Η φωτογράφιση έγινε στο πλαίσιο ενός σχολικού φωτογραφικού project

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, μία Βρετανή καθηγήτρια Εικαστικών Τεχνών έβαλε 15χρονα κορίτσια να ποζάρουν τόπλες, άλλους μαθητές να προσποιούνται ότι αυνανίζονται και να κρατούν μπουκάλια με αλκοόλ και τσιγάρα, στο πλαίσιο ενός σχολικού «φωτογραφικού project» με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια εικόνα ομαδικών ερωτικών οργίων.

H 41χρονη κοκκινομάλλα Έμα Ράιτ, η οποία μάλιστα δήλωσε και bi-sexual, ότι δηλαδή κάνει έρωτα και με άνδρες και με γυναίκες, απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το σχολείο όπου δίδασκε όταν μαθεύτηκε τι ακριβώς συνέβη στο μάθημά της.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η καθηγήτρια Έμα Ράιτ είπε στους 15χρονους μαθητές της ότι «πρέπει να ποζάρουν για ένα νέο καλλιτέχνη, ο οποίος δημιουργεί υποδηλωτικές εικόνες».

Κάτω η ευφάνταστη δασκάλα.

kathigi12

Στη συνέχεια, η 41χρονη καθηγήτρια είπε στους μαθητές να τραβήξουν κι αυτοί τις δικές τους γυμνές φωτογραφίες στο κολέγιο «Huxlow Science College», στο Νόρθαμπτονσάιρ, αλλά και στο σπίτι τους.

Κορίτσια και αγόρια έβγαλαν τα ρούχα τους και άρχισαν να φωτογραφίζονται, τα μεν κορίτσια γυμνά με προτεταμένα τα στήθη τους ή «στα «τέσσερα» και τα αγόρια να έχουν βγάλει τα όργανά τους και να αυνανίζονται.

Μάλιστα μερικά κορίτσια τα… «πιτσίλησαν» με την εκτόνωσή τους τα αγόρια και στο concept μέσα ήταν να αλείψουν όλο το σώμα τους με το προϊόν του αυνανισμού!

Ο Οργανισμός Κανονισμού Διδασκαλίας (TRA) έκρινε ότι είναι απαράδεκτο για μία καθηγήτρια να αφήνει 15χρονους μαθητές σε τέτοιες στάσεις και κινήσεις και την απέλυσε. Πολλές φωτό διέρρευσαν στο διαδίκτυο, όπως ήταν φυσικό…

«Ο Οργανισμός Κανονισμού Διδασκαλίας (TRA) έκρινε ότι η τάξη είχε παραβιάσει τους κανόνες προστασίας των μαθητών και διέταξε την απομάκρυνση της κυρίας Ράιτ», σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.

Για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, η 41χρονη καθηγήτρια υπογράμμισε ότι, ναι μεν παρουσίασε ένα νέο καλλιτέχνη που δημιουργεί «υποδηλωτικές εικόνες», ωστόσο, επέμεινε ότι δεν είπε στους μαθητές της να κάνουν ακριβώς το ίδιο.

Τόνισε επίσης ότι δεν θεωρεί πως το έργο του καλλιτέχνη έχει σεξουαλικό χαρακτήρα, αλλά τουλάχιστον παραδέχθηκε εκ των υστέρων, ότι θα έπρεπε να είχε πει στους μαθητές της ότι οι φωτογραφίες τους δεν ήταν κατάλληλες.

Ο υπεύθυνος λήψης αποφάσεων του Οργανισμού Κανονισμού Διδασκαλίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κυρία Ράιτ είχε διαπράξει σοβαρή παραβίαση των επαγγελματικών προτύπων διδασκαλίας και δεν διαφύλαξε την προστασία των μαθητών, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »