Θα επιστρέψει η μουσική αλλά… θα είναι πολύ χαμηλά
Το οριστικό τέλος της μουσικής στην εστίαση προανήγγειλαν σήμερα η Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Σε συζήτηση που έγινε για την μουσική στην εστίαση, η οποία μέχρι στιγμής απαγορεύεται «για να μην κολλήσουμε κορωνοϊό» η Ματίνα Παγώνη είπε ουσιαστικά πως η μουσική θα επιστρέψει στα καταστήματα της εστίασης, όμως όταν αυτό γίνει αυτή θα είναι… «πολύ χαμηλά».

Κάτι δηλαδή που σημαίνει ότι μαγαζιά όπως, μπαρ, κλαμπ κτλ. ίσως χρειαστεί να βάλουν οριστικά «λουκέτα», καθώς βασίζονται σε τεράστιο βαθμό στην δυνατή μουσική. Παράλληλα κάτι τέτοιο θα οδηγούσε στην ανεργία χιλιάδες πολίτες οι οποίοι εργάζονται είτε ως DJ, είτε ως μουσικοί, είτε κάτι παρόμοιο.

«Όταν βγαίνουμε και η μουσική είναι πάντα δυνατά, αναγκαζόμαστε να μιλάμε πολύ πιο δυνατά, οπότε τα σταγονίδια που εκτοξεύονται είναι πάρα πολλά. Εάν όμως η μουσική είναι πολύ χαμηλή, ο υπουργός το καταλαβαίνει, θα μπορούμε να μιλάμε και κανονικά και δεν θα υπάρχουν παράπονα», είπε χαρακτηριστικά η μ.Παγώνη.

Κάτι το οποίο βρήκε σύμφωνο και τον αναπληρωτή υπουργό. Δηλαδή σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη η «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων» θα κάνει «χάρη» σε καταστηματάρχες και πελάτες με το να επαναφέρει την «πολύ χαμηλή» μουσική.

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως έχει ήδη ανακοινωθεί πως η απαγόρευση της ζωντανής μουσικής στα καταστήματα εστίασης θα συνεχιστεί για όλο τον Μάιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »