Οι Ουκρανοί είχαν συλλάβει ομήρους στο χωριό Sushany!

Ομάδες Oυκρανών δολιοφθορέων αποτελούμενες από 40 άνδρες εισήλθαν σε ρωσικό έδαφος στην περιοχή του Mπριάνσκ όπου πυροβόλησαν και σκότωσαν Ρώσους πολίτες ενώ πήραν άμαχους για ομήρους στο χωριό Sushany, στην ίδια περιφέρεια.

Σύμφωνα μάλιστα με ρωσικές αναφορές οι Ουκρανοί πυροβόλησαν ένα σχολικό λεωφορείο και ένα πολιτικό αυτοκίνητο σκοτώνοντας τον οδηγό και τραυματίζοντας ένα παιδί. 

Οι 40 Ουκρανοί χωρισμένοι σε δύο ομάδες πέρασαν τα σύνορα στην περιοχή του Klimovsky.

 

Στο χωριό Sushany δόθηκαν μάχες με μονάδα της FSB όπου αρκετοί άνθρωποι είχαν πιαστεί όμηροι όμηροι από τους Ουκρανοούς, δήλωσε στο RIA Novosti εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Ουκρανοί έχουν εξοντωθεί από τις ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας.

 

Υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Κλιμόφσκ δέχθηκε επίθεση και με drone από την οποία κάηκε ένα σπίτι.

«Στη συνοριακή περιοχή Klimovsky της περιοχής Bryansk, η FSB της Ρωσίας και οι συνδεδεμένες δυνάμεις του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας λαμβάνουν μέτρα για να καταστρέψουν ένοπλους Ουκρανούς εθνικιστές που έχουν παραβιάσει τα ρωσικά σύνορα».

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »