Η σημερινή εκπομπή είναι αφιερωμένη στους ξένους ανταποκριτές, τις ξένες αντιπροσωπείες αλλά και σε όλους εμάς που πρέπει να ενημερώσουμε τον διεθνή περίγυρο για τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα -Ακούστε την στο Mixcloud

Το σημερινό ραδιοφωνικό κείμενό μου, η σημερινή εκπομπή μου αφιερώνεται στους ξένους ανταποκριτές που βρίσκονται στην Αθήνα, στους συναδέλφους που εργάζονται για όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Αφιερώνεται επίσης σε όλους τους πρεσβευτές και σε όλες τις διπλωματικές αντιπροσωπείες που είναι στην Αθήνα, εκπροσωπούν τις κυβερνήσεις τους, και καταγράφουν όσα συμβαίνουν στη Σιναλόα της Βαλκανικής στην Αθήνα, της οποίας η ατμόσφαιρα δεν διαφέρει από εκείνη των πόλεων που εδρεύουν καρτέλ εγκλήματος, δηλαδή Narcos στο Μεξικό ή την Κολομβία.

Η σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή μου αφιερώνεται στους διπλωμάτες και τους ξένους ανταποκριτές που σε ένα μεγάλο ποσοστό δεν ενημερώνουν την διεθνή κοινή γνώμη για τη φίμωση του Τύπου στην Ελλάδα, παρά μόνο όταν το αίμα δημοσιογράφων που εκτελούνται εν ψυχρώ ρέει στα πεζοδρόμια και τους δρόμους της Σιναλόα, δηλαδή της ελληνικής πρωτεύουσας επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υποτίθεται ότι ζούμε στην ελεύθερη Ευρώπη που υπερηφανεύεται για το ευρωπαϊκό κεκτημένο την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Υποτίθεται ότι ζούμε στην ελεύθερη Ευρώπη και έχουμε ατομικά δικαιώματα, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο, πολυφωνική και πολύπλευρη ενημέρωση, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη λογοκρίνεται το διαδίκτυο, λογοκρίνεται το Facebook, σύμφωνα με πλήθος καταγγελιών. Ειδικοί μηχανισμοί κατεβάζουν αναρτήσεις που θεωρούνται αντιπολιτευτικές και επιζήμιες για την νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση και τον μέγα νάρκισσο πρωθυπουργό, ο οποίος οδηγεί τη χώρα σε πολύχρονη καταστροφή και ερήμωση.

Οι Ενώσεις Δημοσιογράφων φοβούνται ή αποφεύγουν να μιλήσουν για αυτά που γίνονται. Όσοι ασχολούνται με τις σχέσεις της ελληνικής μαφίας και της εκτελεστικής εξουσίας στον τόπο μας, δηλαδή της πολιτικής ηγεσίας, πέφτουν νεκροί από σφαίρες Σικάριος που υλοποιούν συμβόλαια θανάτου για λογαριασμό γνωστών άγνωστων κέντρων εξουσίας.

Σιγά σιγά βγαίνουν στοιχεία στο φως που αναφέρουν ότι υπόκοσμος, αστυνομία και πολιτική εξουσία μοιράζονται μια πίτα περίπου δύο δισεκατομμυρίων το χρόνο από παράνομες δραστηριότητες μεταξύ των οποίων η προστασία οίκων ανοχής, λεσχών χαρτοπαιξίας και διαφόρων άλλων εκατοντάδων παράνομων σημείων διακίνησης μαύρου χρήματος.

Ως όπλο απέναντι στις ντόπιες και διεθνείς επικρίσεις και με τον φόβο ότι υφαίνονται μέρα με την ημέρα όλα τα επιβαρυντικά στοιχεία για τη διαφθορά, τη διάβρωση, και τις σχέσεις της πολιτικής εξουσίας με τον υπόκοσμο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει την απόλυτη σιωπή για όσα θεωρεί ότι θρυμματίζουν την εικόνα της και δείχνουν την ελεύθερη πτώση του πρωθυπουργού και της αγνώριστης πλέον ΝΔ.

Όπως μαθαίνουμε, με απευθείας οδηγίες του Μαξίμου όλα τα πανελλήνια κανάλια τηλεόρασης και οι προσκείμενοι γνωστοί ραδιοφωνικοί σταθμοί που πρόσκεινται στο Μαξίμου έχουν θάψει εντελώς την υπόθεση Καραϊβάζ. Έχουν δώσει εντολή να μην υπάρχει κανένα ρεπορτάζ και καμία αναφορά στα όσα ήξερε ο Γιώργος Καραϊβάζ για τις σχέσεις των αστέρων του υποκόσμου με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και την πολιτική ηγεσία. Επίσης επιχειρείται να μην υπάρχουν αναφορές στα δελτία ειδήσεων για τις κόντρες εντός της ΝΔ και τις τριβές Καραμανλικών και Σαμαρικών τόσο για τα ελληνοτουρκικά όσο και για τα θέματα της Μακεδονίας.

Η πλήρης φίμωση του Τύπου περιλαμβάνει άκρατη λογοκρισία σε όλα τα προγράμματα της ΕΡΤ, καθώς και συλλήψεις για όσους αναρτούν αντιγνωμίες και πολιτικές διαφωνίες στα social media.

Παρά τις δημοσκοπήσεις, παρά τις κατά παραγγελία χρυσοπληρωμένες μετρήσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθίσταται σε όλη τη χώρα μέρα με την ημέρα το αντιπαθέστερο ή το πλέον μισητό πρόσωπο. Πριν από ένα μήνα είχε δηλώσει ότι τα social media κάνουν κακό στη Δημοκρατία. Εδώ πρέπει να θυμηθούμε τις συλλήψεις που έχουν γίνει ακόμα και μανάδων στη Θεσσαλονίκη, επειδή εναντιώθηκαν σε υγειονομικές ή άλλες επιλογές της κυβέρνησης. Το Μαξίμου, όπως αναφέρουν πλέον τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, επιθυμεί να ενημερώνονται οι πολίτες μόνο μέσα από τα ελεγχόμενα πανελλαδικά κανάλια και τα γνωστά ραδιόφωνα που παίζουν μόνο κυβερνητικούς ύμνους. Ο πρωθυπουργός δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να ενημερώνονται οι πολίτες από αυτούς που έχουν πάρει μόνο ένα πακτωλό εκατομμυρίων για να κλείσουν τον κόσμο στα σπίτια του.

Οι ξένοι ανταποκριτές πρέπει να λάβουν υπόψιν τους ότι κατεβαίνουν από το ίντερνετ ειδικά ρεπορτάζ και έρευνες που αφορούν προγράμματα φίμωσης περιεχομένου στα social media, όπως κατέβηκε αυτόματα ρεπορτάζ της γνωστής συναδέλφου κ Μάχης Νικολαρα η οποία έγραψε για το περιβόητο σύστημα contentmoderaton, το οποίο κατεβάζει τα επίμαχα κείμενα και σχόλια. Μάλιστα το επίμαχο ρεπορτάζ περιελάβανε δηλώσεις από πλήθος ανθρώπων που υπέστησαν αποκλεισμό από το Facebook και το Instagram, όπως οι φωτορεπόρτερ της eurokinissi Τατιάνα Μπόλαρη και του Κωνσταντίνου Πουλή από το Press Project.

Το καθεστώς Μητσοτάκη σκληραίνει και το αποκρουστικό πρόσωπό του προβάλει περισσότερο, γιατί αντιλαμβάνεται ότι όσα νομοθετεί καταργούνται στην πράξη, και ότι ασφαλώς δεν μπορεί να καταστείλει την πανελλαδική κοινωνική εξέγερση με δυνάμεις αστυνομίας ή και στρατού. Μέρα με την ημέρα και παρά τις προσπάθειες συγγενών και φίλων του ΣΚΑΪ αλλά και των υπολοίπων μέσων ενημέρωσης που προκαλούν ναυτία και εμετό σε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών, ο κ. Μητσοτάκης πολιτικά καθίσταται ολοένα και πιο αντιλαϊκός, πιο στυγνός, με πλήθος πολιτικών αντιφάσεων και ανόητων επιλογών που πνίγουν περισσότερο τους ανθρώπους. Οι επιλογές του προκαλούν ασφυξία στην εναπομείνασα οικονομία και ενταφιάζουν οριστικά την όποια εμπιστοσύνη είχαν οι πολίτες μας προς τον σημερινό πολιτικό κόσμο.

Η σημερινή εκπομπή είναι αφιερωμένη στους ξένους ανταποκριτές, τις ξένες αντιπροσωπείες αλλά και σε όλους εμάς που πρέπει να ενημερώσουμε τον διεθνή περίγυρο για τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα, η οποία έχει μεταβληθεί σε παρακράτος των Σικάριος διαφόρων κέντρων που φοβούνται αποκαλύψεις για τις σχέσεις πολιτικής και υποκόσμου. Πρέπει να ενημερώσουμε τον διεθνή περίγυρο και για την λογοκρισία, την ωμή κυβερνητική βία όπως επί εποχής 21ης Απριλίου. Η ατμόσφαιρα της σημερινής Αθήνας μοιάζει πολύ με αυτή της 21ης Απριλίου: Αστυνομοκρατία, καθημερινή κατάχρηση εξουσίας, εμφανής λογοκρισία των πάντων, φασιστική αναχαίτιση της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών, απειλές, εκβιασμοί, κατατρομοκράτηση των πάντων και δολοφονίες δημοσιογράφων.

Μην πιστεύετε στις δημοσκοπήσεις. Μην πιστεύετε στις πλαστές εντυπώσεις που δημιουργούν τα χρυσοπληρωμένα μέσα ενημέρωσης. Όσοι με ακούτε τόσο στην επικράτεια όσο και στην ομογένεια, ενημερώστε συγγενείς και φίλους για την κατάσταση που υπάρχει στην πατρίδα μας. Ενημερώστε τα μέσα ενημέρωσης των χωρών που εργάζεστε και κατοικείτε. Ενημερώστε τους φίλους σας και όσους δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Μιλήστε για την αποκρουστική, στυγνή και ιδιότυπη δικτατορία η οποία σοβεί με δήθεν κοινοβουλευτικό μανδύα. Προβείτε όλοι εσείς που ζείτε στην ομογένεια, οργανώστε και δημιουργήστε πορείες και διαδηλώσεις για τη λογοκρισία του Τύπου στην Ελλάδα, για τις παρεμβάσεις στο Facebook, για τις δολοφονίες των δημοσιογράφων.

Δεν υπάρχει ίσως μεγαλύτερο παράδειγμα Ερντογανικής, φασιστικής επιχείρησης περιθωριοποίησης, απομόνωσης και φίμωσης ενός προσώπου και ενός πολιτικού φορέα από αυτό που συμβαίνει εδώ και δυο χρόνια τόσο στο πρόσωπό μου όσο και τώρα με το εμπάργκο σιωπής που θέλουν να επιβάλλουν στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι. Σπάστε το εμπάργκο και ενημερώστε όλα τα μέσα ενημέρωσης του διεθνούς περίγυρου για αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας. Η ιστορική Ελλάδα έχει μεταβληθεί με πεδίο δράσης Σικάριος με μία τυραννική κυβέρνηση που στερεί όλα τα ατομικά δικαιώματα από τους πολίτες.

Όσοι είστε μέλη του Κινήματος αλλά κι όσοι είστε απέναντι από αυτό το καθεστώς που στερεί την Ελευθερία στην πλειοψηφία των πολιτών, απέναντι στο καθεστώς που έχει αφήσει ανέργους εκατομμύρια Έλληνες, επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με όλους τους Έλληνες ή ξένους φίλους σας σε όλον τον κόσμο και περιγράψτε την απαράδεκτη κατάσταση, την τυραννία που υφίσταται το σύνολο του Ελληνικού λαού.

Όλη η Ελλάδα βούλιαξε οικονομικά το 2020, εκτός από τα τηλεοπτικά κανάλια που βολεύτηκαν από τις λίστες του κυρίου Πέτσα και είχαν μηδενικές ή ελάχιστες απώλειες στο τζίρο τους. Έπαιρναν εκατομμύρια, αποθέωναν τον κύριο Μητσοτάκη και γέμισαν τα ταμεία τους με ευρώ την ίδια περίοδο που τα lockdown έλιωσαν το λιανεμπόριο και τις επιχειρήσεις εστίασης. Σκεφτείτε ότι οι φοροαπαλλαγές που έδωσε ο κ. Μητσοτάκης στα κανάλια αλλά και τα κονδύλια της κρατικής διαφήμισης μηδένισαν όλες τις απώλειες εσόδων ή την περιόρισαν σε ελάχιστο βαθμό. Η διαφημιστική απώλεια των καναλιών ήταν ελάχιστη σε σχέση με τις προβλέψεις όταν ξέσπασε η πανδημία.

Προκειμένου να αποθεώνεται ο Μητσοτάκης, το Μαξίμου μοίραζε χρήματα με το τσουβάλι, ενώ εκατομμύρια Έλληνες πεινούσαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »