις του, όπως περιγράφονται από το περιοδικό, ήταν οι εξής:

Μόλις ο Τραμπ καθόταν, ο σερβιτόρος έπρεπε να φέρει διακριτικά ένα μίνι μπουκάλι απολυμαντικού χεριών – ακόμη και πριν από την εμφάνιση του κορωνοϊού. Εξάλλου, είναι γνωστό πως ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος είναι μικροβιοφοβικός.
Στην συνέχεια, ο σερβιτόρος έπρεπε να πει «Καλημέρα» ή «Καλησπέρα» (ανάλογα με την ώρα της ημέρας) Κύριε Πρόεδρε. Θα θέλατε την Coca Cola διαίτης με ή χωρίς πάγο;

Η Coca Cola έπρεπε να ανοιχτεί μπροστά στον Τραμπ και «ποτέ πιο πριν». Το αναψυκτικό έπρεπε να τοποθετηθεί στην δεξιά πλευρά του Αμερικανού προέδρου.

Ο Τραμπ έπαιρνε πάντα το ίδιο φαγητό: Γαρίδες κοκτέιλ, καλοψημένη μπριζόλα και πατάτες τηγανιτές (συν μερικές φορές μηλόπιτα ή κέικ σοκολάτας για επιδόρπιο).
Τα Popovers – διπλή μερίδα κιόλας – έπρεπε να σερβιριστούν εντός δύο λεπτών ενώ τα μαλακόστρακα «αμέσως».

Ο σερβιτόρος έπρεπε να ανοίξει μίνι γυάλινα βαζάκια κέτσαπ Heinz μπροστά στον Ντόναλντ Τραμπ, προσέχοντας ώστε να βεβαιωθεί πως θα άκουγε το «ποπ».
Επιπλέον, ένας δίσκος με junk food έπρεπε να είναι διαθέσιμος για κάθε επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ. Ο δίσκος αυτός περιείχε πατατάκια (με ξινή κρέμα και κρεμμύδι), Milky Way, Snickers, Nature Valley Granola Bars, Tic Tacs, gummy bear, Chips Ahoy, Oreos, Nutter Butters, Tootsie Rolls, σταφίδες με σοκολάτα, και Pop-Secret.

Εκτός όμως από τον Ντόναλντ Τραμπ, και η Μελάνια είχε τις ιδιοτροπίες της, όπως ότι δεν ήθελε το φαγητό της να συνοδεύεται από γαρνιτούρα. Κάποτε έστειλε πίσω ένα φιλέτο γλώσσας επειδή είχε επάνω του για διακόσμηση μαϊντανό και σχοινόπρασο. Ο Ντόναλντ Τραμπ από την άλλη, δεν έστελνε ποτέ πίσω το φαγητό του, αλλά κάποτε διαμαρτυρήθηκε όταν ένας φίλος του με τον οποίο συνέτρωγε, είχε μεγαλύτερη μπριζόλα από την δική του.

Επίσης, ήταν μεγάλος φαν της Coca Cola diet, πίνοντας πολλά ποτήρια την ημέρα. Μάλιστα, είχε ένα ειδικό κουμπί στο Οβάλ Γραφείο που κάθε φορά που το πίεζε, ερχόταν ο μπάτλερ με ένα καινούριο μπουκάλι – κάτι που αφαίρεσε από τις πρώτες του μέρες στην ηγεσία των ΗΠΑ, ο Τζο Μπάιντεν.

Κατά την διάρκεια της διοίκησης του Τραμπ, το ξενοδοχείο του στο κέντρο της Ουάσινγκτον ήταν το μέρος όπου μαζεύονταν οι Ρεπουμπλικάνοι αστέρες και οι οπαδοί του. Οι λομπίστες έπιναν στο μπαρ, οι φίλοι του Τραμπ και η οικογένειά του έμενε εκεί κάθε φορά που επισκέπτονταν την πόλη, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα έκανε έρανο στις αίθουσες χορού του και οι δημοσιογράφοι συναντιόντουσαν με πηγές για ένα υπερτιμημένο ποτό.

Ο πιο διαβόητος όμως VIP πελάτης του ξενοδοχείου, ήταν ο Ρούντι Τζουλιάνι, ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ που κατασκήνωνε όλη την ημέραστο κάτω επίπεδο του εστιατορίου. Περισσότερο δούλευε πατά έτρωγε και το προσωπικό του είχε φτιάξει μία πινακίδα που έγραφε: «Ιδιωτικό γραφείου Ρούντολφ Τζουλιάνι», που τοποθετούσε σε αυτό όταν ήταν εκεί. «Ο πιο δύσκολος από όλους ήταν ο Τζουλιάνι» δήλωσε στο περιοδικό ένας πρώην διευθυντής του ξενοδοχείου.

Αντίθετα, τα παιδιά του Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίστηκαν ως χαμηλών τόνων και ευγενικά. Πρώην μέλη του προσωπικού είπαν ότι το μόνο «πικάντικο» πράγμα που μπορούν να πουν για την Ιβάνκα, η οποία σχεδίασε στο σπα του ξενοδοχείου, ήταν ότι κάποια στιγμή εμφανίστηκε με κολάν γιόγκα και ήπιε μια μαργαρίτα. «Απλά έμπαιναν, έκαναν ότι ήταν να κάνουν και έφευγαν» λέει η πρώηνβοηθός γενική διευθύντρια Αλίσα Ο’ Κλοκ για τα παιδιά του Τραμπ. «Η Ιβάνκα καθόταν πάντα με την πλάτη στην υπόλοιπη τραπεζαρία. Δεν νοιαζόταν εάν θα την δουν ή όχι».

Επίσης, η Τίφανι Τραμπ έκανε περιστασιακές εμφανίσεις ειδικά όταν φοιτούσε στην Νομική Σχολή, αλλά πιο συχνά έκανε κρατήσεις και δεν πήγαινε τελικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »