Η Μόσχα χτυπά με Salvo κρουζ από την Μ. Θάλασσα

Η Ρωσία για ακόμη ένα 24ωρο ανακοίνωσε ασύλληπτες απώλειες για τον Ουκρανικό Στρατό: 570 νεκρούς και το 24ωρο δεν έχει κλείσει ακόμη!

Υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες πως το μαχητικό 5ης γενιάς της Ρωσίας, το Su-57, βομβαρδίζει στόχους στην Ουκρανία στην περιοχή του Κιέβου.

Σύμφωνα με στρατιωτικούς ειδικούς, στο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, δείχνει πύραυλο Kh-59MK2 να προέρχεται από μαχητικό Su-57.

Ο πύραυλος έπληξε το εργοστάσιο Darnitsa στο Κίεβο, το οποίο χρησιμοποιείται για την επισκευή αρμάτων μάχης T-72 και άλλων τεθωρακισμένων που προμηθεύεται η Ουκρανία από την Πολωνία.

Ταυτόχρονα, οι Ρώσοι εξαπέλυσαν “salvo” 8 πυραύλων κρουζ Kalibr από κορβέτα κλάσης Buyan-M από την Σεβαστούπολη. Η Ρωσία προχώρησε σε σαρωτικούς βομβαρδισμούς ουκρανικών θέσεων.

Δείτε βίντεο

Οι πύραυλοι από το Su-57

Ότι απέμεινε από το εργοστάσιο Darnitsa

Σύμβουλος Ζελένσκι: Σε μία εβδομάδα τελειώνει το Σλαβιάνσκ

“O ρωσικός στρατός κινείται προς έναν στρατηγικό αυτοκινητόδρομο, η κατάληψη του οποίου θα εγκλωβίσει τις ουκρανικές δυνάμεις” ανέφερε ο σύμβουλος του προέδρου της Ουκρανίας, Aleksey Arestovich.

Δείτε βίντεο. Κατάρριψη ουκρανικού ελικοπτέρου από ρωσικό μαχητικό. Σκοτώθηκε ο Ουκρανός Διοικητής Igor Bedzai

“O ρωσικός στρατός κινείται προς τον αυτοκινητόδρομο Artyomovsk-Lysichansk, η κατάληψη του οποίου θα εγκλωβίσει όλες τις ουκρανικές δυνάμεις στην περιοχή του Λουγκάνσκ

Προχωρούν προς τα εκεί. Δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε. Προχωρούν αργά, αλλά προχωρούν. Και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κόψουν τον οδικό άξονα στη μέση.

Η κατάσταση είναι απειλητική και μπορεί να καταλήξει σε “καζάνι”: Αν καταφέρουν να κλείσουν το “καζάνι” τώρα, θα έχουμε μια δεύτερη Μαριούπολη».

“Ο ρωσικός στρατός θα καταλάβει το Svyatogorsk (το οποίο κατέλαβε πριν λίγες ώρες) και το Σλαβιάνσκ θα πολιορκηθεί σε μια εβδομάδα.

Η πολιορκία του Σλαβιάνσκ είναι ήδη πολύ κοντά. Και τα στρατεύματά μας βόρεια του Seversky Donets είτε θα ηττηθούν είτε θα αποσυρθούν στη νότια πλευρά”, είπε ο Arestovich.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα μισά από τα ρωσικά στρατεύματα που επιχειρούν και είναι συγκεντρωμένα από το Ίζουμ έως την Ποπάσναγια είναι περίπου 35-40 χιλιάδες.

Δείτε βίντεο

Σκοτώθηκαν πάνω από 570 Ουκρανοί στρατιώτες!

Ο ρωσικός στρατός σκότωσε περισσότερους από 570 Ουκρανούς στρατιώτες και μέλη εθνικιστικών Ταγμάτων, δεκάδες θέσεις διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και ξένο εξοπλισμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΑΜ:

“Πύραυλοι υψηλής ακρίβειας έπληξαν δύο θέσεις διοίκησης, τρεις θέσεις βολής πυροβολικού, καθώς και 18 περιοχές συγκέντρωσης ανθρώπινου δυναμικού και ουκρανικού στρατιωτικού εξοπλισμού.

Στις συνοικίες Vrubovka και Yakovlevka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ, καταστράφηκαν δύο αποθήκες πυρομαχικών.

Στη συνέχεια αεροπορία έπληξε 65 περιοχές συγκέντρωσης ανθρώπινου δυναμικού και εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Ως αποτέλεσμα των αεροπορικών επιδρομών, σκοτώθηκαν περισσότεροι από 170 Ουκρανοί εθνικιστές, εννέα άρματα μάχης, δύο εκτοξευτές Grad, μια μονάδα πυροβολικού και οκτώ οχήματα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν 12 ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στις περιοχές του ν. Liptsy, Strelechye, Dementievka, Borodoyarskoye, Maryino, Petrovskoye, Grakovo, Malye Prohody καθώς και Vasilievka της περιοχής Nikolaev.

Πυραυλικές δυνάμεις και πυροβολικό έπληξαν 39 θέσεις διοίκησης, 47 θέσεις βολής μονάδων πυροβολικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, καθώς και 426 περιοχές συγκέντρωσης ανθρώπινου δυναμικού και στρατιωτικού εξοπλισμού.

Ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων, σκοτώθηκαν περισσότεροι από 400 εθνικιστές, 10 τεθωρακισμένα οχήματα, τρεις εκτοξευτές πολλαπλών ρουκετών Grad, 10 ειδικά οχήματα και τρεις πυροβολαρχίες αντιαεροπορικών συστημάτων S-300 στην περιοχή Kramatorsk.

Επιπλέον, ως αποτέλεσμα χτυπημάτων του πυροβολικού, ένα αυτοκινούμενο πυροβόλο M109A3 των 155 mm που μεταφέρθηκε από τη Νορβηγία, δύο M777 των 155 mm από τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και επτά πυροβόλα και όλμοι συμπεριλαμβανομένου ενός 203 mm. Pion, καταστράφηκαν.

Δείτε βίντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »