Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ διέταξε τις διεισδυτικές παγκόσμιες κυβερνήσεις να λάβουν άμεσα μέτρα για μια αμφιλεγόμενη νέα πρωτοβουλία που θα έπρεπε να έχει ξεσηκώσει κάθε ορθά σκεπτόμενο άνθρωπο.

 

 

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ζητά τώρα να έχουν οι άνθρωποι το δικαίωμα να παντρεύονται ζώα, σε μια προσπάθεια να προωθηθεί η ποικιλομορφία και η ένταξη.

Η Ισπανία είναι η πρώτη χώρα που ψήφισε νέα νομοθεσία, κάνοντας τεράστια βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοβουλίας. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ισπανός πρωθυπουργός Pedro Sánchez είναι δηλωμένος σοσιαλιστής και μέλος της Ατζέντας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Στο πλαίσιο της σοσιαλιστικής κυβέρνησης του Σάντσεθ, ο νόμος υπέρ της ζωοφιλίας προωθήθηκε από τη συνεργαζόμενη με το WEF Ione Belarra Urteaga, υπουργό Κοινωνικών Δικαιωμάτων και Ατζέντας 2030.

Σωστά, η Ισπανία είναι τόσο πολύ διεισδυμένη από το WEF που έχει πράγματι υπουργό για την Ατζέντα 2030.

Ο κόσμος βρισκόταν σε μια ολισθηρή πορεία με όλη την τρέλα για το φύλο και την παιδοφιλία, αλλά ο νέος νόμος της Ισπανίας για την ευημερία των ζώων που αποποινικοποιεί το σεξ με τα ζώα είναι ένα εντελώς νέο επίπεδο τρέλας.

Ο νέος νόμος αναφέρει: “Ο νέος νόμος ορίζει ότι τα ζώα είναι ζώα που ζουν σε ένα μέρος του πλανήτη: “Το πρόσωπο που με οποιοδήποτε μέσο ή διαδικασία κακομεταχειρίζεται ένα οικόσιτο ή εξημερωμένο ζώο, ένα ζώο που συνήθως εξημερώνεται, ένα ζώο που ζει προσωρινά ή μόνιμα υπό τον έλεγχο του ανθρώπου εκτός νομικά ρυθμιζόμενων δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων πράξεων σεξουαλικής φύσης, προκαλώντας τραυματισμούς που απαιτούν κτηνιατρική περίθαλψη για την αποκατάσταση της υγείας του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών έως 18 μηνών κατ’ ανώτατο όριο”.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι εφόσον δεν υπάρχει σωματική βλάβη που απαιτεί κτηνιατρική θεραπεία, οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κάνουν σεξ με ζώα.

Αν αυτό δεν είναι αρκετά ενοχλητικό, το WEF έδωσε εντολή στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να αρχίσουν να προωθούν την αφήγηση σε άλλες χώρες. Μην κάνετε κανένα λάθος, αυτό δεν αφορά μόνο την Ισπανία. Θέλουν να εξαπλώσουν αυτή την αρρώστια σε όλο τον κόσμο.

 

Σύμφωνα με την παγκόσμια ελίτ, οι ζωόφιλοι είναι απλώς ένα ακόμη φάσμα στη σημαία της τρανς υπερηφάνειας. Αυτό δεν είναι πλέον ένας ολισθηρός δρόμος. Βρισκόμαστε σε ελεύθερη πτώση από έναν γκρεμό. Η παγκόσμια ελίτ είναι αποφασισμένη να καταστρέψει τον πολιτισμό μας και όλα όσα έχουμε χτίσει ως κοινωνία.

Γιατί μην κάνετε κανένα λάθος, οι ελίτ έχουν σκοπό να καταρρεύσουν τις οικονομίες και να καταστρέψουν τον πολιτισμό μας. Πότε ήταν η τελευταία φορά που οι άνθρωποι παντρεύονταν ζώα; Η απάντηση είναι η αρχαία Ρώμη, στις σκοτεινές ημέρες του αυτοκράτορα Καλιγούλα, λίγο πριν καταρρεύσει η ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Ο Καλιγούλας διέπραξε αιμομιξία με τις αδελφές του και είχε συνομιλίες με το φεγγάρι -μέχρι στιγμής ακούγεται πολύ σαν ένα από τα παιδιά του Τζο Μπάιντεν- και επίσης σχεδίαζε να παντρευτεί το αγαπημένο του άλογο Incitatus και απέτυχε να το κάνει μόνο και μόνο επειδή δολοφονήθηκε πρώτα.

Οι τελευταίες ημέρες της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας έχουν εκπληκτικούς παραλληλισμούς με τη δική μας εποχή. Εδώ στη Φωνή του Λαού είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε την ατζέντα της παγκοσμιοποιητικής ελίτ, καθώς προσπαθούν να βυθίσουν την ανθρωπότητα στο σκοτάδι. Μπορείτε να γίνετε μέλος της τοπικής κοινότητας της Φωνής του Λαού.

Διαμαρτυρίες ξεκινούν σε όλη την Ευρώπη, καθώς οι ζωοφιλικοί απαιτούν το δικαίωμα να κάνουν σεξ και να έχουν σχέσεις με ζώα στις χώρες τους.

Σύμφωνα με τους διαδηλωτές στη Γερμανία, οι πολίτες θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με ζώα και θέλουν το κίνημα του ΛΟΑΤΚΙ+ ουράνιου τόξου να προσθέσει ένα Ζ στο όνομά του.

Σε συνέντευξη που δημοσιεύει το RUPTLY, ένας από τους διαδηλωτές της Zoophilia pride υπερασπίζεται την έννοια των σεξουαλικών σχέσεων με τα ζώα. Σύμφωνα με τον περήφανο διαδηλωτή, το σεξ με τα ζώα θα πρέπει να αποποινικοποιηθεί επειδή “είναι πολύ πιο εύκολο να χτίσεις μια σχέση με τα ζώα παρά με τους ανθρώπους”.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι ζωοφιλικοί δεν πρέπει να γίνουν αποδεκτοί από την κυρίαρχη κοινωνία αφορά το ζήτημα της συναίνεσης. Το σεξ με ζώα μοιάζει με την κακοποίηση παιδιών, όπου η κυριαρχία επιβάλλεται σε ένα ασθενέστερο μέρος που δεν είναι σε θέση να δώσει τη συγκατάθεσή του.

Όμως η τοξική επιρροή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και των λεγεώνων των διεφθαρμένων Νέων Παγκόσμιων Ηγετών τους, που είναι ενσωματωμένοι στις κυβερνήσεις όλου του κόσμου, κινεί την κοινωνία προς την αντίθετη κατεύθυνση από την κοινή αξιοπρέπεια και τις παραδοσιακές αξίες.

Η ζωοφιλία και η παιδοφιλία κανονικοποιούνται σήμερα από την παγκόσμια ελίτ και όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους φιλελεύθερους δέχονται όλο και μεγαλύτερη πίεση να αποδεχθούν την παρέκκλιση ως φυσιολογική. Μην κάνετε κανένα λάθος, έρχονται για τα παιδιά μας.

Ένας σύμβουλος του Τμήματος Σωφρονιστικών Ιδρυμάτων της Πενσυλβάνια που εργάζεται με σεξουαλικούς παραβάτες προκάλεσε διαμάχη την περασμένη εβδομάδα αφού υπερασπίστηκε τα “άτομα που έλκονται από ανήλικους”, γνωστά και ως MAPs, και παραπονέθηκε ότι ο όρος “παιδόφιλος” είναι μια “επικριτική, οδυνηρή προσβολή”.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, το οποίο έκτοτε κόπηκε και έγινε viral στο Twitter, η Miranda Galbreath λέει ότι οι παιδόφιλοι είναι “ίσως ο πιο συκοφαντημένος πληθυσμός ανθρώπων στην κουλτούρα μας”.

Το σεξ με μωρά ηλικίας μόλις 1 έτους δεν είναι λάθος, σύμφωνα με τον καθηγητή του SUNY Fredonia Stephen Kershnar, ο οποίος έχει δηλώσει επίσημα ότι δεν μπορεί να δει κάτι κακό σε ενήλικες άνδρες που έχουν σεξουαλική επαφή με “πρόθυμα” παιδιά.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Kershnar, ο οποίος διδάσκει εφαρμοσμένη ηθική στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, υπάρχουν “εξελικτικά πλεονεκτήματα” στην παιδοφιλία, τα οποία η ανθρώπινη φυλή θα πρέπει να χρησιμοποιήσει προς όφελός της.

Η σήψη φτάνει μέχρι την κορυφή. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, που λειτουργούν υπό τον έλεγχο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, διεξάγουν πόλεμο εναντίον των παιδιών μας.

Πέρυσι, στη Νέα Ζηλανδία που έχει διεισδύσει στο WEF, ένας δικαστής δήλωσε ότι τα 12χρονα παιδιά μπορούν να συναινέσουν στο σεξ με ενήλικες. Δεν χρειάζεται να πατήσετε το rewind. Με ακούσατε σωστά. Η εν λόγω υπόθεση αφορούσε έναν 45χρονο άνδρα, η υπεράσπιση του οποίου επικεντρώθηκε στον ισχυρισμό ότι το 12χρονο θύμα του “το ήθελε”. Σύμφωνα με τον μεσήλικα, το 12χρονο κορίτσι τον πίεσε για σεξ.

Η Γαλλία, της οποίας ηγείται επίσης ένας Νέος Παγκόσμιος Ηγέτης, ο Εμανουέλ Μακρόν, δεν έχει όριο ηλικίας συναίνεσης.

Το Χόλιγουντ και το CNN προωθούν συνεχώς μια ατζέντα υπέρ της παιδοφιλίας.

Με τις παγκόσμιες ελίτ πίσω από το σχέδιο, το μόνο ερώτημα είναι αν θα προστεθεί πρώτα ένα Π ή ένα Ζ στο κίνημα LGBTQI+ ουράνιο τόξο.

Αν θέλετε να ζήσετε σε έναν κόσμο που θα είναι ασφαλής για όσους δεν μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους, ήρθε η ώρα να πάρετε θέση. Παρακαλούμε εγγραφείτε στη Φωνή του Λαού αν δεν το έχετε κάνει ήδη και μη διστάσετε να γίνετε μέλη της τοπικής κοινότητας της Φωνής του Λαού για να μας βοηθήσετε να διαδώσουμε τη λέξη και να αποκαλύψουμε τα εγκλήματα της ελίτ. Ο σύνδεσμος βρίσκεται στο πλαίσιο περιγραφής παρακάτω. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »