Όποιος δεν διεκδικεί όσα ανήκουν στην Ελλάδα, είναι εχθρός του Έθνους. «Οι ελεύθεροι λαοί οφείλουν να μάχονται με όλες τους τις δυνάμεις ενάντια σ’ όποιον απειλεί την ελευθερία τους και σ’ όποιον καταπατά τα εδάφη τους», ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Τρέμουν τη ρίζα που μας γέννησε, σκιάζονται τη στιγμή που θα σηκωθούμε όρθιοι και περήφανοι θα φορέσουμε τ’ άρματα της φυλής μας για ν’ απαιτήσουμε τα κλεμμένα πίσω…..

Ο Γέροντας μου από τις 15/9/2014 μας προειδοποιούσε ‘’ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ  (ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ) ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ( ΠΕΙΝΑ Κ.Λ.Π )… Θα πεινάσετε και σωματικά και πνευματικά.

οιούσε ‘’ Πολύ δύσκολες μέρες έρχονται….. η εποχή που διανύουμε μας επιφυλάσσει εκπλήξεις…….. Όλα δείχνουν πως οι μέρες που διανύουμε είναι ιστορικές και οι παγκόσμιες εξελίξεις θα μας φέρουν σύντομα αντιμέτωπους με διλήμματα και κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της Πατρίδας’’  Την εποχή αυτή ίσως δούμε δυστυχώς την μεγαλύτερη εθνική προδοσία……

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΙ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ  ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ……. ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ – ΤΟΥΡΚΟΙ…..ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ……

Η Τουρκία είναι μια χώρα – Βρυκόλακας, που έχει πιει το αίμα άλλων εθνών και φυλών επί 700 χρόνια, είναι μεταξύ των εκτός νόμου χωρών της υφηλίου που δεν πρέπει να υπάρχουν και πρέπει να εξαφανιστούν απ’ το χάρτη της Υδρογείου.

Κάθε εκατοστό του εδάφους της Τουρκίας έχει κλαπεί από άλλους. Στον κατάλογο των χωρών που έπεσαν θύματα των λεηλασιών και των φρικαλεοτήτων της περιλαμβάνονται: Αρμενία, Κουρδιστάν, Συρία, Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία, Μάλτα, Κύπρος, Ρουμανία, Σερβία, Βοσνία, Κρήτη, Γεωργία και Ουγγαρία, όλες χώρες ανώτερες πολιτιστικά από τους Τούρκους……..Με τους Τούρκους δεν μπορείς να κάνεις ειρήνη. Ας μην έχουμε αυταπάτες…Οι τούρκοι μας απειλούν ότι θα μας επιτεθούν, διεκδικούν λένε το μισό Αιγαίο την Θεσσαλονίκη την ρόδο την Κρήτη, ολόκληρη την Κύπρο.

Οι δικοί μας όμως πολιτικοί λένε περήφανα ότι  «δεν διεκδικούμε τίποτε» από τα κατεχόμενα από τους τούρκους εδάφη μας,  ταυτοχρόνως παριστάνουν τον ψευτοπαλληκαρά διακηρύσσοντας ότι «δεν παραχωρούμε τίποτα».

Οι δικοί μας πολιτικοί υποστηρίζουν αυτό που είπε κάποτε ένας ‘’ ελληνας’’ πολιτικός  ’’καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας»

Με ποιόν δικαίωμα οι άθλιοι πολιτικοί ομιλούν εξ ονόματος της Ελλάδος και λένε ότι «δεν διεκδικεί η Ελλάς τίποτα». Ποίος τους έδωσε το δικαίωμα να παραιτούνται των δικαιωμάτων της Ελλάδος επί των κατεχομένων εδαφών της Πατρίδος ;

Όποιος δεν διεκδικεί όσα ανήκουν στην Ελλάδα, είναι εχθρός του Έθνους. Είναι κατάπτυστος προδότης. Οι άνθρωποι αυτοί, είναι ψυχικά άρρωστοι, μισούν την Ελλάδα και τις ιδέες που αντιπροσωπεύει.

Ξένος ιστορικός έγραψε: ‘’Λαμβανομένων υπόψη της θέσεως της Ελλάδος και του ολιγάριθμου των Ελλήνων, σχεδόν σε όλη τη διαδρομή της Ιστορίας, η επιβίωση και η παρούσα κατάστασή της ως ανεξάρτητου Έθνους εις την ελευθέρα Ευρώπη, προκαλεί έκπληξη’’ δηλαδή με βάση όλα τα ιστορικά προηγούμενα, οι Έλληνες έπρεπε να είχαμε εξαφανιστεί, αφήνοντας τόσα λίγα ίχνη, όσα οι Ασσύριοι, οι Φοίνικες, οι Σουμέριοι και οι Χετταίοι.

Δεν γνωρίζει ο ξένος ιστορικός, ότι για κάποιο λόγο η Παναγία δείχνει την εύνοιά Της στους Έλληνες, διασώζει και ενισχύσει τους Έλληνες σε όλους τους αγώνες του Έθνους, η Ελλάδα είναι η χώρα της και το Άγιο Όρος το περιβόλι της………. Για τον Ελληνισμό η Παναγία ήταν και είναι η «Υπέρμαχος Στρατηγός», ο στυλοβάτης που βοήθησε το ταλαίπωρο γένος μας. Γι’ αυτό η μορφή της και το όνομά της ριζώθηκε βαθιά στην πίστη του και στην εθνική – πνευματική παράδοση. Οι αγώνες του έθνους μας είναι συνυφασμένοι με το όνομα της Παναγίας. Αυτή η Μεγαλόχαρη θα κάνει το θαύμα της και η Αγία Σοφία θα γίνει και πάλι , ορθόδοξη και  Ελληνική.

ΕΛΛΗΝΕΣ, τώρα είναι η ώρα, Ο Ελληνισμός δέχεται επίθεση……. κτυπούν την Ορθοδοξία και το Έθνος, τώρα είναι η ώρα, να σταθούμε απέναντι σε όλους που επιβουλεύονται τα εδάφη μας, την Ιστορία μας, την ταυτότητα μας, την αξιοπρέπεια μας και την πίστη μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »