Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νίκος Παναγιωτόπουλος θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών
Σήμερα Πέμπτη 1η Απριλίου, ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νίκος Παναγιωτόπουλος θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του σεμιναρίου ενημέρωσης στελεχών με τίτλο «Εφαρμοσμένη και ολιστική διαχείριση υβριδικών απειλών και κρίσεων». Το σεμινάριο διοργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο αμφιθέατρο «Υποσμηναγός Νικόλαος Σιαλμάς» της σχολής Ικάρων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνιος Οικονόμου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο γενικός διευθυντής πολιτικής Εθνικής Αμύνης και Διεθνών Σχέσεων Δρ. Κωνσταντίνος Μπαλωμένος.

Σκοπός του σεμιναρίου, όπως ανακοινώθηκε, είναι να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει αποτελεσματικά τους συμμετέχοντες στο αντικείμενο της ολιστικής διαχείρισης υβριδικών απειλών και κρίσεων και να δώσει τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή στελέχη που συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων κατά τη διαχείριση εθνικών κρίσεων, στελέχη που υλοποιούν τις αποφάσεις αυτές σε επιχειρησιακό επίπεδο, καθώς και εμπειρογνώμονες, ειδικοί και ακαδημαϊκοί που ασχολούνται με τη μελέτη και ανάλυση υβριδικών απειλών/κρίσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »