Εδώ και δεκαετίες γίνονται προσπάθειες να χρησιμοποιηθεί η κλιματική αλλαγή για να δικαιολογηθούν ριζικές αλλαγές πολιτικής. Όμως η “Μεγάλη Επαναφορά” είναι το πιο φιλόδοξο και ριζοσπαστικό σχέδιο που έχει δει ο κόσμος εδώ και γενιές και παίρνουμε την πρώτη γεύση από την καταστροφική ατζέντα του με την εκτίναξη των λογαριασμών καυσίμων και ενέργειας στα ύψη.

Τον Ιούνιο του 2020, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (“WEF”) και ο τότε πρίγκιπας Κάρολος (“Κάρολος”) εγκαινίασαν τη Μεγάλη Επαναφορά. Σε ένα άρθρο που ανακοίνωνε την έναρξή της, ο Klaus Schwab έγραψε ότι “όλες οι πτυχές των κοινωνιών και των οικονομιών μας” πρέπει να “ανανεωθούν”, από την εκπαίδευση μέχρι τα κοινωνικά συμβόλαια και τις συνθήκες εργασίας. “Κάθε χώρα, από τις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι την Κίνα, πρέπει να συμμετάσχει και κάθε βιομηχανία, από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο μέχρι την τεχνολογία, πρέπει να μετασχηματιστεί … Εν ολίγοις, χρειαζόμαστε μια “Μεγάλη Επαναφορά” του καπιταλισμού”.

Για να μην μείνουμε πίσω, ο Τσαρλς είπε: «Έχουμε μια χρυσή ευκαιρία να αδράξουμε κάτι καλό από αυτήν την κρίση [κορωνοϊού] – τα άνευ προηγουμένου κρουστικά κύματα μπορεί κάλλιστα να κάνουν τους ανθρώπους πιο δεκτικούς σε μεγάλα οράματα αλλαγής… Είναι μια ευκαιρία που δεν είχαμε ποτέ πριν και μπορεί να μην ξανακάνει ποτέ.»

Το οποίο είναι ενδιαφέρον, διότι λίγα χρόνια πριν η δισεκατομμυριούχος οικογένεια του Καρόλου, οι Windsors, προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν ένα κρατικό ταμείο φτώχειας για να βοηθήσουν στη θέρμανση των ανακτόρων τους. Σύμφωνα με τον Independent, “οι βοηθοί παραπονέθηκαν στους υπουργούς το 2004 ότι οι λογαριασμοί φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος της βασίλισσας, οι οποίοι είχαν αυξηθεί κατά 50% εκείνο το έτος, ανέρχονταν σε πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες ετησίως και είχαν γίνει “αφόρητοι”.

Έχετε κατά νου τον λογαριασμό θέρμανσης του παλατιού του Μπάκιγχαμ, ενώ η οικοφασιστική “Μεγάλη Επανεκκίνηση” του βασιλιά Καρόλου και του Κλάους Σαμπ οδηγεί το κόστος ζωής μας όλο και πιο ψηλά, βυθίζοντας πολλούς περισσότερους στη φτώχεια.

Κανόνες για σένα και όχι για μένα.

Και ενώ το WEF προσπαθεί να σας αναγκάσει να τρώτε έντομα, ζωύφια και γρύλους, θα ήταν λογικό να δώσετε προσοχή στο τι τρώνε οι ίδιοι. Το οποίο στην περίπτωση αυτού του βετεράνου του WEF που είναι 20 χρόνια στο χώρο, περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα κομμάτια κρέατος που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα.

Λίγο μετά την έναρξη της “Μεγάλης Επαναφοράς”, το The Hill έγραψε: “Αν και πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη Μεγάλη Επαναφορά δεν θα ανακοινωθούν μέχρι τη συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός τον Ιανουάριο του 2021, οι γενικές αρχές του σχεδίου είναι σαφείς: Ο κόσμος χρειάζεται μαζικά νέα κυβερνητικά προγράμματα και πολιτικές μεγάλης εμβέλειας … Ή αλλιώς, χρειαζόμαστε μια μορφή σοσιαλισμού”.

Τώρα που αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, θα λέγαμε ότι η “Μεγάλη Επαναφορά” μοιάζει περισσότερο με μια ριζοσπαστική μορφή ολοκληρωτικού κομμουνισμού.

Τον Ιανουάριο του 2020, έξι μήνες πριν από την έναρξη της “Μεγάλης Επαναφοράς”, ο Κάρολος συμμετείχε στην ετήσια συνάντηση του WEF στο Νταβός για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια.

“Είναι η αποστολή [του WEF] [να “βελτιώσει την κατάσταση του κόσμου”] και η επείγουσα ανάγκη να διαμορφωθούν τα επόμενα 50 χρόνια, που με ενέπνευσε να βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας, μετά από απουσία 30 ετών … Βρισκόμαστε εν μέσω μιας κρίσης που είναι πλέον, ελπίζω, καλά κατανοητή. Η υπερθέρμανση του πλανήτη, η κλιματική αλλαγή και η καταστροφική απώλεια της βιοποικιλότητας είναι οι μεγαλύτερες απειλές που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η ανθρωπότητα”, δήλωσε ο Charles.

Ο Charles εγκαινίασε τρία συναφή μέσα στο Νταβός 2020: την Terra Carta, την Πρωτοβουλία για τις Βιώσιμες Αγορές και το Συμβούλιο Βιώσιμων Αγορών.

Και μην υποτιμάτε τον Charles. Όταν η Μεγάλη Επαναφορά ξεκίνησε επίσημα τον Ιούνιο του 2020, δεν την εγκαινίασε ο Schwab ή ο Bill Gates, αλλά ο Κάρολος, ο τότε πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του βρετανικού θρόνου.

 

Η 3η Ιουνίου 2020, μια δυσοίωνη ημερομηνία για όσους ενδιαφέρονται για τη γεματρία, μπορεί τώρα να γίνει κατανοητή ως η Ημέρα Μηδέν για τη Μεγάλη Επαναφορά.

Ο επίσημος ιστότοπος του Charles ανακοίνωσε στις 3 Ιουνίου 2020: “Σήμερα, μέσω της Πρωτοβουλίας Βιώσιμων Αγορών της Αυτού Μεγαλειότητας και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας εγκαινίασε μια νέα παγκόσμια πρωτοβουλία, τη Μεγάλη Επαναφορά”.

Και ένα βασιλικό tweet δήλωσε: “Η νέα επανάσταση είναι η πρώτη φορά που η βασιλική κυβέρνηση αναλαμβάνει την ευθύνη για την επαναφορά του νέου έτους: “Η πρωτοβουλία #TheGreatReset έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει ότι οι επιχειρήσεις και οι κοινότητες θα “ξαναχτίσουν καλύτερα”, θέτοντας τις βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων τους, καθώς αρχίζουν να ανακάμπτουν από την πανδημία του κοροναϊού”.

 

Το WEF κυκλοφόρησε την ίδια ημέρα ένα βίντεο για να σηματοδοτήσει την έναρξη του The Great Reset. Σε αυτό, ο Charles τόνισε ότι το σχέδιο -συμπεριλαμβανομένων των “πράσινων” πολιτικών που θα πνίξουν τις επιχειρήσεις και τις ατομικές ελευθερίες παγκοσμίως- είναι ζήτημα επείγοντος. Σημείωσε ότι αυτό θα περιλάμβανε καθαρές μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και τη χρήση της τιμολόγησης του διοξειδίου του άνθρακα για την επίτευξή του. Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα:

Η τιμολόγηση του άνθρακα είναι ένα μέσο που συλλαμβάνει το εξωτερικό κόστος των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου (GHG) – το κόστος των εκπομπών που πληρώνει το δημόσιο, όπως οι ζημιές στις καλλιέργειες, το κόστος υγειονομικής περίθαλψης από τους καύσωνες και τις ξηρασίες και η απώλεια περιουσίας από τις πλημμύρες και την άνοδο της στάθμης της θάλασσας – και το συνδέει με τις πηγές τους μέσω μιας τιμής, συνήθως με τη μορφή τιμής στο διοξείδιο του άνθρακα (CO2) που εκπέμπεται.

Η Παγκόσμια Τράπεζα: Πίνακας ελέγχου τιμολόγησης του διοξειδίου του άνθρακα

Ουσιαστικά, πρόκειται για έναν φόρο διοξειδίου του άνθρακα – μια τιμολόγηση όλων των πτυχών της ζωής μας και, τελικά, όλης της ζωής στη Γη. Εμείς, όπως και όλη η αερόβια ζωή – είτε στη γη, είτε στον αέρα, είτε στο νερό – εκπέμπουμε διοξείδιο του άνθρακα ως παραπροϊόν της αναπνοής ή όταν εκπνέουμε. Η αναπνοή είναι ένα φυσικό και απαραίτητο μέρος της ζωής. Πόσο μακριά είναι διατεθειμένοι να φτάσουν οι προτεινόμενοι φόροι άνθρακα; Τι τιμή θα βάλουν στο κεφάλι μας; Και ποιος ωφελείται οικονομικά;

Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα είναι ανοιχτές. Αλλά αν έχετε προσέξει τις λειτουργίες της πανδημίας του Κόβιντ, δεν θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι ο Κάρολος έχει τοποθετήσει τη βρετανική μοναρχία ώστε να αναλάβει τον έλεγχο, να κεφαλαιοποιήσει και να επωφεληθεί από τους φόρους άνθρακα που σκοπεύει να επιβάλει το WEF.

Παραδόξως, στο κανάλι του WEF στο YouTube υπάρχει μόνο ένα σύντομο απόσπασμα από την 5λεπτη ομιλία του Καρόλου που σηματοδοτεί την έναρξη του The Great Reset. Ήταν ο Charles πολύ ειλικρινής σε αυτό το ιστορικό βίντεο; Το WEF έχει ιστορικό στο να καλύπτει τα ίχνη του όταν οι πληροφορίες κρίνονται δυσμενείς για την ατζέντα του. Γι’ αυτό το λόγο κόπηκε το βίντεο της παρουσίασης του Τσαρλς;

Μην κάνετε κανένα λάθος, ο Κάρολος ο οικοφασίστας είναι μια απειλή για την ανθρωπότητα όπως την ξέρουμε.

Όπως ανέφερε η Telegraph την περασμένη εβδομάδα, ο Κάρολος θα συνεχίσει να προωθεί την πράσινη ατζέντα από το θρόνο, ωστόσο, θα “αναδείξει” και όχι θα κάνει εκστρατεία με τον τρόπο που κάνει εδώ και δεκαετίες. Στην πρώτη του τηλεοπτική ομιλία προς το έθνος την περασμένη Παρασκευή, ο Κάρολος είπε:

“Δεν θα είναι πλέον δυνατό να αφιερώνω τόσο πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά μου στις φιλανθρωπικές οργανώσεις και στα θέματα για τα οποία νοιάζομαι τόσο βαθιά. Γνωρίζω όμως ότι αυτό το σημαντικό έργο θα συνεχιστεί στα έμπιστα χέρια άλλων”.

Όπως ανέφερε η Telegraph, είναι απίθανο ο μονάρχης να παραστεί στην COP27. Είναι επίσης απίθανο να εγκαταλείψει το έργο της ζωής του.

Ο παγκόσμιος πόλεμος του Καρόλου

Σε ένα βίντεο που καταγράφηκε για την έναρξη της Εβδομάδας για το Κλίμα στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Κάρολος ζήτησε ένα “νέο σχέδιο τύπου Μάρσαλ” για την καταπολέμηση της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής – μια αναφορά στο σχέδιο των ΗΠΑ για τη βοήθεια προς την Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στην COP26 κλιμάκωσε αυτή την πολεμική ρητορική ζητώντας μια εκστρατεία στρατιωτικού τύπου:

“Χρειαζόμαστε μια τεράστια εκστρατεία στρατιωτικού τύπου για να επιστρατεύσουμε τη δύναμη του παγκόσμιου ιδιωτικού τομέα με τρισεκατομμύρια στη διάθεσή του πολύ πέρα από το παγκόσμιο ΑΕΠ και με το μεγαλύτερο σεβασμό πέρα ακόμη και από τις κυβερνήσεις των ηγετών του κόσμου προσφέρει τη μόνη πραγματική προοπτική για την επίτευξη θεμελιώδους οικονομικής μετάβασης”

Ο Charles καλεί τον “παγκόσμιο ιδιωτικό τομέα” να αφαιρέσει την εξουσία των εθνικών κυβερνήσεων, που είναι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποί μας, και να αναλάβει την εξουσία με στρατιωτικού τύπου δράση – δηλαδή με πραξικόπημα;

Ζητάει ο Charles το τέλος της κυριαρχίας, για να αντικατασταθεί από τον υπεράνθρωπο φασισμό του WEF;

Εκ μέρους της ανθρωπότητας, μπορούμε να πούμε όχι ευχαριστώ, Charles. Όχι στον φόρο άνθρακα ή σε οποιοδήποτε άλλο σχέδιο παραγωγής χρημάτων για το κέρδος από την ίδια τη ζωή – και, όχι στον παγκόσμιο πόλεμό σας.

Παρακολουθήστε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »