Όλα ειπώνονται…

Ο «προφήτης» του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Νόα Χαράρι, προέβη σε νέες αποκαλύψεις σε σχέση με τα σχέδια των διεθνιστών για την ανθρωπότητα!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η σκέψη πάντοτε διαμορφώνεται από τις ίδιες πρωτόγονες βιολογικές αισθήσεις που νιώθεις εκείνη την στιγμή. Όπως τώρα καθόμαστε σ’ αυτήν την καρέκλα και αυτό που αισθανόμαστε στο σώμα αλλάζει το πως αντιλαμβανόμαστε τις σκέψεις που δημιουργούνται στο μυαλό.

Δεν μπορούμε πραγματικά να τις διαχωρίσουμε. Αλλά σίγουρα η αναζήτηση του Θεού ή η αναζήτηση ενός Pokemon δεν προέρχονται από μια αίσθηση του σώματος (σ.σ. υποβάθμιση της πίστης στον Τριαδικό Θεό).

Προέρχονται από μια αναζήτηση για νόημα (στην ζωή), η οποία θα υπερέβαινε το σώμα. Η αναζήτηση για νόημα (στην ζωή), θα έλεγα, προέρχεται από μια πολύ βαθιά φυσική, βιολογική, σωματική αίσθηση δυσφορίας.

Ξαναλέω από ένα πολύ βαθύ επίπεδο. Η βιολογική ύπαρξη πάντοτε εμπεριέχει κάποιο βαθμό δυσφορίας.

Στα σίγουρα, δεν είναι το σώμα που προκαλεί αυτήν την δυσφορία.

Με το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης, εμείς ως είδος μάλλον ασυναίσθητα αποφασίζουμε αν θα γίνουμε ρομπότ…

Έχουμε την φαντασίωση ότι μπορούμε να αποσχιστούμε από αυτό το κατά κάποιο τρόπο δυσαρεστημένο και προβληματικό, οργανικό σώμα και μέσω του ενός δρόμου ή του άλλου να φτάσουμε σε ένα επίπεδο ύπαρξης το οποίο θα είναι εντελώς διαφορετικό, το οποίο δεν θα είναι δέσμιο της οργανικής βιολογίας, το οποίο δεν θα είναι δέσμιο αυτών των εφήμερων και διαλυόμενων σωμάτων.

Και ορισμένοι άνθρωποι ελπίζουν να μεταφορτώσουν την συνείδησή τους σε έναν υπολογιστή, ορισμένα άτομα ελπίζουν να δημιουργήσουν τις οντότητες νέας γενιάς… (σ.σ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΩΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ)

Οι άνθρωποι είναι επιρρεπείς στα λάθη και μπορούν να διαφθαρούν, συνεπώς πρέπει να συνδεθούμε με κάτι ριζικά διαφορετικό, το οποίο να είναι αλάθητο και αδιάφθορο… (σ.σ. Η Τεχνητή Νοημοσύνη, ο αθάντος δικτάτορας που θα παρουσιαστεί ως «θεός»).

Και αρχικά αυτό ήταν οι θεοί (σ.σ. οι αρχαίοι θεοί, οι λεγόμενοι Νεφελίμ;;;) ή ένας μόνο θεός (σ.σ. ο Γιαχβέ;;;) που να μπορούμε πραγματικά να τον/τους εμπιστευτούμε.

Και τώρα πηγαίνει προς την κατεύθυνση πραγμάτων όπως η τεχνητή νοημοσύνη…»

Δείτε το βίντεο:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »