Υπογράφηκε τη Δευτέρα μεταξύ του Δημάρχου Αιγιαλείας και προέδρου της ΔΕΫΑ και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας, η σύμβαση υλοποίησης ενός ακόμα σημαντικό έργου που αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης στο Δήμο.
Πρόκειται για την Προμήθεια, Εγκατάσταση και Λειτουργία του συστήματος παρακολούθησης, τηλεελέγχου, τηλεχειρισμού και ανίχνευσης των διαρροών στο υπάρχον δίκτυο υδροδότησης.
Το έργο που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και θα κοστίσει 2.780.855 ευρώ, θα δώσει τη δυνατότητα του άμεσου εντοπισμού και ως εκ τούτου της άμεσης επισκευής τυχόν βλαβών και διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης. Έτσι, θα αποφεύγεται η σπατάλη του νερού, ενώ θα αποκαθίστανται άμεσα οι βλάβες με αποτέλεσμα να μην ταλαιπωρούνται οι καταναλωτές από διακοπές υδροδότησης που οφείλονται στις βλάβες.
Στο πλαίσιο του έργου θα γίνουν παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού σε Δεξαμενές, Γεωτρήσεις, Φρεάτια στις ακόλουθες Τοπικές Κοινότητες και τοποθεσίες: Νέος Ερινεός, Φωτοπαλο-Ερινεός, Ρολαπα – Ερινεός, Δαμακίνι, Σαλμενίκο, Καμάρες, Γκούρτσες, Λάκκα, Γκούρα-Λάκκα, Μπούκα, Άγιο Κωνσταντίνο, Παππά Λάκωμα, Νέστορα, Άλσος, Αδραγούσα, Αραβωνίτσα, (Δ1), Μυρόβρυση, Βερίνο, Σελιανίτικα, Νεραντζιές, Ζήρια, Ροδοδάφνη, Διακοπτό, Τράπεζα , Άνω Πλάτανο, Ελίκη, Κερύνεια Άγιο Βλάση-Πτέρη, Πτέρη, Μελίσσια, Ακράτα-Φούρνους, Πορροβίτσα, Συλιβαινιώτικα, Ακράτα, Πύργο, Άμπελος-Κορακιάνικα, Αιγείρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »