Ποτέ δεν ήταν αρκετό μόνο να παραβιάσεις τα προϊόντα και τα δημητριακά σου. Η βιομηχανία βιοτεχνολογίας στοχεύει τώρα στην αντικατάσταση όλου του κρέατος με απατεώνες γενετικά τροποποιημένους (ΓΤΟ).

Το βόειο κρέας, τα πουλερικά, τα ψάρια και τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι όλα στο μπλοκ κοπής καθώς οι αρχιτέκτονες πίσω από το Great Reset απομακρύνουν την κοινωνία από την πραγματική, θρεπτική τροφή και κατευθείαν σε εργαστηριακές αηδίες από την κόλαση.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως η συνθετική βιολογία και η ζύμωση ακριβείας, τρελοί επιστήμονες επινοούν καλλιεργημένα συνθετικά «κρέατος» μαζί με άλλες κυτταρικές και γονιδιακά επεξεργασμένες παρωδίες αληθινής τροφής.

«Η μετάβαση στο καλλιεργημένο κρέας, που παρασκευάζεται από ζωικά κύτταρα που αναπτύσσονται σε ένα τρυβλίο Petri, είναι ένας μεγάλος στόχος επαναφοράς για την παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων», προειδοποιεί ο Δρ Joseph Mercola. «Στόχος είναι ο έλεγχος των πληθυσμών δημιουργώντας εξάρτηση από ιδιωτικές εταιρείες που ελέγχουν την προσφορά τροφίμων».

Το Wellcome Trust συνίδρυσε αυτό που είναι γνωστό ως «EAT Forum», το οποίο ανέπτυξε μια ιδέα που ονομάζεται «The Planetary Health Diet» που θα επιβληθεί στον παγκόσμιο πληθυσμό – τουλάχιστον αυτό που παραμένει μετά τη μεγάλη πλήρωση.

«Συνεπάγεται μείωση της πρόσληψης κρέατος και γαλακτοκομικών έως και 90% και αντικατάστασή του σε μεγάλο βαθμό με τρόφιμα που παρασκευάζονται σε εργαστήρια, μαζί με δημητριακά και λάδι», εξηγεί περαιτέρω η Mercola.

Τα μωρά αγελάδες που έχουν αποβληθεί χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ψεύτικου «κρέατος» με βάση τα κύτταρα

Πίσω το 2017, αναφέραμε την κυκλοφορία της Impossible Foods, μιας εταιρείας πλαστών κρεάτων που υποστηρίζεται από τον Bill Gates και την Google.

Δεν ήταν έκπληξη η αποκάλυψη εκείνη την εποχή ότι κάθε σφαίρα ψεύτικου κρέατος της Impossible Foods είναι γεμάτη με ΓΤΟ, παράγωγα γλουταμινικού νατρίου (MSG) και άλλα χημικά φρικτά.

Αποδεικνύεται ότι το Impossible Foods ήταν μόνο η αρχή μιας παγκόσμιας μεταβατικής προσπάθειας για την εξάλειψη της πραγματικής τροφής από τα ζώα και την αντικατάστασή τους με χημικές «τροφές» από ένα εργαστήριο – και πιο σημαντικό για τους παγκοσμιοποιητές, χημικές «τροφές» που εμπλουτίζουν τους πλούσιους δισεκατομμυριούχους στο τα έξοδα των οικογενειακών εκμεταλλεύσεων.

Η δημιουργία καλλιεργημένου κρέατος , γνωστό και ως κρέατος με βάση τα κύτταρα, περιλαμβάνει μια ενοχλητική διαδικασία κατά την οποία ο εμβρυϊκός ορός βοοειδών (FBS) ή το αίμα των εμβρύων αγελάδας –αποβλήθηκε φυσικά– και τοποθετείται σε τρυβλία Petri για να αναπτυχθεί αυτό που φαίνεται και υποτίθεται έχει γεύση αληθινού κρέατος.

«Έτσι, το καλλιεργημένο βόειο κρέας βασίζεται στη σφαγή τόσο των αγελάδων όσο και των αγέννητων μοσχαριών, τα οποία αποστραγγίζονται από το αίμα τους όσο είναι ακόμη ζωντανά», γράφει ο Mercola.

Το τελικό προϊόν δεν πλησιάζει σε τίποτα το πραγματικό κρέας, με σύνθεση που είναι ανθυγιεινή και, ειλικρινά, τοξική. Και αυτό ακριβώς θέλουν οι παγκοσμιοποιητές: ένα άρρωστο και ετοιμοθάνατο ανθρώπινο «κοπάδι» που είναι εύκολα διαχειρίσιμο και ανίκανο, τόσο σωματικά όσο και γνωστικά, να αντισταθεί στη δική τους τυραννία και υποδούλωση.

Είμαστε σχεδόν εκεί, καθώς η κοινωνία μας έχει βυθιστεί σε τοξικά βιομηχανικά σπορέλαια και τα λεγόμενα «φυτικά» τρόφιμα, τα οποία δεν περιέχουν ζωικά λίπη. Αυτά τα επεξεργασμένα τρόφιμα περιέχουν υψηλά επίπεδα λινολεϊκού οξέος (LA), το οποίο είναι πλέον κατανοητό ότι είναι ο κύριος παράγοντας χρόνιων ασθενειών.

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες και το δόλιο χρηματιστήριο να ενισχύουν αυτές τις προσπάθειες με ατελείωτες εισροές μετρητών fiat, παρεμπιπτόντως. Οι «επενδύσεις» που γίνονται για τη δημιουργία ψεύτικου κρέατος δεν αντικατοπτρίζουν αυτό που θέλουν οι πραγματικοί άνθρωποι, αλλά μάλλον αυτό που θέλουν οι δυνάμεις για όλη την ανθρωπότητα – εκτός από τον εαυτό τους, φυσικά (υποθέτοντας ότι οι παγκοσμιοποιητές είναι ακόμη και πραγματικά άνθρωποι…).

Το πραγματικά ανησυχητικό μέρος είναι ότι πολλές από αυτές τις τοξικές, εργαστηριοκεντρικές «τροφές» διατίθενται στο εμπόριο ως «φυσικές». Τα φυτικά προϊόντα έχουν γίνει μέρος της παραδοσιακής υγιεινής διατροφής, παρόλο που αντιπροσωπεύουν το αντίθετο της πραγματικής υγείας.

«Φαίνεται ότι ακόμη και με όλη την έξυπνη και σοφία στην κοινότητα των φυσικών προϊόντων, δεν καταλάβαμε ότι στοχευόμαστε από μια συντονισμένη παγκόσμια εκστρατεία για να αναγκαστεί η υιοθέτηση συνθετικών σε φυσικά κανάλια», προειδοποίησε ο Alan Lewis, αντιπρόεδρος της συνηγορία στα Φυσικά Παντοπωλεία.

«Η εκστρατεία είναι μια γέννα του διαβόητου λόμπι των ΓΤΟ, που τώρα ενισχύεται και υποστηρίζεται από μεγιστάνες της τεχνολογίας».

Περισσότερες ιστορίες όπως αυτή μπορείτε να βρείτε στο Frankenfood.news .

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »