Αρνητικές εντυπώσεις άφησε ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου (ΝΔ) Δημήτριος Πέτροβιτς ο οποίος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen και αναφερόμενος στον φράχτη ανέφερε πως αυτό θα «προσαρμόζεται» ανάλογα με με την μορφολογία του εδάφους.

«Θα αναπροσαρμόζουμε τον φράχτη, ανάλογα με την μορφολογία του εδάφους» είπε ο Δ.Πέτροβιτς χωρίς να εξηγήσει πως θα γίνεται αυτή η αναπροσαρμογή του φράχτη.

Προφανώς όχι μέσα στο έδαφος της Τουρκίας, αλλά στο έδαφος της Ελλάδας

Και τι ακριβώς «προσαρμογή» θα είναι αυτή;

Εκεί που υπάρχει αμφισβήτηση από την Τουρκία, όχι μόνο στις Φέρες και στην περιοχή των 16 στρεμμάτων Μελισσοκομεία, αλλά οπουδήποτε αλλού σκεφτεί να δημιουργήσει πρόβλημα, η Ελλάδα θα μετακινεί τον φράχτη «ίγο πιο μέσα», όπως είπαν ότι θα κάνουν στις Φέρες;

Θα είναι ο πρώτος φράχτης «ακορντεόν» ο οποίος θα αυξομειώνεται και θα μεταβάλλεται ανάλογα με την «μορφολογία του εδάφους» και τις τουρκικές απαιτήσεις.

Έτσι κατασκευάζουν τους δικούς τους φράχτες άλλες χώρες; Έτσι τον έχει κατασκευάσει η Βουλγαρία; Τα Σκόπια ή όλες οι κεντροευρωπαϊκές χώρες όπως η Ουγγαρία ή η Σλοβενία;

Και τι θα γίνει όταν η Άγκυρα στείλει χιλιάδες αλλοδαπούς στο έδαφος που θα μένει ακάλυπτο από την «αναπροσαρμογή» του φράχτη;

Η Άγκυρα πρόκειται να εκμεταλλευτεί όλες αυτές τις περιοχές που θα μένουν χωρίς κάλυψη από τον φράχτη, προκειμένου να συγκεντρώσει εκεί την αιχμή της «προσφυγικής» πίεσης προς τη χώρα.

Θα φροντίσει έτσι ώστε να φέρνει σε περιοχές χιλιάδες παράνομους μετανάστες και απλά… να τους αφήνει εκεί!

Εκεί βρίσκεται και το πρόβλημα: Εάν η Ελλάδα αρνείται να τους πάρει, αυτομάτως παραδέχεται ότι η περιοχή δεν είναι ελληνικό έδαφος, λέγοντας ότι βρίσκονται είτε σε αμφισβητούμενο έδαφος είτε σε… τουρκικό.

Και θα συμβεί το εξής: Θα εμφανίσουν την χώρα διεθνώς οι γνωστοί «φιλάνθρωποι» των ΜΚΟ, αλλά και οι διεθνείς οργανισμοί, ότι… παραβιάζει τις συνθήκες.

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να εξετάζει όλες τις αιτήσεις ασύλου που υποβάλλουν όλοι οι παράνομα εισερχόμενοι στην χώρα αλλοδαποί και απαγορεύεται να τους επαναπροωθήσει εκτός της ελληνικής επικράτειας. Άρα όποιος εισέρχεται σε θύλακες θεωρείται αυτομάτως αιτών άσυλο!

Εάν αναγκαστεί να τους πάρει τότε θα βρεθεί με μια άνευ προηγουμένου μεταναστευτική κρίση με την Τουρκία να σπρώχνει εκεί χιλιάδες αλλοδαπούς δημιουργώντας ένα καταυλισμό χωρίς να υπάρχει δυνατότητα αντίδρασης από την Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Τέτοιες δηλώσεις ότι ο φράχτης θα μεταβάλλεται ανάλογα με τη μορφολογία του εδάφους θέτει εύλογα ερωτηματικά για το κατά πόσο είναι αποφασισμένη η κυβέρνηση να προχωρήσει σε κατασκευή του φράχτη στην συνοριακή γραμμή σε κατασκευή άνευ όρων σε ότι αφορά τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »