Ο Yuval Noah Harari, επικεφαλής σύμβουλος του Klaus Schwab στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ανακοίνωσε ότι οι άνθρωποι δεν είναι καλύτεροι από τους “ιούς ή τις μπανάνες” και ότι το WEF έχει πλέον φτάσει στο σημείο να μπορεί να “χακάρει την ανθρωπότητα”.

Σύμφωνα με τον Harari, η ιδέα ότι οι άνθρωποι έχουν ελεύθερη βούληση έχει τελειώσει, και για όσους αντιδρούν, δεν θα μπορούν να ξεφύγουν από αυτό που ο Harari αποκαλεί “Μυστική Αστυνομία”.

Τα μηνύματα που προέρχονται από το WEF γίνονται όλο και πιο δυσοίωνα, με τον Klaus Schwab να αναλαμβάνει το ρόλο του ηγέτη τρομοκρατικής ομάδας, χρησιμοποιώντας τα κανάλια επικοινωνίας για να θέσει τελεσίγραφα στην ανθρωπότητα. Κάνε ό,τι σου λέω, αλλιώς.

Σύμφωνα με τον Schwab, το νέο διαδίκτυο θα είναι διαθέσιμο μόνο σε όσους υποβληθούν στη βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα του WEF.

Σε μια νέα ομιλία που δόθηκε πριν από την ετήσια σύνοδο κορυφής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός αυτή την εβδομάδα, ένας θριαμβευτής Χάραρι διπλασίασε τους ενοχλητικούς ισχυρισμούς του Schwab και καυχήθηκε ότι το WEF που καυχιέται έχει αποκτήσει μεγαλύτερη δύναμη από ό,τι είχε ποτέ η σοβιετική KGB ή η ισπανική Ιερά Εξέταση.

“Μέχρι σήμερα, κανείς δεν είχε την απαραίτητη υπολογιστική ισχύ και τα απαραίτητα δεδομένα για να χακάρει την ανθρωπότητα”.

“Ακόμη και αν η Σοβιετική KGB ή η Ισπανική Ιερά Εξέταση σας ακολουθούσαν παντού, είκοσι τέσσερις ώρες την ημέρα, παρακολουθώντας ό,τι κάνετε, ακούγοντας ό,τι λέτε, και πάλι δεν είχαν την υπολογιστική ισχύ και τις βιολογικές γνώσεις που απαιτούνται για να κατανοήσουν τι συμβαίνει μέσα στο σώμα και τον εγκέφαλό σας και να καταλάβουν πώς αισθάνεστε και τι σκέφτεστε και τι θέλετε”.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Harari, “αυτό τώρα αλλάζει” και το WEF έχει κάνει μια σημαντική ανακάλυψη στην κατανόηση των “οργανισμών”.

Οι επιστήμονες του WEF, βασιζόμενοι σε αυτό που ο Harari αποκαλεί “μεγάλες γνώσεις των σύγχρονων επιστημών της ζωής”, οι οποίες, όπως λέει, ξεκίνησαν με τον Κάρολο Δαρβίνο, αποφάσισαν ότι “οι οργανισμοί είναι αλγόριθμοι”.

Σύμφωνα με τον Χάραρι, οι άνθρωποι όχι μόνο μπορούν να χακαριστούν, αλλά δεν διαφέρουμε σε τίποτα από τους ιούς ή τις μπανάνες.

“Οι ιοί, οι μπανάνες ή οι άνθρωποι, είναι στην πραγματικότητα απλώς βιοχημικοί αλγόριθμοι. Μαθαίνουμε πώς να αποκρυπτογραφούμε αυτούς τους αλγόριθμους”.

“Μπορείτε να δημιουργήσετε αλγορίθμους που με γνωρίζουν καλύτερα από ό,τι γνωρίζω εγώ τον εαυτό μου” είπε ο Harari, ο οποίος στη συνέχεια ξεκίνησε ένα πικρόχολο παραλήρημα για την ανθρώπινη φυλή, προφανώς απογοητευμένος με τους απλούς ανθρώπους που δεν αγκαλιάζουν το όραμά του για το μέλλον της ανθρωπότητας.

“Οι άνθρωποι πραγματικά δεν γνωρίζουν πολύ καλά τον εαυτό τους. Γι’ αυτό οι αλγόριθμοι έχουν μια πραγματική ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τους εαυτούς μας. Δεν γνωρίζουμε πραγματικά τους εαυτούς μας”.

Εδώ είναι που τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πραγματικά σκοτεινά. Ο Harari προφανώς έχει πολύ κακή γνώμη για τους απλούς ανθρώπους, αφού μας έχει πει πολλές φορές ότι πρέπει να πεθάνουμε σε μεγάλους αριθμούς, και επίσης μας παρομοιάζει σαν ιούς και μπανάνες, όπως μόλις είδατε. Ίσως η χαμηλή του γνώμη για τους απλούς ανθρώπους να είναι ο λόγος για τον οποίο ένιωσε την ανάγκη να διευκρινίσει ακριβώς πώς η παγκοσμιοποιημένη ελίτ σχεδιάζει να παρακολουθεί, να χειραγωγεί και να εξαναγκάζει την ανθρωπότητα.

“Φανταστείτε τώρα την κατάσταση σε δέκα ή είκοσι χρόνια, όταν ένας αλγόριθμος θα μπορεί να πει σε κάθε έφηβο πού ακριβώς βρίσκεται στο φάσμα των ομοφυλόφιλων ή των ετεροφυλόφιλων, και ακόμη και πόσο εύπλαστη είναι αυτή η θέση”.

“Δεν θα μπορείς να κρυφτείς από την Amazon, την Alibaba και τη μυστική αστυνομία. Καθώς σερφάρετε στο διαδίκτυο, καθώς παρακολουθείτε βίντεο ή ελέγχετε την κοινωνική σας ροή, οι αλγόριθμοι θα παρακολουθούν τις κινήσεις των ματιών σας, την αρτηριακή σας πίεση, την εγκεφαλική σας δραστηριότητα”.

Και αυτή είναι η τελική λύση για το WEF. Θέλουν την ανθρωπότητα να συμβαδίζει με την ατζέντα τους, ανίκανη να αντιταχθεί, ανίκανη να σκεφτεί κριτικά.

Πιθανώς οι αλγόριθμοι του WEF σε εξέλιξη θα είναι επίσης σε θέση να διακρίνουν ποιος έλκεται σεξουαλικά από παιδιά. Εξάλλου, η ελίτ θα χρειαστεί μια νέα γενιά συμβιβασμένων και ελεγχόμενων παγκόσμιων ηγετών.

“Όταν θα έχουμε αλγόριθμους που θα με καταλαβαίνουν καλύτερα από ό,τι εγώ τον εαυτό μου, θα μπορούν να προβλέπουν τις επιθυμίες μου, να χειραγωγούν τα συναισθήματά μου και ακόμη και να παίρνουν αποφάσεις για λογαριασμό μου”.

Ακούγεται σαν μια δυστοπική κόλαση, με χειραγωγούμενους, ανίσχυρους ανθρώπους που δεν θεωρούνται καλύτεροι από ιούς ή μπανάνες από την άρχουσα ελίτ. Η ζωή είναι μια σειρά από αριθμούς.

“Οι οργανισμοί είναι αλγόριθμοι” ήταν ένα σλόγκαν που ο Χάραρι έκανε δημοφιλές στο μπεστ σέλερ του Homo Deus, στο οποίο έγραφε: “Έχοντας ανυψώσει την ανθρωπότητα πάνω από το θηριώδες επίπεδο των αγώνων επιβίωσης, θα επιδιώξουμε τώρα να αναβαθμίσουμε τους ανθρώπους σε θεούς και να μετατρέψουμε τον Homo sapiens σε Homo deus”.

Ο Harari λέει ανοιχτά ότι η τεχνολογία θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε θεούς. Αυτό είναι καθαρά σατανικό. Στη Γένεση 3:4, το φίδι που έβαλε σε πειρασμό την Εύα, της είπε ότι αν φάει μόνο από τον απαγορευμένο καρπό, “θα γίνεις σαν τον Θεό”. Εδώ είναι ο Yuval Noah Harari που το διακηρύσσει ανοιχτά, και λέει ότι αυτό είναι ένα σπουδαίο πράγμα.

Και η κίνηση για την εισαγωγή βιομετρικής ταυτότητας είναι πιο προχωρημένη από ό,τι πολλοί συνειδητοποιούν. Στο Νταβός, όλοι οι δρόμοι μέσα και έξω από τα κεντρικά γραφεία της ελίτ περιπολούνται από την αστυνομία και τον στρατό, και μόνο με βιομετρική ταυτότητα θα έχετε πρόσβαση. Αυτό είναι γεγονός συνωμοσίας.

Η παγκοσμιοποιημένη ελίτ έχει ήδη τις μάζες υπό τον έλεγχό της. Η ολομέτωπη επίθεση προπαγάνδας τα τελευταία χρόνια έχει τρομοκρατήσει τις μάζες και τις έχει οδηγήσει σε υποταγή. Οι δεξιότητες κριτικής σκέψης έχουν χαθεί.

Αλλά υπάρχει ελπίδα. Η ελίτ δεν μπόρεσε να κάνει πλύση εγκεφάλου σε όλους μας. Πολλοί από εσάς είδατε από την αρχή την απάτη της Μεγάλης Επαναφοράς και ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων ξυπνάει στην πραγματικότητα του τι συμβαίνει στον κόσμο.

Η παγκόσμια ελίτ ξέρει ότι τους έχουμε καταλάβει και τρέχουν φοβισμένοι. Το WEF αρέσκεται να διακηρύσσει ότι είναι “αφοσιωμένο στη βελτίωση του κόσμου”.

Αλλά δεν θυμάμαι τον Νέλσον Μαντέλα ή τον Γκάντι να χρειάζονται χιλιάδες στρατιώτες για να τους προστατεύσουν από την οργή των απλών ανθρώπων.

Αυτή είναι η απόδειξη ότι οι άνθρωποι ξυπνούν και η ελίτ το γνωρίζει. Εμείς δημιουργούμε την αλλαγή. Ανακοινώνονται έρευνες. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν αναγκαστεί να αρχίσουν να βουτάνε τα δάχτυλα των ποδιών τους στα νερά της αλήθειας.

 

Ακούστε τον διστακτικό τόνο στη φωνή αυτού του παρουσιαστή των ειδήσεων του Fox. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η παλίρροια έχει αλλάξει και πρέπει να μεταδώσει την αλήθεια.

Το φράγμα αρχίζει να σπάει. Και όταν αυτό συμβεί, δεν θα υπάρχει κανένας τρόπος να το σταματήσει.

Εδώ στη Φωνή του Λαού είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να αναφερόμαστε στα θέματα που έχουν σημασία και να αποκαλύπτουμε την ατζέντα των παγκοσμιοποιητικών ελίτ.

Ζούμε σε μια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας και όλοι όσοι έχουν δει το φως πρέπει να συσπειρωθούν και να βοηθήσουν να διαδοθεί ο λόγος.

Αν εκτιμάτε το περιεχόμενό μας, παρακαλούμε κάντε το δικό σας κομμάτι και εγγραφείτε στο κανάλι, κάντε like στο βίντεο και βοηθήστε να διαδοθεί η είδηση μακριά και ευρέως.

Δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς εσάς.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »